рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Корекція брів ниткою: "за" і "проти" - Лікар-косметолог Приватний кабінет м Шатура

  1. Для кожної області епіляції - свої інструменти
  2. Особливості епіляції ниткою
  3. Епіляція волосся ниткою: плюси
  4. 1. Головний плюс епіляції волосся ниткою - швидкість
  5. 2. Можна видаляти волосся на дотик самому собі
  6. 3. Майже нульова собівартість
  7. Епіляція волосся ниткою: мінуси
  8. 1. По-перше, це дуже боляче
  9. 2. Це груба робота
  10. 3. Невміла техніка - джерело травм і інфекцій
  11. 4. нитки не захопити «пеньки»
  12. 5. Потрібно враховувати національні особливості
  13. висновки

Корекція брів - то, з чого починає свою професійну діяльність будь-косметолог. Від майстерності та рівня сервісу, отриманого клієнтом на цій процедурі, багато в чому залежить те, чи перейде цей клієнт в розряд постійних, в тому числі, як споживач більш дорогих косметологічних процедур.

Корекція брів

Для видалення зайвих волосків на обличчі придумано безліч інструментів: це і цукрова паста (шугарінг), віск і воскові смужки, нитки (бавовняні або шовкові), і, звичайно ж, пінцет. Скажу відразу, що щодо корекції брів - я противник застосування чого-небудь, крім пінцета. Нижче докладно поясню, чому.

Для кожної області епіляції - свої інструменти

Також що Ви не ріжете одним ножем овочі, сире і варене м'ясо, хліб, сир, торт - також існують різні інструменти для видалення волосся з різних частин тіла і різних зон особи.

Особливості епіляції ниткою

Тим, хто жодного разу не бачив техніку видалення волосся ниткою (трідінг), складно уявити, як це відбувається Тим, хто жодного разу не бачив техніку видалення волосся ниткою (трідінг), складно уявити, як це відбувається. Насправді все просто: бавовняна нитка, зав'язана в кільце, натягується між пальцями правої і лівої руки, перекручується посередині, і цієї перекрученої серединою відбувається захоплення і видалення волосків. Виглядає ефектно!
Тим, хто все одно не зрозумів, раджу подивитися відео .

Незважаючи на всі міфи про те, що після епіляції ниткою не буває роздратування шкіри - шкіра після трідінга вимагає абсолютно аналогічного догляду, як і після класичної епіляції, а все «небажані симптоми» (особливо, на чутливій шкірі), залишаться, як і були. Тому що принцип епіляції - тобто, видалення волосся «з корінням», з волосяної цибулини - один і той же час обох способах.
Якщо при епіляції пінцетом у Вас з'являються «прищики» і «врослі волосся» - значить, просто кульгає техніка маніпуляції і не дотримуються правил асептики і антисептики. Слід просто знайти нормального майстра і виконувати його рекомендації.

Слід просто знайти нормального майстра і виконувати його рекомендації

Епіляція волосся ниткою: плюси

Пушок на обличчі - «родзинка» багатьох фотомоделей. Фото з рекламного буклету відомого бренду мезо-препаратів

Почнемо з того, що прямі свідчення для роботи на обличчі ниткою у жінок, як і восковими смужками - м'який пушковий волосся. Який зазвичай локалізується на щоках, в скроневої області і на лобі, над верхньою губою. Як правило, у росіянок пушковий волосся світлого кольору, і єдина причина, по якій я можу зрозуміти бажання позбутися від нього на обличчі - це часте активне використання тонального крему або автозасмаги. Кольоровий крем забарвлює волоски і вони стають помітними, виглядають «шубою» на обличчі.
В інших же випадках пушок - це мило і природно.
На фото праворуч - обкладинка буклету відомого бренду мезо-препаратів, на якому модель з рясним пушком на скронях і щоках. Я часто показую її клієнткам, які вважають, що на обличчі (і тілі) жінки не повинно бути жодного волоска.

1. Головний плюс епіляції волосся ниткою - швидкість

Волоски захоплюються пучками, таким чином можна швидко позбавити від волосся досить велику площу шкіри. Це особливо важливо при епіляції щік, підборіддя, скронь, шиї.

2. Можна видаляти волосся на дотик самому собі

Другий плюс роботи ниткою при епіляції - відсутність необхідності контролювати процес візуально. Тобто, видалення волосся можна робити навпомацки. Якщо щось захоплюється ниткою - значить, пушок ще є. Якщо нитка гладко зісковзує - значить ділянку шкіри повністю проепілірован.

Коли це важливо?
- У важкодоступних для розглядання в дзеркало місця - ті ж щоки, віскі, нижня частина підборіддя.
- При поганому зорі поблизу. На відміну від епіляція пінцетом, коли кожен волосок потрібно підчепити індивідуально, скорегувати форму брови з ювелірною точністю - робота ниткою відбувається грубо і широко.

3. Майже нульова собівартість

Третій плюс, який, насправді, треба б поставити на перше місце - дешевизна способу. Моток ниток є в кожному будинку. І немає проблем з тим, щоб застосовувати метод на собі або на подрузі.

Відео: епіляція особи ниткою в китайському кварталі Бангкока:

Епіляція волосся ниткою: мінуси

Ну а тепер про те, що не впадає в очі на ефектному відео, а приходить до клієнтки тільки на практиці, коли вона відчує цей метод на власному обличчі.

1. По-перше, це дуже боляче

Звичайно, скажете Ви, «дивлячись з чим порівнювати». Але якщо порівнювати корекцію брів пінцетом і ниткою - другий спосіб болючіше рази в два-три. Просто в силу техніки, того, що підлягає шкіра не натягується, і волоски висмикуються пучками.
Тому, якщо Ви сподіваєтеся, що «ниткою безболісніше», то це даремно. Процес в умілих руках пройде просто швидше. Що, скоріше, плюс для майстра, який за один і той же проміжок часу зможе обслужити більше клієнтів, але навряд чи сподобається самому клієнту.

Тому ті, хто один раз спробував коригувати брови ниткою - зазвичай більше ніколи не повертаються до цього способу. Кажу з досвіду своїх клієнток, які приходять до мене на «класичну корекцію» пінцетом і отримують релакс і відпочинок.

2. Це груба робота

Волосся видаляються ниткою лінійно - це суть техніки. Тому вона хороша лише тоді, коли потрібно видалити взагалі все дочиста (на щоках, на лобі і скронях), або по геометрично прямих лініях (наприклад, до лінії росту волосся на голові, або до лінії росту брів), підчистити контур широких брів.

3. Невміла техніка - джерело травм і інфекцій

До мене приходили клієнтки після епіляції ниткою, які скаржилися, що після трідінга шкіра навколо брови (на лобі, під бровою) кілька днів була запалена. Це найчастіше відбувається через мікротравми: при закручуванні пучка волосся в перехрещення ниток може втягуватися шкіра. Особливо, якщо при трідінге використовується шовкова нитка: вона легко зрізує шматочки шкіри з століття.

4. нитки не захопити «пеньки»

Відростають волосся - так звані «пеньки», що стирчать зі шкіри на 0,5-1 мм. - неможливо захопити ниткою. А саме ці волоски і приходять видаляти клієнтки, коригувальні брови регулярно, раз в 2 тижні.

5. Потрібно враховувати національні особливості

Мода на епіляцію волосся на обличчі ниткою прийшла до нас з Близького Сходу і Азії, що багато що пояснює Мода на епіляцію волосся на обличчі ниткою прийшла до нас з Близького Сходу і Азії, що багато що пояснює. Оволосіння «східних жінок», скажімо так, в тому числі на обличчі, набагато інтенсивніше, ніж у слов'янок. «Пушок» темніше і жорсткіше. Пінцетом там просто не обійтися, і волосся відростає дуже швидко. Епіляцію доводиться робити часто і багато.

Друге: шкіра у східних красунь в основній масі щільніше, ніж у європейок, краще протистоїть травматизації при епіляції.
До того ж, третя важлива особливість, яку слід розуміти: епіляцію волосся на обличчі ниткою дівчатка починають робити з 10-12 років, звикають і швидко «набивають руку», тому практично не відчувають болю. І на відео, коли Ви дивіться приклади, процес виглядає легким, швидким і комфортним.

висновки

У кожного способу епіляції є свої прихильники. Зокрема, багато що залежить від площі і швидкості росту небажаного волосся, національних традицій.
На мій особистий погляд, для жінок слов'янської зовнішності коригувати брови зручніше і комфортніше пінцетом, ніж ниткою. Тим більше, зараз в моді природність - акуратні брови, широкі або середньої ширини.
Воскові смужки на цій частині особи і зовсім протипоказані - шкіра навколо очей дуже тонка і чутлива.

Але якщо Вам потрібен майстер саме з такою технікою, прекрасно володіє ниткою - то шукайте їх серед тих, хто не просто навчився на курсах, а в чиїй культурі даний спосіб є традиційним.

Видання Баззфід зняло веселе відео «Люди вперше роблять епіляцію брів ниткою», подивіться:

Матеріали в тему:

Коли це важливо?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com