рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Красиві брови: які форми вважаються ідеальними, приклади натуральних вигинів, відео та фото

  1. Краса - в здоров'я
  2. Ідеальна форма брів
  3. Вибираємо правильну форму
  4. Як надати бровам потрібну форму
  5. висновок

У світі моди і шоу-бізнесу постійно відбуваються гласні і негласні вибори когось самого-самого: популярного, красивого, сексуального, епатажного і т.д. Обговорюється не тільки образ в цілому, часто кумирів буквально розбирають по частинах, сперечаючись, у кого найкрасивіші брови в світі, або очі, або груди ... список можна продовжувати довго.

Виявивши свій ідеал, багато хто прагне бути схожим на нього. Відомі випадки, коли до пластичних хірургів зверталися з проханням зробити «щось» як у «когось», причому перекроїти все і відразу. Але в більшості випадків немає ніякої потреби піддаватися оперативному втручанню. Наприклад, підкоригувати брови цілком можна самостійно.

Наприклад, підкоригувати брови цілком можна самостійно

Красиві натуральні брови сьогодні в моді

Краса - в здоров'я

Перш ніж думати про форму і колір брів і намагатися їх змінити на догоду модним тенденціям, необхідно подбати про їх здоров'я. Як би ви не старалися, ніяким татуажем, фарбою або гелем ви не створите природну красу, але ж саме натуральність сьогодні у великій пошані.

Якщо у вас від природи здорові і красиві брови, досить підтримувати їх в цьому стані, застосовуючи нескладні заходи профілактики:

  • Час від часу балувати шкіру і волоски поживними косметичними маслами;

Кращим маслом для цієї мети вважається рицинова

  • Дотримуватися правил гігієни при вищипуванні;
  • Не захоплюватися радикальними методами корекції форми і кольору брів.

Якщо ж вони рідкісні, з сухими , Пошкодженими і часто випадають волосками, то потрібно шукати причину такого стану, усувати її і займатися лікуванням і відновленням. Без цього вам не допоможуть ні татуаж, ні фарбування. У всякому разі, природного вигляду брів не вийде.

Методи відновлення і лікування брів і вій дуже докладно описані в інших матеріалах сайту, тут ми цього робити не будемо. Але розповімо, як своїми руками домогтися їх ідеальної форми, максимально підходить саме вам.

Ідеальна форма брів

Давно пішли в минуле тоненькі брови-ниточки. Сьогодні їх власниці сприймаються з посмішкою. Але і занадто густа рослинність не користується популярністю, навіть якщо нею вас щедро нагородила природа. Вона робить погляд важким і завжди візуально додає кілька років до реального віку.

У тренді - брови помірної ширини, а ось форма повинна підбиратися індивідуально.

Вибираємо правильну форму

Від форми брів залежить багато чого. Наприклад, вираз обличчя. Також вона може візуально нівелювати непропорційність рис, зробити обличчя більш гармонійним, і навіть приховати вік.

З першого разу безпомилково знайти правильну форму для конкретної жінки може, мабуть, тільки досвідчений стиліст, але існують і загальні правила:

  • Тонка лінія брів часто йде жінкам за 30, але молодих дівчат робить старше;
  • Вона абсолютно протипоказана дамам з «важким» верхньою повікою, так як візуально збільшує проблему. Їм же не підуть вони брови, вигнуті в центральній частині. Краще зупинитися на прямій лінії з вгору кінчиками;

На фото показаний вдалий приклад такої корекції

  • Брови зі зламом здатні візуально зрівноважити занадто широке обличчя, відвернути увагу від важкого підборіддя;

Це важливо. Розташування точки зламу теж грає роль: чим ближче вона до центру, тим особа здається вже.
Але якщо потрібно зробити ширше вузький порівняно з особою лоб, то її слід «пересунути» ближче до зовнішнього краю.

  • Також можна скорегувати відстань між очима: якщо лінію початку брови зробити з нахилом до носа, воно звузиться, а якщо від носа - розсунеться (див. Нижче);
  • Пряма лінія візуально вирівняє перенісся.

Підстава овальної форми - класика, що йде всім

Взагалі візажисти не використовують таке поняття, як некрасиві брови. Правильніше говорити: неправильної (вибачте за каламбур). Самі по собі вони можуть бути дуже привабливі, просто не підходити вашої зовнішності або характеру.

Наприклад, серйозна дама бальзаківського віку може виглядати безглуздо з високо округленими «здивованими» бровами, але вони ж дуже підуть юній дівчині.

Як надати бровам потрібну форму

Існує стандартна інструкція по визначенню початкової точки брови, її зламу і закінчення. Поєднавши їх, можна отримати гарну форму. Але, на жаль, цей метод підходить не всім, а тільки дівчатам з правильними рисами і овалом особи. Проте, опишемо його.

Вам буде потрібно дзеркало, довга тонка паличка і олівець.

Визначення форми брів

Основні точки Спосіб знаходження Точка 1 (початок) Прикладіть паличку до крила носа і внутрішнього куточка ока. Точка 1 буде перебувати на її перетині з бровою. Точка 2 (злам) Дивлячись прямо перед собою, прикладіть паличку-на-віч так, щоб вона з'єднувала крило носа і зовнішній край зіниці. Точка зламу буде на перетині з вашої лінією брів. Точка 3 (закінчення) З'єднайте крило носа із зовнішнім краєм ока і знайдіть точку, в якій лінія повинна буде обірватися.

Зверніть увагу. Користуючись цим методом, потрібно тільки злегка коригувати свою природну форму брів, так як всі точки знаходяться на перетині з нею.

Якщо ж у вас непропорційні риси обличчя, доведеться експериментувати, з огляду на наведені вище рекомендації. Скористайтеся способом, який застосовують майстра татуажу : Купите або виготовте з паперу кілька шаблонів різної форми і по черзі «приміряйте» їх, щоб знайти свій варіант. Для цього припудріть брови, накладіть трафарет і окресліть олівцем контур.

Порада. Хоча ціна трафаретів і невелика, але продаються вони набором, який після визначення своєї форми буде не потрібен. Простіше роздрукувати наведену нижче картинку.

Простіше роздрукувати наведену нижче картинку

Один з цих варіантів вам напевно підійде

Після промальовування обраної форми залишиться лише видалити зайві волоски звичним вам способом. Спочатку вищипуються ділянки біля перенісся, потім на вильоті брови, і тільки потім знизу і зверху, надаючи лінії задану товщину і чіткість.

висновок

Звичайно, щоб гарантовано отримати красиві брови, краще хоча б в перший раз звернутися до фахівця, а потім тільки підтримувати задану їм форму. Але при бажанні з цим можна впоратися і самостійно. Подивившись відео в цій статті, ви точно зможете це зробити. А при бажанні - і похвалитися результатом, показавши в коментарях до статті фото до і після експерименту.


Якщо ви хочете подякувати, додати уточнення або заперечення, задати питання автору - додайте коментар!


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com