рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Олівець для брів NYX Micro Brow Pencil - огляд та відгуки

До американського бренду NYX я ставлюся дуже спокійно, але є у них ряд продуктів, які є аналогами більш дорогих косметичних засобів, тому мені цікаво їх спробувати

До американського бренду NYX я ставлюся дуже спокійно, але є у них ряд продуктів, які є аналогами більш дорогих косметичних засобів, тому мені цікаво їх спробувати.

Олівець для брів NYX Micro Brow Pencil, про який я розповім сьогодні, дуже сильно нагадав мені популярний олівець Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. І хоча відмінності між ними, звичайно ж, знайти можна, на практиці вони дуже схожі.

Детальніше про NYX Micro Brow Pencil і про його особливості читайте далі.

Що обіцяє виробник

Створіть красиві брови за допомогою ультратонкого олівця для брів NYX Micro Brow Pencil. Олівець настільки тонкий, що дозволяє покрити навіть найтонші волоски і створити природні брови.

Склад: Polyethylene, C12-15 Alkyl Ethylhexanoate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Ozokerite, Polyglyceryl-2 Triisostearate, C20-40 Alcohols, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax / Candelilla Cera / Cire de Candelilla, Zinc Stearate, Microcrystalline Wax / Cera Microcristallina / Cire Microcrystalline, Dimethicone, Sorbitan Tristearate, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Caprylate

Що маємо насправді

Брови у мене від природи світлі, а волоски дуже тонкі. Якщо додати до цього підліткову любов вискубувати брови в ниточку, малювати вранці мені є що. Зазвичай мені потрібно зобразити природні волоски в тих місцях, де вони повинні були б бути, тому для цих цілей найкраще підходять дуже тонкі і гострі олівці.

А так як стрижень у NYX Micro Brow Pencil дійсно дуже тонкий, в моєму (і багатьох інших) випадках він ідеальний.

Всього в лінійці NYX Micro Brow Pencil представлено вісім відтінків олівців, тому для себе точно можна щось підібрати.

І хоча для брів я зазвичай користуюся засобами у відтінку taupe, при виборі олівця в інтернеті (а я замовляла через інтернет, попередньо не добираючи в магазині) мені здалося, що коли мої брови особливо світлі, відтінок blonde теж підійде. Тому взяла його і пошкодувала 🙂 Коли я завдала його будинку, мені колір навіть сподобався. Але коли я вийшла на вулицю і глянула на себе в дзеркало, я жахнулася - у мене були реально руді брови !! Я не знаю, чи всі відтінки для блондинок такі руді, але цей реально рудий-прерижій.

NYX Micro Brow Pencil у відтінку Blonde

Загалом, з кольором я не вгадала і користуватися ним, ясна річ, я не стала. Але заради інтересу і маючи досвід використання олівця для брів Anastasia Beverly Hills Brow Wiz, вирішила протестувати і його аналог від NYX.

Стрижень у NYX Micro Brow Pencil, як я вже згадувала, дуже тоненький і природні волоски він малює відмінно. Я думаю, що після нього інші олівці для очей здаються реально величезними.

Текстура у олівця воскова, але при цьому не дуже кремова (Anastasia Beverly Hills Brow Wiz трохи м'якше і працює більш гладко). Якщо не докладати зусилля, то передача кольору у нього слабка. Але якщо докласти трохи зусиль, то можна намалювати тонкі волоски.

Пігментація у нього не найсильніша, але мені така навіть більше подобається, так як краще пройтися олівцем кілька разів і досягти потрібного кольору, ніж за раз поставити темну пляму.

Зі зворотного боку олівець оснащений щіточкою для розчісування брів. Вона теж невелика і зручна у використанні. Єдиний недолік для мене - вона трохи грубувата.

Протягом дня олівець поводиться добре - не розмазується і не зникає.

Загалом, олівець мені дуже сподобався, не рахуючи нюанси з неправильно підібраним відтінком, але тут я сама винна. Особливої ​​різниці між NYX та Anastasia Beverly Hills я не помітила, тому можна сміливо використовувати більш доступний варіант.

Мій вердикт: відмінний олівець, який дозволить намалювати природні волоски і створити природні на вигляд брови. Добре тримається, зручний у використанні.

Обсяг - 0,5 г

Вартість - близько 10 USD

Де купити (всі посилання клікабельні) - в інтернет-магазинах Cult Beauty тут , Lookfantastic тут (Або на російській версії сайту тут ) І Feelunique тут

Знижки та акційні пропозиції в інтернет-магазинах доступні за цим засланні

Схожі записи

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com