рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Корекція або виправлення брів після татуажу: для чого це потрібно, як виправити колір і форму, фото до і після

  1. Навіщо потрібна корекція
  2. Аргументи на користь корекції
  3. Чому не можна все зробити за один сеанс
  4. Коли потрібно робити корекцію татуажу
  5. Якщо корекцію не робити
  6. Як проходить сама процедура
  7. Що можна виправити в процесі корекції
  8. колір
  9. рівномірність покриття
  10. зміна форми
  11. Як доглядати за бровами після корекції

Важливе правило будь-якої техніки татуажу брів - корекція потрібна завжди. Це підтвердить вам будь-який кваліфікований майстер. Сумніви щодо доцільності корекції, як правило, виникають у тих, хто не пробував розібратися в технології виконання перманентного макіяжу. Варто заглибитися в тонкощі процесу, щоб зрозуміти, як і навіщо виконують корекцію.

Навіщо потрібна корекція

Ваші відносини з майстром не закінчуються, як тільки ви залишаєте поріг його кабінету після сеансу. Вам ще не раз доведеться його відвідати - і наступного разу трапиться вже через місяць, коли ви прийдете на корекцію. Основна причина існування цієї процедури - непередбачувана поведінка пігменту.

Яким би професіоналом не був ваш майстер, не можна виключати фактор невизначеності. Ви не можете передбачити на 100%, як ваш організм відреагує на пігмент. Відомі випадки, коли фарба вицвітала майже повністю або ж, навпаки, так добре приживалася, що корекція не потрібна. Найбільш часто зустрічається ситуація - часткове випадіння пігменту.

Корекція - це не виправлення помилок. Це фінальний етап процедури татуажу. За ідеєю, вже коли ви записуєтеся на сеанс, вас повинні будуть попередити, що насправді вам належить дві зустрічі з майстром. Оплачуються вони окремо (раптом ви вирішите зробити корекцію в іншого фахівця або вона вам взагалі не знадобиться), але часто вам можуть надати знижку, якщо ви вирішите не міняти руку.

Аргументи на користь корекції

Корекція потрібна з наступних причин:

  • додаткова консультація з фахівцем - здатися майстру варто хоча б для того, щоб він проконтролював, чи все в порядку, чи добре приживається пігмент;
  • корекція тону - якщо отриманий відтінок відрізняється від спочатку задуманого, майстер зможе «підігнати» його під той, який ви хотіли отримати;
  • зміна форми - у вас було достатньо часу, щоб пристосуватися до нових лініях брів. Якщо ви зрозуміли, що вас щось явно не влаштовує - на корекції майстер зможе трохи підправити недоліки. Без допомоги лазера, на жаль, у вас не вийде зробити брови вже, але ви зможете додати ширини, направити кінчик, зробити ще кілька акуратних штрихів.

Чому не можна все зробити за один сеанс

Клієнти майстрів перманентного макіяжу часто задають таке питання і аргументують його, наприклад, тим, що татуювань на їхньому тілі корекція не потрібна, пігмент добре закріпився з першого разу. Але існує певні відмінності в техніці виконання тату і татуажу. Барвисті малюнки на тілі вимагають більшої глибини залягання пігменту заради яскравості картинки. Для перманентного макіяжу потрібні природні відтінки і півтони, які можна зіпсувати, якщо вводити фарбу занадто глибоко. Так, татуаж, виконаний з першого разу буде стійким, але виглядати він буде занадто штучно. Крім цього, занадто глибоке введення голки під шкіру може викликати сильний набряк і запалення.

Крім цього, занадто глибоке введення голки під шкіру може викликати сильний набряк і запалення

На даній картинці пігмент занадто темний і не підходить до спочатку світлим брів і світлого відтінку шкіри

Коли потрібно робити корекцію татуажу

За словами майстрів перманентного макіяжу, клієнтки часто дзвонять в салони вже на 4-5-й день після сеансу і просять негайну корекцію, пояснюючи це тим, що колір повністю «пішов». Але раніше ніж через 3 тижні чи місяць не має сенсу проводити корекцію. Саме через стільки часу фарба повністю проявиться (навіть якщо вам здасться, що пігмент «відпав» разом з корочками), а мікрорани повністю заживуть. Чи стане видно і зрозуміло, як розподіляється колір, в яких місцях покриття неоднорідне, чи потрібно коригувати форму.

Перманентний макіяж не вічний: через 1,5-3 роки пігмент поступово виведеться зі шкіри, і це знову зажадає корекції. Якщо брови зовсім посветлеют, ви навіть зможете трохи змінити їх форму. Як швидко посвітлішає пігмент, залежить від багатьох чинників:

  • індивідуальна реакція шкіри;
  • спосіб життя - якщо ви часто їздите на море, загоряєте, ходите в сауну - то макіяж зійде швидше;
  • стійкість пігменту.

Якщо корекцію не робити

Якщо ви в цілях економії вирішите, що корекція вам не потрібна, то можете додати до витрат на найближчі півроку-рік вартість ще однієї процедури повноцінного татуажу. Адже один шар пігменту вицвітає досить швидко, а дуже часто ще й нерівномірно. Відмовляючись від додаткової «порції» кольору, ви отримуєте шанс похизуватися полинялими бровами, особливо якщо збираєтеся у відпустку в теплі країни.

Як проходить сама процедура

Сам процес татуажу на корекції нічим не відрізняється від початкової процедури. Спочатку ви консультуєтеся з майстром, обговорюєте і погоджуєте можливі зміни і доопрацювання, підбираєте колір пігменту. При необхідності, майстер знову промальовує контур брів косметичним олівцем, обробляє ваші брови знеболюючим, потім приступає безпосередньо до сеансу. Примітно, що на цей раз сам процес проходить швидше - адже основна частина роботи вже виконана. Замість 1,5 -2 години після тривалого очікування у майстри близько 40-50 хвилин.

Що можна виправити в процесі корекції

Розглянемо докладніше, що саме можна виправити в процесі корекції татуажу брів.

колір

Після 2-3 тижнів загоєння зазвичай відтінок пігменту виявляється не таким насиченим, як ви очікували спочатку. У рідкісних випадках (неякісний пігмент, неправильний догляд, індивідуальна реакція шкіри) буває так, що проявляється зовсім інший колір. Залежно від цветотипа вашої шкіри і тону самого пігменту, колір може піти в занадто теплі (помаранчеві, рожеві) або занадто холодні (зелені, сині, фіолетові) неприродні відтінки. Якщо минуло вже досить часу з дня процедури, і ви бачите, що ваші брови явно не такого кольору, як повинні бути - є кілька варіантів вирішення цього питання. Деякі стикалися з цим жінки радять відразу змінити майстра. Наприклад, використання чорного пігменту вважається неприйнятним при роботі з бровами (він вицвітає в синій) і свідчить про некомпетентність.

Інші розповідають, що варто ще трохи почекати - і синява піде сама, а зверху можна буде додати ще іншого пігменту, що нейтралізує небажаний відтінок.

Залежно від сприйнятливості шкіри може знадобитися не одна процедура корекції кольору - після другого разу пігмент все ще може бути занадто ненасиченим або все так же віддавати в синяву.

рівномірність покриття

Щільність шкіри на різних ділянках брів неоднакова, тому часто після опадання корок виявляються прогалини в покритті фарбою. Десь пігмент випадає повністю, десь - частково або взагалі не випадає, але результат все одно виглядає неакуратно. Корекція допомагає згладити всі недоліки - майстер бачить, куди і на яку глибину потрібно заводити фарбу, вже знаючи, як вона себе поведе на вашій шкірі.

Корекція допомагає згладити всі недоліки - майстер бачить, куди і на яку глибину потрібно заводити фарбу, вже знаючи, як вона себе поведе на вашій шкірі

Після корекції колір брів виглядає не тільки більш насиченим, а й більш рівномірним

зміна форми

Корекційна зміна форми найчастіше можливо тільки в сторону збільшення: з короткого і вузького простіше зробити довге й широке. Якщо пігмент захоплює зайвий ділянку - то доведеться або дочекатися його повного вицвітання, або вдатися до допомоги лазерного видалення.

Якщо пігмент захоплює зайвий ділянку - то доведеться або дочекатися його повного вицвітання, або вдатися до допомоги лазерного видалення

Корекція початкової форми можлива тільки за допомогою лазера, так як потрібно вкоротити довжину

Занадто чіткий малюнок брів при бажанні можна розтушувати і отримати більш м'яку форму, при цьому не втрачаючи самого контуру.

Майстер повернув тонким і довгим брів більш природну форму

Робота над формою також допомагає досягти гармонії, якщо брови трохи асиметричні.

Як доглядати за бровами після корекції

Нічого принципово нового в догляді за бровами після корекції татуажу не виникає. Як і після першої процедури, єдине, що потрібно буде робити перші 24 години (іноді більше - залежить від того, як вам порадить майстер) періодично промочувати сукровицю чистою паперовою серветкою або ватним диском, змоченим в хлоргексидину або мірамістину. Потім брови покриються скоринкою, швидше за все, вже не в таких масштабах, як після першої процедури. Вам потрібно буде дочекатися, поки скоринки відпадуть природним чином, після чого можна ще раз зв'язатися з майстром і повідомити йому, як в результаті виглядають ваші брови.

Надалі оновлювати брови доведеться раз в декілька років. Зазвичай називають термін в 1,5-3 роки. Вицвітання фарб сприятимуть часте перебування у воді і на сонці - тому не забувайте користуватися кремом від засмаги, якщо хочете подовше зберегти відтінок яскравим. Водні процедури, часте скрабірованіе особи і застосування абразивів для чищення теж позначаться на стійкості татуажу.

Прийти після татуажу на корекцію - це завжди грамотне рішення не тільки для стану ваших брів, але і для вибудовування довірчих відносин зі своїм майстром. З одного боку, це виправлення дрібних недоліків і поліпшення форми, а з іншого - гарантія того, що і через кілька років, коли буде потрібно освіжити мейк-ап, ви зможете звернутися до людини, яка знає всі нюанси роботи з вашою шкірою ..

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com