рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Корекція брів в домашніх умовах - спосіб надання зовнішності особливого шарму

  1. Вплив форми брів на пропорції обличчя
  2. Етапи виконання корекції брів
  3. Гармонія відтінку брів і кольору волосся
  4. Поєднання форми брів і овалу обличчя

Недоглянуті, неакуратні брови здатні знищити навіть саму привабливу зовнішність. Такі брови створюють враження, що жінка не приділяє достатньо уваги своїй красі і відволікають на себе увагу оточуючих.

Вплив форми брів на пропорції обличчя

Вплив форми брів на пропорції обличчя

Не завжди природне прекрасно. Наприклад, зрощені на переніссі брови не йдуть практично нікому, а надто широкі роблять обличчя похмурим і похмурим, до того ж додають віку. Повна протилежність брів «а-ля Брежнєв» - брови-ниточки - особливо вигнуті дугою роблять зовнішність лялькової, надаючи вираз вічного подиву. Позбутися від цих крайнощів допоможе корекція брів в домашніх умовах .

Рідко яка жінка може похвалитися від природи ідеальною формою брів потрібного кольору і розташування. Найчастіше доводиться брови вискубувати, фарбувати і підкреслювати косметичними засобами, а також доглядати за ними і при необхідності лікувати.

Низько розташовані брови «затінюють» очі, заважаючи правильному сприйняттю зовнішності. Такі брови коригують по нижній кромці, акуратно прибираючи зайві волоски до досягнення потрібної форми і ширини.

Зайве високі брови, навпаки, «підчищають» тільки зверху, щоб їх злегка опустити.

Зайве високі брови, навпаки, «підчищають» тільки зверху, щоб їх злегка опустити

Корекція брів в домашніх умовах

Дугоподібні брови потрібно згладити, прибравши зайву опуклість. Головне - не перестаратися і не знищити їх повністю. Відновити волоски вдається далеко не завжди.

Занадто довгі брови вкорочують, уважно відстежуючи їх симетричність і однакову довжину.

Густі брови можуть створювати ефект очей , Розташованих близько до перенісся. Щоб цього уникнути, волоски між бровами акуратно видаляються. Важливо зберегти симетрію брів, для цього можна провести олівцем вертикальну лінію рівно посередині перенісся для зручності корекції.

Вищипані в ниточку брови доведеться відрощувати кілька місяців, а то й років. Буває, що всі зусилля не допомагають, і тоді на допомогу приходить метод татуажу, здатний замінити відсутні або дефектні брови.

Приділивши брів зовсім небагато уваги і підправив їх, можна значно поліпшити свій зовнішній вигляд, причому простими способами.

Етапи виконання корекції брів

Як слід коригувати брови?

У домашніх умовах найчастіше проводять корекцію брів за допомогою вищипування. Це дає можливість швидко і акуратно видалити тільки зайві волоски, що псують форму .

Для роботи знадобляться:

  1. Ватні тампони або диски.
  2. Дезинфікуючий засіб.
  3. Пінцет.
  4. Збільшує дзеркало з підсвічуванням.
  5. Крем або мазь з протизапальними властивостями.
  6. Косметичний олівець для позначення форми брів.

Корекцію проводять при хорошому освітленні, щоб було видно навіть найдрібніші і світлі волоски. Дзеркало з збільшує ефектом і підсвічуванням значно допоможе в цій роботі.

Перед початком роботи необхідно протерти самі брови і шкіру навколо них дезинфікуючим засобом. Для цих цілей краще використовувати перекис водню, хлоргексидин і інші препарати, але тільки не спирт - він дуже сушить і стягує чутливу шкіру . Руки повинні бути чистими, а інструменти продезінфіковані.

Ідеальна довжина брови визначається за допомогою лінійки. Лінія, що проходить вертикально від краю ніздрі до внутрішнього кута ока, дасть початок брови, а проходить через крила носа і зовнішні куточки очей - її кінець. Точка вигину в ідеалі знаходиться над зіницею або трохи далі його в сторону скроні. Радикально змінювати природну форму брів не варто, це може виглядати дуже неприродно.

Якщо корекція виконується перший раз, варто спробувати намалювати бажану форму олівцем. Тільки перевіривши всі кілька разів і знайшовши кращий варіант, можна приступати до власне корекції .

В першу чергу прибирають волоски між бровами, визначаючи їх початок. Потім формують бажану довжину. Тільки після цього вищипують зайві волоски по нижньому краю.

Якщо брови дуже густі або мають довгі волоски, їх розчісують в сторони і акуратно підрізають кінці, що виходять за межі лінії. Тут важливо не перестаратися і діяти поетапно. Вискубувати можна тільки по росту волосся, інакше можна отримати некрасиві стирчать «пеньки».

Після закінчення роботи шкіру знову протирають дезрозчином, а якщо виникло запалення і припухлість, змащують протизапальної маззю.

Гармонія відтінку брів і кольору волосся

В який колір слід фарбувати брови?

Як і форма, колір брів дуже важливий і є складовою частиною корекції. Часто при зміні кольору волосся жінки не звертають увагу на брови, залишаючи їх колишній відтінок. При радикальній зміні кольору брови можуть виглядати неприродно і недоречне. Особливо це стосується світловолосих жінок.

Вважається, що відтінок брів повинен бути на 1-2 тони темніше кольору волосся. Попелясті тони волосся будуть дуже погано виглядати з теплими, золотистими відтінками брів, їх варто підфарбувати фарбою більш холодного тону. І навпаки, жінкам з теплим кольором волосся брови слід тонувати в більш теплі відтінки.

Яскрава блондинка з вугільно-чорними бровами виглядає карикатурно. Але не всім йдуть дуже світлі брови. Для такого типу зовнішності допустимі брови темніше волосся більш ніж на 1-2 тони, головне, щоб вони не були надмірно яскравими. М'які приглушені відтінки коричневого і сіро-коричневого будуть виглядати досить натурально, в той же час не роблячи зовнішність надмірно блідою.

Фарбувати брови можна перманентними фарбами, а світлі підфарбовувати в темніший відтінок спеціальною косметикою:

  • тушшю - вона зручна тим, що фарбує тільки волоски;
  • олівцем - допомагає створювати не тільки колір, але і підправляти форму;
  • тінями для брів - теж додає колір і підкреслює форму, але робить це м'якше і природніше.

Красиві і добре оформлені брови додадуть особі чіткості і елегантності, зробивши його більш привабливим. Тим, хто має хороший природний колір і густоту брів досить тільки надати форму і зафіксувати її спеціальним воском або гелем.

Поєднання форми брів і овалу обличчя

Який форма брів підійде вашій формі обличчя?

Форма брів повинна гармоніювати з овалом особи, інакше брови будуть виглядати инородно. Різні типи осіб вимагають різного підходу в корекції брів, але загальним для всіх є мінімальне втручання в природну форму. Якщо ж прагнути змінити брови радикально, можна отримати абсолютно протилежний ефект - вони будуть виглядати штучними і не поєднуються з іншими рисами обличчя.

Овальне обличчя вимагає м'яко закруглені, витончених брів помірної ширини. Занадто високі дугоподібні брови візуально витягнуть обличчя і зроблять його вираз неприродним, тому форма повинна бути плавно округлена. Брови ширше біля перенісся і плавно звужуються до скронь.

Квадратна особа вимагає пом'якшення жорстких ліній скул і щелепи. Брови врозліт подовженої форми, м'яко закруглятися до скронь роблять обличчя візуально витонченіше і пропорційніше.

Прямокутне обличчя вимагає горизонтальних ліній, що розтинають зайву висоту. Такому типажу підійдуть практично прямі брови, можливо, з легким майже непомітним вигином. Вони можуть бути досить широкими, але не грубими, а з тонким чітким кінчиком.

Круглі або трикутні особи вимагають корекції ширини. Для цього брови повинні злегка підніматися вгору від перенісся, закруглюючись до скронь. В цілому, така форма нагадує акуратно витягнуту кому. Ширина брів помірна, з розширенням ближче до основи.

Правильно обрана форма і ретельно виконана корекція брів надає очам яскравість і привабливість, підкреслюючи їх форму. Особа з чіткими красивими бровами робить зовнішність більш доглянутою, надаючи аристократизм і витонченість.

А як ви коригуєте брови у себе вдома? Поділіться з нами своїми секретами в коментарях.

А як ви коригуєте брови у себе вдома?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com