рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Олівці і тіні для брів, засоби для фіксації брів


Олівець для брів 3-в-1 серії Броу Майстер від Міс Таїс

У використанні олівець поводиться добре: сам фарбує, гель закріплює. У протязі дня не розмазується і не розтікається. Добре точиться - грифель не кришиться і не обламується, в загальному як і дерев'яна оболонка. Можна навіть підводити їм повіки - справляється непогано! Все б добре - так тільки відсутня інформація про склад і строк придатності ... Читати далі "

Тіні для брів подвійні Броу Аркад від Вів'єн Сабо

Олівець для брів Слім Матік ультра водостійкий від Катріс

Палітра для брів Матт енд Глоу від Катріс

Гель для брів Стайлер від Стеллара

Подвійний хайлайтер для брів від Бьютідрагс

Автоматичний олівець для брів Мікро Матік від Бьютідрагс

Той, хто доглядає гель для брів 2 в 1 Подвійний успіх від Фаберлік

Тіні для брів, набір від Ессенс

Кулер Натюр Олівець для Брів

Олівці Ів Роше ніколи не бувають поганими. Чи не помилилася в зовсім виборі і на цей раз. Кажу чесно, це мій перший олівець для брів. І я закохалася в нього відразу! Наноситься дуже легко і зручно, точиться бездоганно, не ламається. Протягом дня не потрібно підправляти - НЕ сиплеться і не розмазується. Дуже хороша щіточка для розчісування ... Читати далі "

Моделюючий гель Оріфлейм для брів «Ідеальний вигин» Джіордані Голд Оріфлейм

Іноді прокинешся зранку, глянеш на себе в дзеркало, а у тебе брови стирчать не туди куди треба! Ось тоді і приходить на допомогу гель для брів! Зручна пензлик допоможе надати їм потрібну форму, а гель добре і надовго зафіксує її! Чи не склеює волоски і доглядає за ними! Користуюся вже багато років і дуже задоволена ... Читати далі "

Олівець для брів Соуп де ються від Вів'єн Сабо

Користуюся олівцем Coup de G'enie більше року. Набувала в двох відтінках-002 Сірий теплий (русявий) і 003 Темно-сірий. Качествоі задоволена, олівець м'який, чудово лягає на шкіру. Відмінно заточується, не кришиться. Для мене ці карандаші- незамінні помічники на кожен день)

Палітра для макіяжу очей і брів від Кларанс

Всім привіт! Дівчата, а ви вже чули або може придбали нову палітру від Clarins Ready In A Flash? Особисто я вже встигла замовити її на сайті Clarins і зараз успішно їй користуюся) Палітра тіней призначена для макіяжу очей і брів. Це мене і привабило в ній. Давно хотіла собі тіні для брів і ось побачивши такий комплект відразу її замовила ... Читати далі "

Палітра для брів від Мірра

Вдалий підбір кольорів, підійде багатьом! Якщо наносити правильної пензликом, не обсипаються В процесі використання, можна намалювати тонку лінію. Відмінно тримаються протягом дня. Мені продукт дуже сподобався.

Моделюючий гель для брів Джордані Голд від Оріфлейм

Зручна кисть-аплікатор як у туші. Акуратно укладає, також доглядає за бровами. Є два відтінку: природний і темний. У мене природний, рудими брови не робить. Наношу два шари. Так він краще закріплюється. тримається весь день. Змивається легко.Цена у нього звичайно по каталогу 690 рублів, але іноді зі знижкою буває за 499 рублів.

Олівець для брів від Арт-Візаж

У мене цей олівець з'явився недавно, але з першого нанесення я в нього закохалася: тон 406 Капучино ідеально за кольором підходить під тон мого волосся і очей. Щіточка допомагає при створенні ідеальної лінії брів. Стійка (тримається з ранку і до вечора).

Олівець для брів

Цим олівцем фарбую брови вже третій рік. Він випускається в трьох кольорах - чорний, русявий і блонд. Перший раз купувала блонд, так як волосся у мене світлі. Вистачає олівця де то на рік. Коли купувала вдруге, консультатн порадила взяти середній колір - русявий. І була права, він мені більше підійшов. Другим поки ще користуюся. Лягає рівно, в міру мягкій.Недостаток - щіточка на іншому кінці ... Читати далі "

Олівець для брів автоматичний Броу Аркад від Вів'єн Сабо

Туш для брів "Броу Скульптор" від Діваж

Палітра для брів від Клінік

Рубрики каталогу:

Дівчата, а ви вже чули або може придбали нову палітру від Clarins Ready In A Flash?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com