рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Maybelline Brow Drama: туш для брів з дуже великим кулькою


Саме моє обличчя вони змінюють серйозно - воно знаходить велику чіткість. За цей рік я спочатку навострячілась робити це тінями, потім - олівцем зі скошеною формою, потім раптом полюбила фломастери для брів (і люблю досі - але як же їх мало), потім повернулася до класичних олівців, а останнім часом комбіную все підряд (за принципом «що перше під руку підвернулася»).

І одним з найдивніших засобів для брів, які я спробувала в цьому році, стала туш для брів Maybelline Brow Drama. Яна спробувала її ще півроку тому і не зрозуміла . Я була налаштована більш оптимістично і в цілому тушшю залишилася задоволена, хоча широкий кулька мене здивував. Дуже непогана фіксація. На відміну від побратимів - фіксаторів для брів гелів , - Brow Drama дає більш помітне забарвлення, при цьому забарвлюються в основному волоски брів, а не шкіра. І цю туш при бажанні можна нашаровувати - не обмежуватися тільки одним базовим шаром.

Але все ж основні питання виникли до кульки. Він реально дуже великий і їм легко «шльопнути» туш за межі початку брови. Саме так я і робила в перші рази - отримувала кашу у початку брови, яку потім намагалася всіляко розчесати. Поступово вдалося пристосуватися і «розчісувати» брови кулькою з великим успіхом. Але все ж частина туші може за межі брови потрапляти все одно - треба буде прибирати.

Подружитися з тушшю для брів мені допомогло розуміння, що Brow Drama не буде для мене єдиним засобом для брів - скоріше доповненням до того, чим я зазвичай малюю брови, доповненням, яке якраз «додасть драми» -). Обидва відтінку туші - хороші коричневі, вони «дружать» з моїми олівцями.

Але я все ж задумалася про призначення такого великого і круглого кульки і про те, які брови можна такий тушшю намалювати. І вирішила, що простіше запитати у того, хто в Maybelline знає все - у візажиста марки Юри Столярова.

І вирішила, що простіше запитати у того, хто в Maybelline знає все - у візажиста марки Юри Столярова

- Юра, формат туші для брів - не зовсім звичний. Це повноцінний продукт або до нього потрібно на додаток олівець, тіні?

- Все залежить від ефекту і початкової форми брів. Якщо потрібно створити максимально природний ефект і брови не вимагають корекції форми - туш Brow Drama буде самостійним засобом. Якщо є прогалини в лінії брів або хочеться їх подовжити або розширити, потрібно спочатку домалювати олівцем, потім укласти волоски тушшю для брів. При цьому можна легко приховати лінію корекції на верхній лінії росту брів.

- Кому більше підійде ця туш, а кому олівець або тіні?

- Для явною корекції форми брів - олівець, для укладання і фарбування - туш. Я завжди раджу туш тим, у кого хороша форма брів, при цьому світлі волоски.

- Чому у туші такий великий кулька на кінці, в чому сенс?

- Щоб не бруднити шкіру при фарбуванні волосків. Плюс їм легше сформувати потрібну форму.

- Чи є якісь хитрощі використання Brow Drama (розчесати нею брови вгору, може бути)?

- Щоб світлі брови забарвити від коренів і краще укласти, спочатку покладіть від зовнішнього кута до внутрішнього, потім по лінії росту і трохи вгору.

Ціна: 313 рублів.

Ви вже пробували цю туш? -) Ваша думка?

тут можна подивитися на брови Елі elia_chaba з цією тушшю, а тут - на брови Наді bella-shmella.

Фото: Карина Туманська

Читайте також:

Це повноцінний продукт або до нього потрібно на додаток олівець, тіні?
Кому більше підійде ця туш, а кому олівець або тіні?
Чому у туші такий великий кулька на кінці, в чому сенс?
Чи є якісь хитрощі використання Brow Drama (розчесати нею брови вгору, може бути)?
Ви вже пробували цю туш?
Ваша думка?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com