рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ляскай і злітай: кошти для зміцнення і зростання вій

Ми знаємо: життя без туші існує. Досить підібрати правильні засоби для догляду за віями, які зроблять їх об'ємніше, яскравіше і виразніше без краплі барвників і силікону в складі. Думаєш, такого не буває? Ось і немає! Знайомся з кращими сироватками та кремами, які дозволять тобі забути, що таке туш або відтінку гель!

TALIKA КРЕМ ДЛЯ ЗРОСТАННЯ ВІЙ

Французький бренд Talika знає про віях все. У 1948 році Даніель Рош розробила спеціальний крем, заснований на натуральних компонентах, яким лікувала опіки шкіри навколо очей. В процесі застосування виявилося, що засіб не тільки сприяє швидкій регенерації дерми, а й відновлює вії. Це відкриття і лягло в основу майбутніх бестселерів Talika. Один з них - крем, що активізує сплячі фолікули і продовжує фазу росту волосся. Наноси його щовечора на корені вій м'якими масажними рухами - так ти вб'єш відразу кількох зайців: укріпиш судини, поліпшиш мікроциркуляцію крові і прискориш процеси регенерації клітин.

SHISEIDO СИРОВАТКА ДЛЯ ВІЙ FULL LASH

Головні дійові особи цієї сироватки - аргінін, амінокислота, яка бере участь в регенерації клітин, і екстракт зизифуса справжнього, стимулюючого волосяні фолікули. Такий дует просто приречений на успіх: всього за місяць використання волоски стають міцнішими, яскравіше, об'ємніше і довше. Тому, якщо ти вже зневірилася відростити густі вії або брови і, плачучи, записуєшся на мікроблейдінг і нарощування, зупинись і дай шанс цій сироватці. Перевірено: результат змусить тебе стати відданою прихильницею Full Lash на довгі-довгі роки.

YZ СИРОВАТКА ДЛЯ ЗРОСТАННЯ ВІЙ ХХL LASH SERUM

Чарівна паличка від YZ - сироватка для вій і брів, збагачена полімерами і активними речовинами, стимулюючими роботу волосяних фолікул, що поліпшує кровообіг і регенерує пошкоджені клітини. У чому її чари? У гіпоалергенних складі, що не містить гормонів, парабенів і ароматів, в швидкому дії (вже через 2 тижні ти помітиш, що брови стали густіше, а вії довшими), в простоті використання (можна наносити засіб не тільки на ніч, але і перед макіяжем) і, звичайно, в зручній пензлику. Завдяки її гнучкості та загостреного кінчика сироватку легко розподіляти навіть між самими тонкими і невидимими волосками.

Фото: архів прес-служб

Думаєш, такого не буває?
У чому її чари?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com