рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Мікроблейдінг брів

  1. Що таке мікроблейдінг брів
  2. Плюси мікроблейдінга брів:
  3. Мінуси процедури:
  4. 6D татуаж не рекомендований, якщо:
  5. Процедура мікроблейдінга брів
  6. Перед початком процедури не можна:
  7. Введення пігменту можна здійснювати декількома способами:
  8. При загоєнні брів не рекомендується:
  9. Скільки тримається фарба?
  10. Думки та відгуки

Короткий зміст статті:

Кожна дівчина мріє прокидатися з чистою і такою, що відпочила шкірою, яскравими і виразними очима. І важливу роль при цьому грає форма брів. Хтось фарбує їх олівцем, робить татуаж, вискубує, надаючи потрібне положення, але натуральний колір брів і природний красивий вигин отримати не завжди вдається. На допомогу приходить новинка косметичної індустрії - мікроблейдінг брів. Кожна дівчина мріє прокидатися з чистою і такою, що відпочила шкірою, яскравими і виразними очима

Що таке мікроблейдінг брів

На Заході таку нову процедуру називають «вишивка брів». Це сучасна техніка створення в зоні брів найтонших волосків за допомогою мануального татуажу. Під шкіру в зоні брів поміщається особливий пігмент, що зберігається тривалий час і що імітує дрібні волоски.

Це не стандартний татуаж.

Роботу проводить лікар-косметолог своїми руками, а не машинкою для нанесення татуажу. У салонах така послуга з'явилася відносно недавно, її ще називають 6D або мануальний татуаж, а також мікропігментірованіе брів. Роботу проводить лікар-косметолог своїми руками, а не машинкою для нанесення татуажу

Технологія нанесення перманентного пігменту дозволяє отримати візуальний обсяг, в результаті чого брови виглядають природно, і немає ніяких слідів від штучної підфарбовування. Зробивши мікроблейдінг брів, надовго можна забути про фарбу, тінях і всіляких олівцях.

Зробивши мікроблейдінг брів, надовго можна забути про фарбу, тінях і всіляких олівцях

Плюси мікроблейдінга брів:

  • в порівнянні з татуажем не займає багато часу;
  • мікроскопічний діаметр голки дозволяє практично не відчувати біль;
  • травматичне ушкодження шкіри мінімально;
  • недовгий період відновлення;
  • добра переносимість фарби-пігменту;
  • натуральний і природний матеріал;
  • відсутня набряк після процедури;
  • немає вікових протипоказань, тобто мікроблейдінг можуть робити і жінки у віці;
  • немає необхідності підфарбовувати брови вранці і витрачати час.

Даний метод корекції зовнішності вибирають жінки з тонкими і рідкісними бровами, щоб поліпшити їх густоту і контури. Не залежно від кількості і товщини своїх волосків намальовані виглядають так само природно. Мікроблейдінгом приховують недоліки, а саме лисини, що з'явилися після травм, шрамів або облисіння.

Мінуси процедури:

  • висока вартість;
  • мало фахівців, які пройшли навчання для надання такої послуги;
  • через кілька років колір брів блякне, і необхідно провести мікрблейдінг заново;
  • кінцевий результат проявляється не відразу, а через кілька тижнів, коли зникне лущення і відпадуть скоринки;
  • можливі неприємні відчуття під час нанесення барвника;
  • індивідуальна непереносимість може проявитися у вигляді алергічного почервоніння.

висока вартість;   мало фахівців, які пройшли навчання для надання такої послуги;   через кілька років колір брів блякне, і необхідно провести мікрблейдінг заново;   кінцевий результат проявляється не відразу, а через кілька тижнів, коли зникне лущення і відпадуть скоринки;   можливі неприємні відчуття під час нанесення барвника;   індивідуальна непереносимість може проявитися у вигляді алергічного почервоніння

6D татуаж не рекомендований, якщо:

  1. є почервоніння, садна, тріщини і запалення в зоні брів;
  2. цукровий діабет;
  3. захворювання крові;
  4. підвищена температура;
  5. алергія на пігментну фарбу;
  6. хвороби, які передаються через кров.

Перед процедурою мікроблейдінга майстер робить тест на алергію. Зазвичай на ліктьовий згин намазує трохи фарби-пігменту. Якщо не з'явиться протягом декількох годин почервоніння, свербіння і запальної висипу, то мікроблейдінг брів можна робити спокійно.

Читайте також про процедуру нарощування вій в салоні і в домашніх умовах

Процедура мікроблейдінга брів

Спочатку необхідно вибрати відтінок брів і форму. У разі невдачі не вийде змити такий татуаж. Залежно від цветотипа зовнішності рекомендується:

  • рудоволосий жінкам темно-коричневий пігмент або мідний;

рудоволосий жінкам темно-коричневий пігмент або мідний;

  • блондинкам підходять сірі і коричневі відтінки;

блондинкам підходять сірі і коричневі відтінки;

  • брюнеткам ідеальні сіро-коричневі, а також коричневі барвники.

брюнеткам ідеальні сіро-коричневі, а також коричневі барвники

Важливо знати, що при загоєнні тон трохи зблякне, тому пігмент краще вибирати трохи темніше.

Перед початком процедури не можна:

  1. приймати антибіотики, пити каву, алкоголь;
  2. відвідувати пляж або солярій, так як ультрафіолет зробить шкіру жорсткіше, і вона не зможе адекватно увібрати пігмент;
  3. не можна 2 тижні коригувати брови. Косметолог сам це зробить, і він повинен бачити, як ростуть волоски, яка їх густота і довжина.

Косметолог сам це зробить, і він повинен бачити, як ростуть волоски, яка їх густота і довжина

Залежно від форми особи і типу зовнішності майстер вибирає не тільки відтінок фарбувального пігменту, але і вигин, а також товщину брів. Спочатку робиться начерк майбутньої форми олівцем. Зайві волоски навколо видаляються, а робочу зону обробляють дезинфікуючим розчином.

Від хворобливих відчуттів допомагає позбутися околобровная анестезія. Сама процедура введення під шкіру пігменту проводиться за допомогою лопатки, на кінці якої кілька тоненьких голок, глибину введення їх уже контролює косметолог.

Введення пігменту можна здійснювати декількома способами:

  1. Східна техніка. Майстер робить кожну волосинку різного об'єму, довжини і кольору. В результаті отримують повну природність брів, але чекати закінчення мануального татуажу доведеться довго.
  2. Європейська або манекені техніка. Волоски робляться однієї довжини, обсягу і кольору. Результат - об'ємні і густі брови, які при найближчому розгляді виглядають не зовсім природно.

Після мікроблейдінга нетривалий час спостерігається припухлість, але майстер наносить на добу загоює мазь, яку не потрібно відразу витирати, вийшовши з салону. Повторювати процедуру потрібно до 5 сеансів, щоб домогтися остаточного результату.

Будинки вже дозволено вмиватися пінкою і теплою водою, але терти брови рушником не можна, лише злегка промокнути сухою серветкою. Після вмивання тонким шаром брови змащують косметичним вазеліном, що допомагає зняти біль і припухлість.

На другий день для загоєння також підходить вазелін після вмивання. Наносять його, поки не зійдуть скоринки, і є відчуття стягнутості і сухості. На місці отпадающих кірочок з'явиться тонка плівочка, яка буде лущитися. Тон брів стане світліше. Після вазеліну підійде звичний крем для обличчя.

При загоєнні брів не рекомендується:

  • користуватися декоративною косметикою;
  • ходити в сауну, лазню, займатися в залі або плавати в басейні;
  • сидіти у ванні з гарячою водою;
  • є гостру їжу.

користуватися декоративною косметикою;   ходити в сауну, лазню, займатися в залі або плавати в басейні;   сидіти у ванні з гарячою водою;   є гостру їжу

Якщо маленькі ранки на бровах після мікро-татуажу не проходять, цю область слід змащувати розчином хлоргексидину. Зволожують шелушащиеся ділянки деякі жінки кремом Бепантен. Прискорює відновлення шкірних покривів і заспокоює їх маска з м'яти, лляного насіння і ромашки.

Скільки тримається фарба?

Мікроблейдінг брів вимагає періодичного оновлення. Його початковий результат тримається 11-18 місяців. На нього впливає і майстерність косметолога, і глибина введення барвника, і якість матеріалу, і догляду за бровами. У будь-якому випадку, рекомендується робити корекцію раз на рік для насичення пігменту і збереження форми брів.

Ціна на процедуру мікроблейдінга брів коливається від 6-12 тисяч рублів. Вартість корекції - 3-4 тисячі.

За якістю отриманий результат набагато краще класичного татуажу. Головне - стежити і доглядати за обробленими зонами, вибирати професіонала для проведення процедури і слідувати всім його рекомендаціям. В результаті вед брів буде ідеальним.

В результаті вед брів буде ідеальним

Думки та відгуки

Марина: зробила процедуру мікроблейдінга пару місяців назад. Зважилася, так як свої брови дуже тонкі і світленькі. Болі практично не відчула, було знеболювання. Тепер у мене красиві бровки, які сама б олівцем або тушшю я б не намалювала. Особа стало виразно.

Оксана: дуже задоволена процедурою. Хоча і дорогувато. Але на корекцію і фарбування брів в салонах у мене виходило більше. Та й не треба витрачати стільки часу. Результат - красиві брови, які не треба підфарбовувати щодня.

Жанна: шрам на брови з дитинства заважав робити красиві бровки. Перед весіллям, щоб виглядати на святі ідеально, зважилася на мікроблейдінг брів. Фотки вийшли чудові. Процедура приховала всі мої недоліки з бровами. Подружки теж збирають тепер на неї.

Вам обов'язково сподобається:

Скільки тримається фарба?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com