рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пудри, Тінто, помади: 10 нових засобів для брів - Wonderzine

маргарита Вирів

Брови - один з головних об'єктів пристрасті б'юті-брендів: їх виду сьогодні люблять приділяти багато уваги, а косметики, за допомогою якої можна сотворять найрізноманітніші ефекти в макіяжі, незліченна кількість. Проявляти фантазію при таких ресурсах можна хоч кожен день - показуємо десять нових засобів для брів в цікавих структурах і форматах.

скоро у продажі

Осіння колекція відмінного бюджетного бренду присвячена подіумним тенденціям майбутнього сезону осінь / зима, і вони в цілому передбачувані: вологе сяйво, гліттер, розкішні брови. Цікавих продуктів при цьому досить багато, в тому числі і серед засобів для брів. Пробувати варто полуперманентние гелеву туш Brow Colorist Semi-Permanent Brow Mascara, яка залишає легкий відтінок навіть після зняття макіяжу, і ось цей маркер з незвичайним аплікатором: три зубчики дозволяють малювати рівні штрихи для ефекту брів, що лежать волосок до волоска.

Пробувати варто полуперманентние гелеву туш Brow Colorist Semi-Permanent Brow Mascara, яка залишає легкий відтінок навіть після зняття макіяжу, і ось цей маркер з незвичайним аплікатором: три зубчики дозволяють малювати рівні штрихи для ефекту брів, що лежать волосок до волоска

2736 руб.

Марка королеви готичного макіяжу і тату-художниці Кет Фон Ді в квітні випустила лінійку засобів для брів, до якої увійшли тонкі олівці з йоржиком на кінці, компактна пудра і помада у важкій баночці. Остання випущена не тільки в натуральних відтінках, але і нестандартних: є червоний, жовтий, блакитний, зелений, фіолетовий, маджента і навіть білий. Густе стійке засіб добре видно навіть на темних бровах, а текстура дозволяє малювати з його допомогою стрілки і підводити очі, так що використовувати упаковку до кінця цілком реально.

234 руб.

Віск добре фіксує брови і додається до тіней практично в кожній палітрі коштів для їх макіяжу. Цей олівець - компактна версія продукту: він не залишає яскравих штрихів, лише прозорий відтінок, і ідеально підходить для «невидимого» макіяжу. Якщо ваші брови від природи яскраві і густі і вам хочеться лише заповнити прогалини між волосками і акуратно їх укласти, такий формат може підійти. Як і будь-який олівець, його дуже зручно носити з собою і робити макіяж практично в будь-яких умовах.

Як і будь-який олівець, його дуже зручно носити з собою і робити макіяж практично в будь-яких умовах

345 руб.

Гарна бюджетна марка намагається йти в ногу з часом і випускає матові помади, Тінто і палетки тіней за образом і подобою Urban Decay Naked - виходить гідно. В цьому році у Rimmel вийшла лінійка з п'яти коштів для брів під назвою # БРОВІКАРИ (вгадайте, хто особа, а точніше брови колекції). Всі прості у використанні і небанальні: олівець для брів з фібровими волокнами, віск в олівці, гель з аргановою олією. Особливо хороша крем-пудра з тонким твердим аплікатором, залишає м'який напівпрозорий штрих - нею легко зробити брови трохи більш чіткими і яскравими.

1410 руб.

Ще один засіб, який належить використовувати на будь-яких частинах тіла - в тому числі олівець відмінно підходить для макіяжу брів. Нові олівці випустили в безлічі відтінків: є по кілька штук рожевих, червоних, коричневих, серед яких легко знайти потрібний. Якщо брови світлі і не дуже густе, їх цілком можливо зафарбувати олівцем повністю, а темним вийде надати відтінок або зробити на них цікавий мінімалістичний макіяж.

Якщо брови світлі і не дуже густе, їх цілком можливо зафарбувати олівцем повністю, а темним вийде надати відтінок або зробити на них цікавий мінімалістичний макіяж

1680 руб.

MAC в цьому році оновили базовий асортимент засобів для брів: старі продукти вдосконалили, нові випустили в сучасних структурах. Варто спробувати олівець Eye Brows Styler, до якого додали щіточку для більшої зручності, і компактний маркер. На одному його кінці - підводка з м'яким зручним наконечником, на іншому - спонж з пудрою для розтушовування і завершення макіяжу. Використовувати кошти можна і окремо, щоб домагатися різних ефектів.

2200 руб.

Lancôme також вирішили вдихнути нове життя в колекцію засобів для макіяжу брів і зробили все той же базовий набір: олівець тонший, олівець товстіший і продукт з формулою «cream to powder». Відтінків цілих п'ять, і помилитися з потрібним складно: фініш у пудри м'який і природний, так що різниця з власним кольором брів навряд чи буде помітна. Зручний аплікатор дозволяє рівномірно фарбувати порожнечі і додати яскравості волосках, а після застигання засіб стає стійким.

Зручний аплікатор дозволяє рівномірно фарбувати порожнечі і додати яскравості волосках, а після застигання засіб стає стійким

2740 руб.

Нова колекція Dior розрахована на молоду аудиторію, як і різнобарвна Diorshow, але концепція у продуктів Backstage більш амбітна - це цілий арсенал засобів, заточених під професійне використання: кисті, тональна основа для обличчя і тіла, палетки зі скульпторами і хайлайтер. При цьому всі кошти залишаються зручною косметикою на кожен день: вони стійкі, їх легко наносити, а всі відтінки відносяться до нюдовой класиці, яка впишеться в будь-який макіяж. Дуже гарні палетки для брів з набором з двох кольорів тіней і воску. Їх всього дві, в холодній світлій і теплій темній гамі, але обидві універсальні: підійдуть більшості відтінків волосся і шкіри, до того ж яскравість цих піддатливих тіней можна регулювати.

1800 руб.

Ми вже рекомендували прикрашати цією тушшю вії, але для брів вона теж хороша: чи не тече, добре розподіляється по волосках і швидко застигає. У цій колекції дивовижні кольору, до яких одразу ж захочеться підібрати яскраві тіні або хайлайтер з сяйвом веселки. Яскрава туш може не перекрити дуже темні волоски, але зате металевий топпер на іншому кінці тюбика однаково гарний на будь-яких волосках. Пензлика у продукту значного розміру: для вій це добре, а ось в районі брів орудувати ними не дуже зручно. Для макіяжу використовуйте невеликий йоржик або зручну пензлик, наприклад, що залишилася від старого улюбленого кошти.

Для макіяжу використовуйте невеликий йоржик або зручну пензлик, наприклад, що залишилася від старого улюбленого кошти

3900 руб.

А тепер справжня розкіш: велика колекція Ісамайі Ффренч для Tom Ford під назвою Extreme зосереджена на макіяжі очей: розсип яскравих сяючих тіней, які можна наносити сухим або вологим способом, і чотири відтінки туші для брів і вій. Засіб добре пігментовані і дуже пластично, мідний відтінок можна взяти навмання - він чудово виглядає приблизно на всіх. Пензлик-йоржик невеликого розміру дійсно дозволяє використовувати туш і на бровах, і на віях. Відтінки можна змішувати між собою прямо під час макіяжу, щоб отримати ще один колір.

фотографії: Kat Von D, Catrice, Л'Етуаль, Rimmel, Make Up For Ever, MAC, Lancôme, Sephora, Urban Decay, Tom Ford

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com