рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Мікроблейдінг брів в Москві - де зробити брови, ціна у майстри

  1. Скільки коштує процедура мікроблейдінга в Москві
  2. Від чого залежить ціна мікроблейдінга
  3. Особливості процедури мікроблейдінга
  4. Топовий майстер мікроблейдінга в Москві - послуги навчання

Перш, ніж пояснити, що таке мікроблейдінг брів, трохи розповімо про те, що таке перманентний макіяж. Перманентний, або постійний макіяж зараз знає практично кожна дівчина. Якщо Ви ще не знайомі з такою процедурою, то ми пояснимо: татуаж вдає із себе метод нанесення пігменту, при якому фарба вводиться неглибоко під шкіру. Найчастіше, дівчата можуть зробити собі татуаж губ , Брів або повік, саме ці види татуажу є найпопулярнішими. Під час цієї процедури використовується спеціальний колірний пігмент, який тримається досить довгий час і коригує недоліки окремо взятого, обраної ділянки особи. Власне, мікроблейдінг брів - це і є новий вид татуажу.

татуаж губ

Скільки коштує процедура мікроблейдінга в Москві

Скільки коштує процедура мікроблейдінга в Москві

У салоні краси «Katty Hair» мікроблейдінг брів обійдеться Вам всього лише в 4 900 рублів. Виконувати макіяж буде майстер Катерина Андрєєва, яка має досвід роботи більше 6 років. Як ви могли помітити, вартість послуги досить невелика, особливо якщо порівнювати її з нашими прямими конкурентами. Ми проаналізували ціни в таких студіях краси, як Stroim Glazki, TatooAge Make Up і салоні краси Павла Самодоніна. У всіх перерахованих організаціях послуга з перманентного макіяжу брів коштує від 9 000 до 25 000 рублів. Ми прекрасно розуміємо, що такий рівень цін просто неприйнятний для більшості клієнтів, тому робимо більш вигідне і цікава пропозиція.

Від чого залежить ціна мікроблейдінга

Перед тим, як встановити рівень цін в нашому салоні «Katty Hair», ми провели аналіз всіх поточних пропозицій в індустрії краси Москви. Слід зазначити, що ми звертали увагу тільки на ТОП майстрів, кращих людей в своїй справі. Люди, які просто пропонують свої послуги на Avito або Profi.ru не враховувалися, оскільки вони не дають жодних гарантій на здійснену ними роботу.

У салонах краси Москви мікроблейдінг, в середньому, виконують за 1,5 години. Так у скільки ж можна оцінити часові витрати, які використовуються матеріали, техніку і вміння майстра? Складаючи очевидні цифри ми можемо помітити, що оптимальна ціна не повинна перевищувати 7 000 рублів. Не варто думати, що якщо вартість роботи оцінюється, скажімо, в 15 000 рублів і більше, то майстер буде творити якесь чаклунство, про який інші навіть і не здогадуються. У Москві налічується близько 70 фахівців, які виконують перманентний макіяж. Звичайно, це не означає, що всі ці люди можуть виконувати свою роботу якісно, ​​але мінімум 10 гідних майстрів є. До них відноситься Катерина Андрєєва (Вахрушева), Олена Нечаєва, Павло Самодонін і інші.

Таким чином, можна з упевненістю сказати, що висока ціна ще не дає гарантії гідної якості процедури, тому перед тим, як зробити вибір на користь певного спеціаліста - найкраще оцінити приклади його робіт. Представляємо Вашій увазі, як повинен виглядати якісний перманентний макіяж.

Особливості процедури мікроблейдінга

На сьогоднішній день мікроблейдінг є найсучаснішим способом промальовування брів. Нова техніка виконання даного перманентного макіяжу дозволяє зробити його більш стійким, а результат натуральним і дуже привабливим. Виконується ця процедура за допомогою спеціальної машинки для брів , З прикладами яких Ви можете детально ознайомитися на нашому сайті.

Головна відмінність даної процедури від звичайного татуажу полягає в тому, що використовується абсолютно інша техніка нанесення пігменту. За допомогою спеціальної механічної ручки, на кінці якої знаходиться фарба, майстер промальовує волоски вручну, один за одним. Звичайний же татуаж виконується механічною машинкою, і після нього немає такого об'ємного ефекту, як після мікроблейдінга.

Топовий майстер мікроблейдінга в Москві - послуги навчання

Вибираючи майстра мікроблейдінга брів слід звертати увагу на його досвід, оскільки саме він є одним з найбільш важливих показників професіоналізму. Окремо хотілося б звернути увагу на те, що мікроблейдінг виконується вручну, тому фарба не так сильно проникає під шкіру, як під час звичайного татуажу. У зв'язку з цим результат тримається не так довго, адже зачіпаються тільки верхні шари епідермісу. З іншого боку, така особливість є плюсом, оскільки пошкодження шкіри залишаються незначними. А значить досвідчений і кваліфікований майстер не допустить появи рубців або інших косметичних дефектів під час виконання процедури.

Топовий майстер студії краси Катерина Андрєєва допоможе Вам вибрати форму і колір брів. Відмінності від татуажу полягає ще і в використовуваних пігментах, у випадку з мікроблейдінгом підбирається більш густе і в'язке засіб. Завдяки цьому речовина набагато швидше проникає під шкіру і не виникає необхідності довгий час впливати на один і той же ділянку. Під час такої процедури спеціальним приладом прорисовують волоски, що дозволяє домогтися максимально природного ефекту.

Витрачається на відображення одного волоска є не більше 3 спроб, якщо перевищити це кількість повторень, то результат вийде зовсім іншим. В результаті такого перманентного макіяжу Ви зможете насолоджуватися своїми ідеальними бровами протягом як мінімум 6 місяців! Також хотілося б відзначити, що дана процедура мікроблейдінга ідеально підходить для дівчат, у яких є невеликі залисини в області брів. Їх дуже легко буде приховати за допомогою промальованих волосків. Дана процедура є однією з найпопулярніших на сьогоднішній день, але щоб Ваші брови завжди виглядали ідеально, слід оновлювати даний перманентний макіяж кожні 6 місяців.

До речі, в нашому салоні здійснюється ще й навчання татуажу . Курс лекцій і практичні заняття веде Катерина Андрєєва. Якщо у Вас є якісь питання, то Ви можете задати їх по телефону +7 (968) 846-81-39. Якщо Ви захотіли працювати в індустрії краси, то на наших курсах можна буде дізнатися про всі види татуажу і особливості виконання кожного з них. Для цього знадобиться всього 2-4 дня. Навчання в нашому салоні коштує всього 20 000 рублів, хоча в інших салонах цінник доходить і до 85 000 рублей.

Так у скільки ж можна оцінити часові витрати, які використовуються матеріали, техніку і вміння майстра?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com