рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

маленькі очі - Найцікавіше в блогах

  1. Макіяж для маленьких очей: правила вибору і нанесення косметики

баньши Вівторок, 02 Августа 2016 р 10:26 ( посилання )


Сенс життя в постійному русі вперед


увечері Середа, 05 Сентября 2012 р 16:07 ( посилання )


За допомогою спеціального макіяжу можна приховати будь-які недоліки особи або підкреслити достоїнства. І важливим тут є саме очі. Однак розмір очей є дуже важливою деталлю у виборі правильного макіяжу. Адже не кожен макіяж підходить для маленьких очей. Нерідко маленькі очі з-за розміру виглядають один до одного близько рассоложеннимі і щоб приховати всі можливі недоліки і зробити їх більш виразними, рекомендується скористатися кількома порадами.



Макіяж для маленьких очей: правила вибору і нанесення косметики



брови



Власницям густих брів слід знати, що якщо брови близько розташовані до століття, то вони візуально його зменшують, через що очей здається маленьким. Тому лінія брів повинна гармоніювати з формою очей і обличчя. Дозволити мати густі брови може тільки володарка великих очей. Ну а якщо розмір очей не дозволяє похвалитися, то тоді слід набратися терпіння і приступити до видалення зайвих волосків. Можна звичайно це зробити самостійно, але краще звернутися до візажиста. Візажист допоможе підібрати підходящу форму брів.

Читати далі... Модніца_Маленькая Неділя, 19 Жовтня 2009 р 00:55 ( посилання )


При сучасних можливостях макіяжу, маленькі очі - це ніяка не проблема. Гарна косметика і правильний підхід при бажанні здатні візуально розширити очі і зробити погляд виразнішим. Не всі зірки, блискучі на червоній доріжці, від природи володіють тими даними, з якими вони постають перед глядачами, тому що все це лише похвальний результат роботи візажистів.
Найжахливіше, що можна зробити при макіяжі маленьких очей - це ще більше їх зменшити, помістивши в нішу темних тіней, товстої підводки, якою щедро підведений весь очей. Всі ці міфи про всемогутність даних предметів сильно перебільшені - вони годяться лише для підкреслення краси очей більш значного розміру і форми.

Читати далі... Полезное_от_Софи Четвер, 01 Жовтня 2009 р 18:14 ( посилання )


Створення ефекту великих очей - це справжнє мистецтво і, як будь-якому хорошому художнику, тут знадобляться декілька непростих методик акуратної роботи пензлем і змішування кольорів.
Ідеальними є мигдалеподібні очі. При нанесенні макіяжу застосовують або світлий, або темний відтінок, щоб внести необхідні зміни для появи ефекту «мигдалеподібного».
Щоб візуально збільшити маленькі очі, нанесіть на зовнішні куточки очей тіні середніх тонів. Надайте форму, накладаючи їх трохи вгору навскоси. Нанесіть колір на все рухоме віко, трохи переходячи на зовнішню частину. М'яко розтушуйте темні тони на рухомої частини століття і зовнішньому куточку ока. Проведіть олівцем по лінії вій від внутрішнього куточка до зовнішнього по верхній повіці. На нижньому столітті проведіть лінію під віями на зовнішньому куточку тільки на одну третину століття, потім нанесіть на вії туш.
Гарненько подумайте, як краще відтінити очі яскравими / світлими тонами, щоб ще більше розкрити їх. Користуючись темними тонами для контурирования і візуального вирівнювання очей, пам'ятайте, що вони зменшують очі, а світлий колір виділить їх, зробить їх більше. Як ідей з нанесення макіяжу для маленьких очей, подивіться на приклади А і С, підберіть підходящі вам кольори, використовуючи для корекції темні і світлі тіні. Спробуйте нанести тіні, що контрастують з кольором ваших очей (протилежні кольори на колірному колі). Наприклад, якщо ви володарка зелених очей, використовуйте тіні кольору паленого апельсина для залучення до них уваги. Намагайтеся наносити колір по краях очі: не слід зафарбовувати всю повіку. Потрібно добре розтушувати колір з тінями більш світлого відтінку. Потім нанесіть на повіки темні тіні.
Маленькі очі можна збільшити в такий спосіб:
1. Проведіть по внутрішньому століттю лінію олівцем для очей тілесного або білого кольору.
2. Потім нанесіть на повіки світлі блискучі тіні.
* При нанесенні лінії на внутрішнє віко користуйтеся м'яким олівцем, а не рідким підведенням. Намагайтеся проводите лінії по зростанню вій, вони повинні надавати очам виразності. М'яко підніміть повіку, так ви акуратніше завдасте лінію. Нанесіть олівцем точки вздовж нижніх вій і акуратно розтушуйте, збільшивши, таким чином, очей.
Олівець для очей: наносити колір необхідно якомога ближче до вій, тому потрібно взяти гострий олівець! Малюйте підведенням (рідкої або олівцем) дуже тонку лінію, особливо, якщо у вас невеликі очі, і проводите лінії дуже рівно і нагорі, і внизу. Растушуйте фарбу, щоб уникнути важких різких ліній. Щоб зробити очі ще більше, починайте проводити лінію над райдужною оболонкою і доведіть її до зовнішнього куточка ока. Лінія повинна бути прямою або трохи піднятою вгору - з'єднайте верхню частину з зовнішньої.

Школа_Макіяжа (Автор - орех_ореховіч ) Четвер, 10 Января 2008 р 21:17 ( посилання )

Плин недавно зрозуміла що очі у мене маленькі і весь макіяж псують (((((
пожет мені ченить порадити які тіні візуально очі збільшать))
потім фотку знайду кину)


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com