рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лазерна епіляція

  1. ЩО ТАКЕ діодний ЛАЗЕРНА ЕПІЛЯЦІЯ
  2. ЯК ПРАЦЮЄ діодний лазер
  3. Показання
  4. КОЛИ ЛАЗЕРНА ЕПІЛЯЦІЯ неефектівності
  5. Протипоказання
  6. ПІДГОТОВКА
  7. ЯК СЕБЕ ВЕСТИ ПІСЛЯ ПРОЦЕДУРИ
  8. ЩО РОБИТИ КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ

У нашому центрі косметології лазерна епіляція (видалення волосся лазером), проводиться доданими лазером з довжиною хвилі 808 нм У нашому центрі косметології лазерна епіляція (видалення волосся лазером), проводиться доданими лазером з довжиною хвилі 808 нм. На сьогоднішній день саме цю лазерну епіляцію вважають «золотим стандартом». Процедури на доданих лазерах ефективні і добре переносяться пацієнтами.

ЩО ТАКЕ діодний ЛАЗЕРНА ЕПІЛЯЦІЯ

Епіляція доданими лазером - це косметологічна процедура, яка дозволяє позбутися небажаного волосся на тілі на тривалий час, в деяких випадках і на все життя. Видалення волосся доданими лазером - це одна з різновидів лазерної епіляції, завдяки якій «проблемні» ділянки тіла стають гладкими і дуже привабливими.

ЯК ПРАЦЮЄ діодний лазер

Луч діодного лазера працює поверхнево до 2 мм-цього досить, що б добре обробити волосяну цибулину, яка знаходитися на цій же глибині. Доданий лазер бачить тільки пігмент меланін, який знаходиться в цибулині волоса, і впливає саме на пігмент. Відбувається руйнування пігменту - «виборчий фототермоліз», при цьому руйнується і цибулина волосини.
Саме таким чином ми поступово добиваємося результату гладкої шкіри: зникають волосяні цибулини разом з волоссям. Чим більше пігменту у волоссі, тим більше вони видимі лазерами, які сьогодні використовуються в епіляції. Зруйнований волосся випадає не одразу, а через 10-21 день після процедури, тому про досягнутий результат можна судити не раніше, ніж через 3-4 тижні після процедури.

Показання

•   волосся від темного до світло-русявого кольору;   • вростання волосся з утворенням на місці врослого волосся темних пігментованих плям;   • роздратування від бритви і / або коштів для гоління;   • жорстке волосся, які не дають надовго відчуття гладкої шкіри навіть після сбривания їх бритвою або видалення кремом;   непереносимість депіляції воском або електроепіляторамі волосся від темного до світло-русявого кольору;
• вростання волосся з утворенням на місці врослого волосся темних пігментованих плям;
• роздратування від бритви і / або коштів для гоління;
• жорстке волосся, які не дають надовго відчуття гладкої шкіри навіть після сбривания їх бритвою або видалення кремом;
непереносимість депіляції воском або електроепіляторамі

КОЛИ ЛАЗЕРНА ЕПІЛЯЦІЯ неефектівності

Лазер не бачить волосся без пігменту меланіну: сиві, руді, дуже-дуже біле волосся, світлі Пушкова волосся. Волос, який не містить пігменту (світлий, пушковий, сивий) погано піддається лазеротерапії, і єдиним результатом епіляції цих типів волосся може бути зменшення їх числа на 10 -30% після курсу процедур. Позитивним ефектом вважається також витончення, освітлення і затримка росту волосся.

У рудому волоссі немає меланіну (пігменту), видимого лазером, там є пігмент феумеланін- лазер його, на жаль не розрізняє і результат відсутній.
При гормональних порушеннях і гормональних перепадах, ріст волосся на тілі поводиться непередбачувано. Це відбувається: при вагітності, при годуванні дитини, при прийомі протизаплідних, при гормонзавісімих захворюваннях (міоми, кісти ендометріоз, мастопатії і т.д). У цих випадках гарантувати стійкі тривалі результати складно.

Для волосся характерна наявність різних фаз розвитку:
фаза активного росту або аноген- в цій стадії клітини меланоцити починають виробляти меланін (пігмент), саме в цій фазі в волосині багато пігменту меланіну, з яким ми працюємо на лазерної епіляції руйнуючи цибулини.
катаген - період переходу від однієї стадії до іншої. У катагеновой стадії починається атрофія волосяного сосочка, в результаті чого клітини волосяної цибулини, позбавлені харчування, перестають ділитися і піддаються зроговіння.
телоген - період спокою або відпочинку волосся. Цікаво, що механічне видалення волосся, що знаходяться в стадії телогена, завжди тягне за собою настання анагеновой стадії, тобто волосся починає рости знову. Все волосся, які залишаються на гребінці або випадають протягом дня - це телогенового волосся.
У фазах катагена і телогена руйнування цибулини не відбувається, тому що мало меланіну і немає сформованої цибулини.
На тілі людини волосся в різних зонах мають різну тривалість цих фаз і різну кількість волосся перебувати одночасно в одній фазі, фази постійно чергуються. Причому тривалість АНОГ (активної) фази, наприклад, в пахвовій зоні і підборідді буде сильно відрізнятися. Наприклад: на ногах в середньому тільки 20% волосся знаходиться одномоментно в активній фазі, інші 80% волосся знаходяться або в перехідній або в періоді спокою.
Що це означає для пацієнта: що за першу процедуру лазерної епіляції ніг, лазером ми зруйнуємо тільки 20% волосяних цибулин, а з рештою 80% нам ще доведеться попрацювати під час курсу процедур. Саме тому лазерне (видалення волосся) епіляція дає результат після курсу процедур.
Інтервал між процедурами
Перший часовий проміжок між сеансами становить 4-6 тижнів, а далі він збільшується від сеансу до сеансу на два тижні.

Після проходження основного курсу, як показує практика, потрібно проводити підтримують процедури епіляції 1-2 рази на рік. Гормональний статус організму, наявність супутніх захворювань і прийом деяких видів медикаментів істотно впливає на досягнення і збереження результатів, все дуже індивідуально.
Існує міф про позбавлення від волосся раз і назавжди.
Дистанційні при лазерної епіляції волосся більше ніколи не виростуть. Це не так. Насправді, Після проходження основного курсу, як показує практика, потрібно проводити підтримують процедури епіляції 1-2 рази на рік якщо не робити підтримують процедури, організм все одно буде намагатися заповнити бракуючий волосяний покрив. Адже природою запрограмовано, що на певних ділянках тіла повинні рости волосся в індивідуальному для кожної людини кількості. Тому після основного курсу процедур організм буде намагатися відновити ріст волосся. Так, це будуть волосся більш тонкі і світлі, їх кількість буде невеликою. Якщо не робити підтримують процедур, то приблизно через 6-8 років волосяний покрив відновиться, хоч волосся і не будуть такими жорсткими, як до курсу лазерної епіляції.
Лазерна епіляція-це дуже ефективна і результативна процедура, жоден з видів депіляції не дає такого вираженого і тривалого результату.

Протипоказання

• свіжий загар-потрібно почекати 2 тижні, для можливості проведення епіляції лазером.
• розсипи родимок в місці передбачуваного проведення процедури;
• варикозна хвороба для епіляції гомілок: судини більше 3 мм
• декомпенсований цукровий діабет;
• гострі захворювання внутрішніх органів і / або серцево-судинної системи або загострення хронічних;
• герпетичний висип, грибкові, бактеріальні хвороби шкіри, прояви алергії;
• застуда;
• травми шкіри в місці впливу;
• схильність до утворення келоїдних рубців;
• вагітність і годування грудьми;
• для епіляції області бікіні і пахв протипоказаннями є будь-які захворювання органів малого таза і молочної залози.

ПІДГОТОВКА

Максимальний ефект можна отримати, якщо за 2 тижні до процедури не приймати антибіотики, не засмагати і не висмикувати волосся на ділянці майбутнього впливу. За 3 дня до сеансу не слід використовувати в місці впливу спиртовмісні засоби догляду за шкірою.
За день до процедури волосся слід збрити бритвою (крім зони особи, там грубі і довгі волоски обрізаємо манікюрними ножицями), щоб вчасно початку лазерної епіляції на шкірі не залишилося роздратування від бритви.
Волосся не повинні бути більше 1-1,5 мм, так як тоді вся енергія лазерного випромінювання буде витрачатися на стрижень волосини, а фолікул може не отримати достатнього за інтенсивністю впливу, щоб припинити зростання волоса назавжди.
Перед процедурою заборонено наносити на шкіру косметичні масла і креми і спиртовмісні лосьени, так як це може спровокувати опіки. При слабкій переносимості болю за годину до початку можна нанести на шкіру знеболюючий крем.

ЯК СЕБЕ ВЕСТИ ПІСЛЯ ПРОЦЕДУРИ

Після процедури лазерної епіляції в інтимних та інших чутливих зонах може бути невелика набряклість, почервоніння і свербіж шкіри. В даному випадку рекомендується нанесення спеціального крему або гелю ( «Пантенол», «Бепантен-крем» і ін.). Ці прояви зникають зазвичай через кілька годин, але можуть спостерігатися і до трьох діб.
Якщо під час сеансу був задіяний велику ділянку шкіри, то це місце не слід мочити протягом доби. А відвідувати басейн, сауну, лазню і займатися спортом можна тільки через три доби. Що стосується нанесення косметики на оброблені місця, то це можна робити не раніше, як через добу.
Протягом 30-ти днів слід берегти шкіру від попадання прямих сонячних променів і наносити сонцезахисний крем з SPF-показником від 30 до 50 одиниць. Це допоможе уникнути небажаної пігментації на оброблених ділянках.
Деякі відчувають, ніби волосся продовжують рости протягом 7-10 днів після процедури. Все пояснюється тим, що оброблені волосся просто випадають зі шкіри природним шляхом. Протягом всього курсу слід утримуватися від проведення воскової епіляції і електроепіляції, щоб не травмувати фолікули волосся.

ЩО РОБИТИ КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ

Після лазерної епіляції не можна:
• протягом 12 годин користуватися косметичними засобами, що містять спирт;
• протягом 24 годин приймати водні процедури;
• протягом 72 годин проводити масаж оброблених місць;
• 24 години заняття активним спортом, при цьому може бути активне виділення поту
• засмагати протягом 7-14 днів.
• При лазерної епіляції на обличчі протипоказані пілінги кислотні 14 днів

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com