рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Особистий досвід: мікроблейдінг

  1. перша процедура
  2. загоєння
  3. корекція
  4. напуття майстра

Мікроблейдінг - це ручна техніка татуажу, яка дозволяє надати бровам бажану форму, густоту і колір без ефекту «штучності». Для тих, кого природа обдарувала не дуже густими і помітними бровами - це справжній вихід.

Фотографії робіт майстра, до якої я зібралася на мікроблейдінг, вразили акуратністю і тонкістю роботи, а також неймовірної природністю - це не був татуаж, при одному згадуванні якого я здригаюся, представляючи брови-ниточки темного відтінку, які так нагадують про 90-х, і в наш час, м'яко кажучи, видають у своїй власниці поганий смак.

До процедури і після

Природно, надивившись фотографій задоволених клієнток і начитавшись відгуків (не завжди позитивних, в кінці розповім, чому), я захотіла спробувати техніку на собі. По-перше, мікроблейдінг не тільки позбавляє від необхідності щоденного підфарбовування брів і походу до майстра раз на місяць (а то і частіше, якщо фарба швидко змивається, волоски швидко відростають і т.д.). А по-друге, ефект триває до двох років в залежності від типу шкіри і не залишає шрамів. Суцільні плюси.

перша процедура

Процедуру мені робила Анна Денисенко , Візажист, в минулому головний макіяж-артист Mary Kay, один з хедлайнерів на Тижнях моди і творець образів для українських селебрітіз.

Спочатку майстер домальовує брови лайнером, показуючи клієнту, якими вони будуть в фіналі, потім спеціальним олівцем малює трафарет. Далі слідує нанесення на шкіру місцевого анестетика, ніяких уколів НЕ передбачається. У Анни також заздалегідь приготовлений лідокаїн, щоб капнути його на брови в разі, якщо під час процедури з'явиться чутливість.

До процедури і відразу після неї

До процедури і відразу після неї

процес

процес

процес

процес

процес

Під час процедури клієнт повинен прийняти горизонтальне положення. Нанесення пігменту не займає багато часу - 15-20 хвилин йде на одну брову, за моїми особистими відчуттями. Болі я не відчувала, лише постукування голочок одна об одну, яке я відразу прийняла за звук прорізання шкіри (схоже на звук, коли випадково порізався об гострий край паперу, не дуже приємно, але і не смертельно боляче). Коли мені зробили другу брову і повернулися до корекції першої, щоб домогтися симетрії, тільки тоді я почала відчувати легке печіння під час прорізання. Практично моментально після процедури пігмент окислився, і брови сильно потемніли - не варто лякатися, це природна реакція пігменту на кисень. Фінальний варіант виглядає куди більш природно. Через півгодини після процедури я вже відчувала помітне печіння (як-не-як, це порізи шкіри, навіть якщо і мінімальні), але цілком терпиме. Почався процес загоєння.

загоєння

Перші кілька днів мої брови були яскравими і темними, але я не відчувала ніяких наслідків «операції». На 5-6 день брови починають поколювати і свербіти, з'являється помітна скоринка. Її не можна ні в якому разі відривати - вона повинна відпасти самостійно. Чесати шкіру теж не можна. Якщо не терпиться - краще торкатися до ділянок вище брів. Важливо не мочити брови перші 7 днів, але я витримала 2 тижні. Мене рятували сухі шампуні і разове відвідування салону з проханням помити мені голову. Вмивалася я за допомогою спонжів, міцелляркі і тоніка. Через два тижні скоринки повністю відвалилися, і відразу здалося, що з ними пішов весь пігмент. Спокійно: це оманливе враження. Пару днів тому намальовані волоски чітко проглядалися на шкірі, лише місцями вони були менш помітні, але це поправить майбутня корекція.

Скоринка на 4-5 день після процедури

Уже через три тижні я починаю вмивати обличчя і мити голову в звичному режимі. Важливо: в цей час все ще не можна робити пілінги в області брів, так що, використовуючи скраби, скатки або кислотні засоби, обходьте цю зону стороною.

корекція

Корекція проходила так само, як і перша процедура, і, не дивлячись на те, що «домальовувати» потрібно було менше, за часом вона тривала приблизно так само - 15-20 хвилин на брову, близько 2 годин в цілому. Цього разу я під кінець вже добре відчувала порізи, очевидно, що анестезія діяла слабкіше. Анна прокоментувала, що його дія залежить від дня жіночого циклу і багатьох інших факторів. В цілому, біль була терпимою, можна сказати, майже непомітною. Загоєння проходило так само, не можна було мочити брови і здирати скоринки. Мені здалося, що все зажило швидше, ніж в перший раз, але тут, думаю, зіграло роль відсутність нових відчуттів. Майже через три тижні після корекції у мене були повністю загоєні, красиві, візуально пишні, м'які і густі брови. Про макіяжі цієї зони я перестала думати зовсім. Не сумніваюся, що через два роки повторю досвід.

напуття майстра

Ефект від мікроблейдінга тримається від 10 до 20 місяців. Це залежить від типу шкіри і зовнішніх чинників. На сухій шкірі він «проживе» більше, на жирної або комбінованої - менше. Ще є індивідуальні особливості шкіри, яка «не тримає» пігмент, звідси і негативні відгуки пацієнтів. Майстер найчастіше не винен в цьому (якщо це дійсно фахівець, до того ж працює з якісним пігментом), просто потрібно змиритися з тим, що ця техніка, на жаль, вам не підходить.

Щоб продовжити ефект мікроблейдінга, потрібно максимально скоротити вплив сонячних променів, які сприяють вигоряння і запускають механізм регенерації шкіри при засмагу (клітини оновлюються, тому пігмент швидше йде зі шкіри). Намагайтеся не мочити особа в басейні, хлорована вода також негативно впливає на тривалість ефекту. Це не означає, що тепер ви повинні обмежити себе у всіх радощах життя, але все ж обережність не зашкодить і продовжить ефект процедури. Цей пігмент точно не позеленіє або посиніє через час. Мікроблейдінг можна повторювати, від нього не залишаються шрами.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com