рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Правильний догляд за бровами після татуажу

  1. Що відбувається після процедури?
  2. Гарний початок - гарантія результату!
  3. Чого не можна робити?

Сучасні салонні кошти краси все щільніше і щільніше входять в наше життя. У великих містах, таких як Москва, напевно, не залишилося жінки, яка не замислювалася б про татуаже. Уже давно канули в Лету перші незграбні ескізи. Тепер це справжнє мистецтво. Догляд за татуажем брів - запорука гарного результату. Але результат, яким увінчається процедура, не завжди залежить від майстра. У студії можуть зробити ідеальну форму. Але як приживеться пігмент, залежить від того, наскільки правильний був період загоєння. Для того щоб пігмент ліг рівно, важливо організувати грамотний догляд за бровами після татуажу.

Що відбувається після процедури?

Під час процедури майстер за допомогою спеціальної машинки вводить пігмент. Голка проникає у верхні шари шкіри. Щоб перманентний макіяж вважався закінченим, потрібно щоб травмована шкіра зажила. Тому, після того як клієнтка залишила студію татуажу, і починається найцікавіше. Тепер, як буде виглядати ескіз, залежить тільки від правильності виконання рекомендацій. Тому дуже важливо поцікавитися доглядом за бровами після татуажу, навіть якщо ви вже не вперше відвідуєте майстра.

Після закінчення роботи відвідувач отримує інструкцію, зроблену спеціально для нього. Також я забезпечу кожну свою клієнтку спеціальними засобами для догляду за татуажем. Це дуже зручно, особливо для жителів Москви. Після відвідин мого кабінету є можливість почати догляд за бровами після татуажу в перші години після закінчення роботи. Це дуже важливо, адже для того, щоб отримати хороший результат, клієнтка

Гарний початок - гарантія результату!

Догляд за татуажем брів в перші дні надзвичайно важливий. Грамотна організація процедури - це вже половина результату. Доглядати за татуажем брів в перші дні, і поки не відійдуть кірки, потрібно дуже дбайливо. Перша доба потрібно регулярно протирати місце імплантації пігменту хлоргексидином з інтервалом в 30 хвилин. Також в перші дні і до повного загоєння потрібно пару раз в день наносити на шкіру Бепантен-крем тонким шаром. Догляд за татуажем брів перші сім днів і до повного загоєння полягає в тому, щоб зберегти корочку. Вона утворюється за 2 дні. Шкіра під кіркою може почати свербіти, але турбувати її не можна. Правильно доглядаючи за татуажем брів, ви обов'язково отримаєте відмінний результат. А вчасно проведена після загоєння корекція закріпить його надовго. Зробити корекцію можна через 30 днів.

Чого не можна робити?

Догляд за бровами після татуажу - заняття, що вимагає терпіння. Важливо дотримуватися не тільки рекомендації, а й пам'ятати протипоказання, про які розповідають в салоні. У дні, коли відбувається загоєння, категорично не можна:

  • догляд за татуажем брів в перші 7 днів категорично виключає активні водні процедури - не можна мочити;
  • відвідувати сауну, солярій, лазню або басейн можна після того, як минуло 2 тижні з дня нанесення перманенту;
  • в 1-у тиждень після того як процедура проведена, не можна користуватися декоративною косметикою;
  • догляд за бровами після татуажу в перші дні і до моменту загоєння виключає застосування спиртовмісних препаратів, перекису водню.

всі прийоми догляду за бровами після татуажу спрямовані на те, щоб пігмент не втратила свій колір. Після того як брови оформлені, можна подумати про те, щоб зробити татуаж «підводка очей або будь-який інший вид перманентного макіяжу.

Що відбувається після процедури?
Чого не можна робити?
Що відбувається після процедури?
Чого не можна робити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com