рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

HEY, BROW! ВИПРАВЛЯЄМО ПОМИЛКИ В ДОГЛЯДІ за бровами

NataP /

NataP /

Маруся Задорожная - не просто засновник MakeUpMe Academy, вона - людина, якій пощастило з бровами. Але Маруся - людина не жадібний і щиро хоче, щоб красивих брів навколо було якомога більше, тому щедро ділиться своїми знаннями з нами.

- Марусь, а навіщо взагалі потрібно доглядати за бровами між корекціями?

- Як це навіщо ?!

- Я не особливо часто зустрічаю людей, які це роблять.

- А це робити потрібно, щоб не було «бруду». Основна помилка в догляді за бровами - коли ви щодня хапається за пінцет і коригуєте. Що виходить? Нерівномірне зростання і ефект «підголені» брів. Після цього ми переходимо до мейкапу і текстура тіней виглядає в цих зонах брудно. Це не красиво! Тому корекцію в домашніх умовах потрібно робити не частіше ніж один раз на тиждень, коли брови рівномірно відросли.

- Тобто вискубувати самостійно? Зазвичай майстри б'ють по руках і не дозволяють самій нічого чіпати.

- Можна вискубувати, але не підходячи до форми. І тільки раз в тиждень. Там, де ми бачимо, що форма не деформується. Саму форму не чіпаємо, це вже - зона відповідальності майстра, до нього ми ходимо кожні чотири тижні. Або в залежності від швидкості росту волосків.

Або в залежності від швидкості росту волосків

- Значить, коригуємо раз в тиждень. Що ще робимо самостійно?

- Обов'язково, тим більше в холодну пору року, коли шкіра зневоднена, користуємося скрабом, щоб зняти ороговілий шар і все лущення. Ваш звичайний скраб для обличчя підходить. Двічі на тиждень.

- А крім скрабу?

- Якщо в бровах є просвіти, можна порекомендувати сироватки. Є британська HD Brows, дійсно ефективна, добре стимулює зростання брів, відновлює фолікули, при цьому не на гормональних компонентах. У нас поки, на жаль, не продається, так що замовляйте за кордоном. В Україні можна купити сироватку FEG, про яку з таким захопленням писали всі б'юті-блоги, але з нею інша проблема - масові підробки. Зараз творці переробляють її упаковку, працюють над особливим захистом.

- Як щодо народних засобів? Кетамін для росту брів допомагає?

- Я все-таки більше схиляюся до сироваткам. І до масажу: після нанесення сироватки легенько пощипував брову великим і вказівним пальцями по лінії росту від основи до кінчика. Процедуру виконуємо ввечері. Ну, або вранці, а то й поспішаєш на роботу.

- Догляд за бровами залежить від сезону?

- Скоріше, залежить вибір декоративних засобів: влітку ми використовуємо водостійкі. І, звичайно, для кожного типу брів - обсягу, ширини, густоти - використовуються кошти з різними текстурами. Не можна нанести тіні на брову з прорізами, тому що ці тіні проживуть ... да вони навіть не завдадуть нормально. Тому тіні ми наносимо на об'ємні широкі брови - тоді вони схоплюються і цілий день тримаються. Для брови з прорізами краще використовувати олівець, коректор та помади. Коректор з досить жирною текстурою, при цьому максимально стійкий є у Make Up For Ever. Важливий момент: засіб потрібно дуже швидко розтушувати, щоб воно не застигло і не дало брудної текстури. При нанесенні важливо створювати «прозорі», легкі текстури, щоб ефект був природним.

- Отже, якщо у нас проблемна брову, яку треба промальовувати максимально природно, ми використовуємо олівець, коректор ...?

- Або гель для брів з кольоровим пігментом - з холодним або теплим. Вони продаються з пензликами, як у туші. Бачиш, на мене зараз гель?

- Не бачу. Абсолютно природні брови.

- Зате він дав обсяг. Важливо, щоб все виглядало максимально природно, щоб не було багато текстур. Гелі для брів, як правило, фіксують. Є й прозорі, але я віддаю перевагу з кольором. Склад гелю теж має значення. Якщо у вас волоски завиваються, гель на водній основі це властивість підкреслить, а на воскової, навпаки, зафіксує їх в потрібному вам напрямку.

- Що можна сказати по трендам? Кара Делевінь, як і раніше, диктує?

- Так, максимально широка брову все ще в моді. Але все залежить від зовнішності. Неможливо надіти такі брови на дівчину, у якої, наприклад, тонкі губи. Баланс з рисами обличчя дуже важливий. Форма брів і губ, як правило, перегукуються. Я вважаю, головне - індивідуальний підхід. Природа дала тобі форму, а хороший майстер може уявити її в кращому вигляді. А ось самостійно краще не коригувати.

А ось самостійно краще не коригувати

- Що сигналить про те, що вам потрібно змінити майстра по бровах?

- Асиметрія, звичайно. І колір. Дуже часто я бачу конкретне непопадання в колір. Між кольором брів і волосся повинна бути гармонія. Якщо раніше вважалося, що брови повинні бути на пару відтінків темніше волосся, сьогодні навпаки завдання зробити їх на півтон світліше. Тобто для дівчини з золотистим волоссям і темними бровами ми візьмемо не чорний, а золотий олівець для брів. Дуже важливо в макіяжі брів повторювати колірні пігменти волосся, а не просто малювати те, що є.

Дуже важливо в макіяжі брів повторювати колірні пігменти волосся, а не просто малювати те, що є

- Якщо майстер радить тобі фарбування хною, це нормально?

- Так, головне, щоб він не додавав туди урзол (сміється). Це такий хімічний порошок, яким раніше фарбували шкіру. Я знаю, що в дешевих перукарень його підмішують: тобі наносять фарбу буквально на три хвилини, і вона схоплюється максимально швидко, при цьому ти носиш її місяць, думаєш «ось це суперфарби!», А насправді волосся починає рости все гірше і гірше .

- Взагалі кому рекомендується фарбувати брови хною?

- Вона більш щадна, але не так довго тримається. Є ті, хто любить органічну косметику. Але, як і зі звичайною фарбою, все залежить від того, як проявиться пігмент. Тобто багато що залежить від досвідченості майстра.

- Татуаж брів допустимо?

- Ні! Ні в якому разі.

- Кажуть, є такий, якого навіть не видно.

- Це швидше за все 6D ефект, нове покоління татуажу. Але все одно використовується інструмент, який дряпає шкіру, відповідно, заживає. Ну і пігмент залишається в шкірі. Загалом, я б ще до цієї процедури придивилася, тому що тут як з тим же татуажем - все почали повально його робити, і тільки потім побачили, якими можуть бути наслідки.

- Биоревитализация, мезотерапія області брів? ...

- Я за природний масаж.

- Ну а якщо зовсім все погано, не ростуть?

- Тоді 6D ефект :) Є ще нарощування брів, але це зовсім безглузда процедура: волоски, як правило, тримаються максимум три дні. І заради чого ти віддаєш чималі гроші? Хіба що має сенс зробити це спеціально під якийсь захід, наприклад, весілля.

Хіба що має сенс зробити це спеціально під якийсь захід, наприклад, весілля

- Давай підсумуємо - необхідний домашній мінімум по інструментах і косметиці для брів.

- Пінцет зі скошеним кінчиком Anastasia Beverly Hills або Tweezerman. Гребінець-щіточка спиралевидная, що не однорядка - кращі у Anastasia Beverly Hills або MUFE. Якщо помади, то Anastasia Beverly Hills - чудові, довго тримаються, пластичні. Ще мені подобаються помади NYX, але вони гелеві, нагадують тіні, тому можуть бути нюанси в нанесенні, текстура може себе несподівано проявити. Олівці для брів Anastasia Beverly Hills, звичайно. І ще є непогані у MAC і SENNA.

Залишилися ще питання? Новий PRO курс по бровах від Марусі Задорожної стартує 7 грудня. Поспішай записатися - місць зовсім небагато! деталі тут .

деталі   тут

Марусь, а навіщо взагалі потрібно доглядати за бровами між корекціями?
Як це навіщо ?
Що виходить?
Тобто вискубувати самостійно?
Що ще робимо самостійно?
А крім скрабу?
Як щодо народних засобів?
Кетамін для росту брів допомагає?
Догляд за бровами залежить від сезону?
Бачиш, на мене зараз гель?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com