рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Перманентний макіяж

  1. Області застосування
  2. Апарат і барвники для перманентного макіяжу
  3. Відмінності перманентного макіяжу від татуювання
  4. Підготовка до перманентного макіяжу
  5. процедура
  6. Татуаж - це боляче?
  7. загоєння перманенту
  8. корекція
  9. Чи може перманентний макіяж повністю замінити декоративну косметику?

Permanent в перекладі з англійської - постійний, довгостроковий, стійкий Permanent в перекладі з англійської - постійний, довгостроковий, стійкий. Перманентний макіяж (татуаж) - це введення барвників в поверхневі шари шкіри на глибину, вимірювану десятими частками міліметра, що забезпечує стійкість нанесеного малюнка до зовнішніх впливів, тривалість його існування. Але, кажучи про макіяж, перманентність не слід розуміти буквально, перманентний макіяж - це не татуювання, не "малюнок назавжди» - це «макіяж надовго», на кілька років.

Добре виконаний перманент виглядає природно: рідкісний чоловік здогадається, чому ви так добре виглядаєте, тільки що прокинувшись. За допомогою перманентного макіяжу можна не тільки підкреслити ваші достоїнства, зробити риси обличчя більш виразними, але і приховати деякі недоліки зовнішності.

Зробивши перманент:

  • Ви завжди будете «в формі» - у басейні, на пляжі або в фітнес-центрі він не змиється і не розмаже. Ваш макіяж готовий в той момент, коли ви встали з ліжка!
  • Ідеальні лінії макіяжу, проведені впевненою рукою майстра практично неможливо повторити в домашніх умовах за допомогою декоративної косметики.
  • Час, який ви витрачаєте на щоденний макіяж, скоротиться в кілька разів.

Області застосування

Перманент добре виглядає не тільки на обличчях молодих дівчат, а й зрілих жінок. Він дозволяє домогтися різноманітних ефектів, для будь-якої людини - своїх. Адже люди не манекени, кожна людина індивідуальна, і особливості його зовнішності також неповторні. Тому майстер перманентного макіяжу (лінержіст) зобов'язаний бути талановитим візажистом. Але не тільки візажистом ...

Перманентний макіяж - це медична процедура, яку має право проводити тільки фахівець, який має медичну освіту. Вона пов'язана з порушенням цілісності шкірного покриву, і ставитися до неї треба відповідно. Майстер зобов'язаний не тільки знати, а й ретельно дотримуватися всіх норм асептики і антисептики, досконало володіти різними методами анестезії.

Апарат і барвники для перманентного макіяжу

Результат татуажу залежить не тільки від кваліфікації фахівця, чималу роль відіграють апаратура та витратні матеріали. При перманентному макіяжі фарбувальний склад вводиться в епідерміс спеціальним інструментом - «дермографом», апаратом, вражаючі дії яких засновані на зворотно-поступальному русі голки зі швидкістю до 200 циклів в секунду. Використовувані нами дермографи забезпечують максимальну точність цього процесу - без бічних відхилень, що зводить до мінімуму травматизацію тканин. Рівномірність фарбування контролюється лазером. Мікропроцесор дермографа автоматично регулює силу впливу в залежності від пружності оброблюваного ділянки шкіри.

Для перманентного макіяжу найчастіше застосовують продукцію всесвітньо відомих брендів:

  • Long-Time-Liner ® виробник обладнання та витратних матеріалів для перманентного макіяжу, компанія, яка розробила запатентований метод «контурний макіяж», Німеччина.
  • Purebeau New Cosmetic ® - барвники серії Hicon - кремові пігменти на сорбітолового основі, що забезпечує максимальну рівномірність фарбування, Німеччина.
  • BioTek ® - компанія, що володіє найстарішим європейським заводом з виробництва техніки для перманентного макіяжу, виробник біоустойчівих пігментів «Bioresistent», Італія.

Якість і безпека цих матеріалів підтверджені не тільки документами МОЗ РФ, але і сертифікатами міністерств охорони здоров'я Німеччини та Італії.

Особливості барвників для перманентного макіяжу:

  • Вони нешкідливі для здоров'я - продукція всесвітньо відомих виробників виготовлена з природних мінеральних сполук і багаторазово протестовану на безпеку.
  • Пігменти засвоюються організмом - це значить, що вони поступово виведуться зі шкіри. Тому перманентний макіяж, хоча і називається перманентним (тобто «постійним»), насправді зберігається обмежений час - від року до десяти років.
  • Палітра їх кольорів дуже широка, а з огляду на можливість змішування різних пігментів - можливості з індивідуального підбору відтінків макіяжу практично нічим не обмежені.

Барвник, потрапляючи в шкіру, не розтікається і не висихає в ній, а, подібно крапельці масла, зберігається між клітинами і просвічує через верхній шар епідермісу , Надаючи йому потрібний колір. Мікроскопічні точки зливаються для людського ока в єдиний малюнок, що дозволяє створювати різні візуальні ефекти.

Відмінності перманентного макіяжу від татуювання

Незважаючи на те, що перманентний макіяж називають татуажем, він не є татуюванням. Між ними є принципові відмінності:

Перманентний макіяж

татуювання

глибина введення

Поверхневі шари шкіри на кордоні дерми і епідермісу

глибокі шари шкіри (дерма)

основа барвника

Гліцеринова, сорбітолового

Водно-спиртова

Розмір частки пігменту

1 мікрон

4 мікрони

кольори

Близькі до природних

Яскраві, контрастні

тривалість існування

Пігмент поступово засвоюється організмом, через кілька років залишається лише натяк на те, що він був.

Татуювання залишається з людиною на все життя, позбутися від неї, не залишивши рубців, досить складно.

Підготовка до перманентного макіяжу

В першу чергу ознайомтеся з   протипоказаннями   до проведення перманентного макіяжу В першу чергу ознайомтеся з протипоказаннями до проведення перманентного макіяжу.

Якщо ви страждаєте рецидивуючим герпесом в області губ, то виконувати перманентний макіяж губ можна буде не раніше, ніж через 4 тижні після його останнього загострення.

Перед перманентним макіяжем губ на попередній консультації вам, швидше за все, буде призначений противірусний препарат для прийому всередину. Це потрібно для профілактики, оскільки процес татуажу пов'язаний з безліччю поверхневих уколів, що створює схильність до загострення герпесу.

За 2 дні до процедури слід припинити прийом ліків, що знижують згортання крові (в т. Ч. - аспірину). У день її проведення - не потрібно вживати алкоголь, пити каву, займатися спортом.

Не слід робити перманентний макіяж під час місячних. Оптимально його планувати на середину менструального циклу.

Чи не відвідуйте спекотні країни протягом місяця після татуажу: прямі сонячні промені не повинні впливати на оброблену область. Це саме можна сказати і до відвідування солярію.

Не плануйте на найближчий тиждень після проведення перманенту заходи, що вимагають бездоганного макіяжу: протягом цього тижня буде відбуватися загоєння, і ви не зможете виглядати ідеально.

У деяких випадках, наприклад, при схильності до алергії, за кілька днів або тижнів до процедури рекомендується пробне введення барвника в якомусь непомітному місці, наприклад, за вухом.

процедура

Спочатку майстер опитає вас про наявність можливих протипоказань до перманентного макіяжу. Будьте готові повідомити йому назви прийнятих вами ліків, наявні у вас хронічні захворювання.

Далі, вам доведеться розповісти про те, що ви очікуєте від перманентного макіяжу, який результат хочете отримати (не забудьте взяти з собою декоративну косметику, якою користуєтеся), а майстер допоможе вам визначитися з можливостями методу. Ви зможете підібрати собі вашу майбутню зовнішність - кольору, контури, спосіб нанесення. За вами вибір стилю макіяжу: він може бути «природним», з підбором фарб в тон до натуральних відтінків шкіри або «декоративним» - з більш яскравими квітами.

Спеціаліст може рекомендувати певні варіанти і, в більшості випадків, на його думку можна покластися, але не забувайте - саме ви обираєте макіяж, його контури і кольори, які хочете отримати в результаті!

Далі шкіру обробляють антисептичним розчином, і майстер малює на ньому олівцем або спеціальним маркером ескіз макіяжу, який ви повинні затвердити. Якщо щось вас не влаштовує - він буде виправлятися, малюватися заново стільки раз, скільки буде потрібно - до тих пір, поки ви не будете однозначно впевнені, що він повністю відображає ваші уявлення про ідеальний макіяжі.

Перед початком сеансу в амбулаторній карті фахівець вкаже всі барвники, які він буде використовувати в ході процедури, їх колірні індекси і номери санітарно-гігієнічних сертифікатів.

Перед проведенням перманентного макіяжу на оброблювані ділянки шкіри наноситься анестезуючий крем, або проводиться знеболювальна ін'єкція.

Коли анестезія подіє, відповідно до ескізу макіяжу, майстер вводить в шкіру дермопігментатором, схожим на велику кулькову ручку, розчини пігментів - це дуже копітка робота, що вимагає великої акуратності і займає звичайно декілька годин.

Татуаж - це боляче?

Сучасні апарати та одноразові голки для перманентного макіяжу сконструйовані таким чином, щоб ввести в шкіру фарбу через дуже акуратні проколи, не приводячи до порізів і рубцевим змін. Однак при татуаже порушення цілісності епідермісу все ж відбувається, причому - в дуже чутливих місцях, що має супроводжуватися хворобливими відчуттями. Але вони легко усуваються за допомогою сучасних знеболюючих засобів. Правильне їх застосування дозволяє проводити перманентний макіяж безболісно. Терпіти доведеться, тільки якщо татуаж проводиться без анестезії (наприклад, коли є протипоказання до її проведення).

загоєння перманенту

Догляд за обробленої областю має особливості в залежності від локалізації:

корекція

Про корекції перманентного макіяжу читайте тут .

Чи може перманентний макіяж повністю замінити декоративну косметику?

У більшості ситуацій - лише частково. З перманентом очей ваші вії здаватимуться густішими, але не більше довгими - від туші відмовитися не вдасться, але, якщо ви зробили стрілки - косметичний олівець вже не знадобиться.

З перманентним макіяжем брів вам стане набагато простіше коригувати їх форму, але колір їх волосся не зміниться - якщо ви їх раніше фарбували, то доведеться фарбувати і надалі.

Губи з перманентним макіяжем завжди матимуть чіткий контур, що не поблідли навіть на морозі - у багатьох випадках ви обійдетеся без помади.

Але це не означає, що ви не зможете змінювати свій імідж - завжди можна скористатися помадою, яка буде гармоніювати з вашим вечірньою сукнею, тінями для повік, використовувати для макіяжу будь-яку іншу косметику. Але при меншому її кількості і більш простому застосуванні ви отримаєте найкращий результат!

Татуаж - це боляче?
Чи може перманентний макіяж повністю замінити декоративну косметику?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com