рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Форма брів татуажу: кольору і фото

  1. переваги корекції
  2. види процедури
  3. Вибір ідеальної форми
  4. Підбір кольору
  5. Догляд за шкірою після татуажу

Ідеальна форма брів - це розкіш, яка від природи дісталася не всім

Ідеальна форма брів - це розкіш, яка від природи дісталася не всім. Щодня безліч представниць прекрасної статі намагається її скорегувати найрізноманітнішими способами. У хід йдуть олівці, гелі для закріплення волосків, пінцети і багато інших атрибутів доглянутої жінки. Однак далеко не завжди ці речі можуть виправити ситуацію. Якщо форма і колір брів зовсім не влаштовують їх володарку, вона може зробити собі косметичний татуаж.

переваги корекції

Татуаж брів не дарма придбав величезну популярність в сучасному суспільстві. Він має безліч переваг, які неможливо замінити будь-якими іншими косметичними процедурами.

  • Тривалий ефект. Можна забути про щоденне макіяжі. Красиві брови ще довго залишатимуться акуратними.
  • Якісна корекція. Будь недолік можна легко скоригувати, при цьому грамотно підкресливши достоїнства. Коли форма або товщина не підходить овалу обличчя, проблему можна дуже легко виправити. Чи піде процедура також тим, кого не влаштовує довжина або колір волосків, а фарбування не приносить потрібного результату.
  • Впевненість в своєму макіяжі. Витатуйовані красиві брови не попливуть по-зрадницькому під дощем або на річці. Вони виглядають відмінно в будь-якій ситуації, що не стікають в басейні або в сауні і дозволяють їх власниці завжди відмінно виглядати на фото.
  • Не викликає алергію. Багато декоративних косметичні засоби провокують алергічну реакцію при зіткненні зі шкірою. Перманентний макіяж допоможе уникнути подібних неприємностей. Однак завжди є ймовірність алергії на один з компонентів фарби.

види процедури

Існує декілька технік перманентного макіяжу: растушевка і власний метод.

Техніка розтушовування брів полягає в промальовуванні контуру, а потім в його розтушовуванні. Ця техніка досить проста і з нею може впоратися навіть початківець майстер. Вона відмінно замаскує незначні дефекти типу шрамів, створить ілюзію правильного зламу, прибере асиметрію і підкреслить виразність погляду.

Волоскові метод в свою чергу можна розділити на кілька видів європейський і східний Волоскові метод в свою чергу можна розділити на кілька видів європейський і східний. Східний татуаж - це найскладніша методика з усіх. Він полягає в ретельної промальовування кожного волоска від кореня до кінчика. Намальовані волосся мають різну довжину і ширину. Колір вибирається максимально наближений до природного. Завдяки цьому, вони виглядають натурально. У європейському татуаже все волоски мають однакову товщину. Вони підняті вгору, а їх кінчики підкручені по лінії росту вій. Однак якщо на фото буде складно відрізнити європейський татуаж від природного брови, в житті різниця буде помітною. Волоскові метод підійде для додання бровам густоти і зміни їх обриси.

Вибір ідеальної форми

Найкраще визначити підходяще обрис брови може тільки досвідчений майстер Найкраще визначити підходяще обрис брови може тільки досвідчений майстер. Однак завжди є можливість самостійно підібрати собі потрібну форму. Вона повинна відповідати овалу обличчя. Також правильна форма брів несе в собі певний сенс, вказуючи на характер власниці.

М'яко закруглені до кінця. Такий вид підійде овального особі. Зробить погляд виразним, а особа більш дорослим. Особа з такою формою брів сприймається оточуючими, як сильна і в той же час чуттєва натура.

Високі, сильно вигнуті. Їх можна побачити на фото 60-х років. Вони гармонійно виглядають на круглому обличчі, трохи витягаючи його і додаючи благородства. Такі лінії належать темпераментної особі і чим сильніше злам тим, воно темпераментнєє. Однак ця особа має ще й деяким чарівністю.

Висока «арка» або дугоподібні. Такі брови прикрасять квадратне обличчя, обличчя «діамант» або «серце». Вони відмінно виглядає на фото і були популярна на початку ХХ століття. Прикраса особи типу висока «арка» характерні для розумних, творчих і впевнених у собі жінок. Володарка таких брів буде виглядати трохи старшою за свої роки, тому з ними потрібно бути акуратним.

Прямі та густі. Такий варіант прикрасить видовжене обличчя. Завдяки горизонтальних лініях, воно здається трохи коротше. Такий вид підійде дівчатам і молодим жінкам. Красиві широкі брови асоціюється з юністю і енергією. Завдяки татуажу, їх легко намалювати, більш того саме вони сьогодні користуються найбільшою популярністю. Проте з віком вони можуть погіршити особа.

Тонкі трохи зігнуті. Символізують жіночність і чутливість. Однак вони підійдуть далеко не всім. Велике особа вони зроблять ще більше. Якщо в реальності вони виглядають пікантно, на фото вони в кращому випадку непомітні. З такою формою слід бути обережним. Їх колір повинен бути трохи темніше природного інакше вони здадуться оточуючим вульгарними.

Опущені вниз або будиночком. Сьогодні такі брови не користуються популярністю. Складно сказати, якого типу особи вони підійдуть. Практично завжди вони роблять погляд сумним або навіть ображеним. Саме таку форму найчастіше намагаються відкоригувати за допомогою татуажу. Однак іноді дівчата з трикутною формою обличчя і бровками будиночком виглядають дуже ніжно і зворушливо.

Важливо пам'ятати! Вибираючи форму, слід орієнтуватися не тільки на овал обличчя, але і розріз очей, лоб і ніс

Підбір кольору

Звичайно, ідеальний колір брів їх природний. Але існують ситуації, коли краще підібрати нового відтінку. Наприклад, волоски дуже світлі і непомітні. Або ж волосся фарбувалися в інший колір, кардинально відрізняється від природного. Для гармонійного зовнішнього вигляду краще вибрати колір, що поєднується з волоссям, або всього на тон їх темніше.

Є небезпека, що придбаний відтінок зміниться з часом. Коричневий може стати рудим, сірий потьмяніє до блакитного. Татуаж брів на фото і в житті буде виглядати неприродно.

Рекомендуємо прочитати:

  1. Татуаж брів фото
  2. косметичний татуаж
  3. Форма брів для овального особи

Важливо пам'ятати, що єдиний спосіб застрахуватися від таких неприємностей - це вибрати хорошого майстра. Не варто соромитися вимагати фото минулих його робіт. Адже тільки так можна зрозуміти яким буде кінцевий результат.

Догляд за шкірою після татуажу

Не варто лякатися почервоніння навколо нових брів. Тон шкіри вирівняється вже через кілька годин. На наступний день після процедури на місці корекції з'являється скоринка. Її не можна скрабіровать або здирати в перший тиждень після татуажу, а краще дочекатися поки вона сама відпаде. Шкіру в цей період потрібно берегти від будь-яких впливів.
Не варто лякатися почервоніння навколо нових брів

Категорично заборонено:

  • розпарювати особа;
  • засмагати в солярії або на сонці;
  • користуватися скрабами або спиртовмісних засобами;
  • збривати і вискубувати нові волоски;
  • робити макіяж брів.

Також краще утриматися від обвітрювання, тому що шкіра буде гоїтися повільніше.

Важливо протягом першого тижня систематично змащувати запалені ділянки гелями і загоюють кремами

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com