рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Форма брів для круглого особи: корекція в домашніх умовах, поради стилістів, фото

Красива лінія брів допомагає візуально скрасити недоліки особи, зробити його максимально пропорційним. Які форми брів підходять круглолицим дівчатам? Які способи можна використовувати для корекції?

Які способи можна використовувати для корекції

Зміст:

  1. Який зачісці віддати перевагу?
  2. Ідеальна форма брів
  3. Корекція в домашніх умовах
  4. На що впливає розріз очей?

Особливості круглого обличчя

Правильними пропорціями обличчя, еталоном жіночої краси вважають овал, але в природі така форма зустрічається нечасто. Круглолицим дівчатам необхідно знати, як візуально приховати недоліки зовнішності.

Ознаки круглого особи:

  • всі частини приблизно рівні по ширині;
  • відсутні кути;
  • вилиці по ширині перевершують довжину;
  • лінія підборіддя м'яка, лоб опуклий і широкий.

Ідеально підібрана форма для брів, стрижка і макіяж допоможуть зробити образ гармонійним, максимально наблизитися до класичних пропорцій.

У стилістів є багато різних хитрощів, які допоможуть візуально скоректувати круглий овал.

Які стрижки підходять круглолицим дівчатам:

  • подовжений боб, пасма повинні закінчуватися трохи нижче лінії підборіддя;
  • каскади і драбинки довжиною до скул з косою чубчиком;
  • каре середньої довжини, при цьому передні кінці повинні бути ідеально прямими;
  • довгі пасма з м'якими хвилями;
  • короткі ступінчасті стрижки з косою чубчиком, вона повинна наполовину прикривати лоб.

1. При фарбуванні слід віддати перевагу фарбі темних тонів, які візуально звузять обличчя. Блондинкам з круглим овалом особи потрібно зробити передні пасма на кілька відтінків темніше. Добре підходить круглолицим дівчатам м'яка чубчик з мелірованими кінчиками.

2. При створенні зачіски волосся піднімаються вгору, можна гладко зачесати їх назад. Ідеальний для кругловидих дівчат чіткий проділ посередині, глибокий діагональний, зигзагоподібний.

3. Не слід робити густу чубок. Довгі прямі пасма, дуже об'ємні укладання розширюють особа. Круглолицим дівчатам не підходить дрібна завивка, дуже короткі стрижки, які повторюють форму голови.

4. Скорегувати круглий овал обличчя допоможе пудра або тональний крем темних відтінків - затемнювати потрібно нижню щелепу, вилиці, бічні частини носа і зовнішні частини щік. Рум'яна накладаються по діагоналі від середини вилиці до скроневої області, і на середню частину чола до лінії росту волосся.

5. У макіяжі круглолицим дівчатам краще робити більш виразними очі. Стрілки повинні трохи підніматися вгору, нижню повіку потрібно підвести олівцем і тінями, добре розтушувати.

6. губи не окреслюють олівцем - прямі лінії підкреслюють ширину. Краще надати додатковий обсяг за допомогою світлого блиску - наносити його слід на середню частину нижньої губи.

Яка форма брів підходить круглому особі?

Брови для круглого особи повинні бути вигнутими, з невеликим вигином, високим підйомом. Це допоможе зробити вертикальний акцент, візуально витягнути особа.

Ідеальна форма брів для кругловидих дівчат:

  • крило чайки або бровки у вигляді будиночка;
  • висхідні - при цьому кінчик повинен розташовуватися трохи вище скроневої зони;
  • півмісяцем - плавний вигин розташований близько до зовнішнього кута ока.

Яка форма брів не підходить? Круглолицим дівчатам слід уникати чітких прямих ліній, дуг - вони надають ще більший обсяг, підкреслюють ширину і непропорційність.

При корекції видаляються зайві волоски, роблять це за допомогою пінцета. Процедура неприємна, щоб зменшити біль, необхідно попередньо добре розпарити шкіру. А після вищипування протерти дерму шматочком льоду. Щоб рідкісні і світлі бровки виглядали ідеально, їх попередньо фарбують хною, басмою, спеціальною фарбою - вони повинні бути однакового кольору, допускається відхилення на 1-2 тони. Після цього потрібно коригувати лінію і вигин. Видаляти слід волоски, які розташовані по нижньому краю. Верхні можна видаляти тільки на вигині або ті, які сильно стирчать.

Верхні можна видаляти тільки на вигині або ті, які сильно стирчать

Як зробити чітку лінію брів в домашніх умовах?

Щоб домогтися ідеальної форми, необхідна попередня розмітка - виправити помилки після неправильної корекції дуже важко. Досить зафіксувати 3 основні точки, на які потрібно орієнтуватися під час процедури - правильна лінія брів повинна мати ідеальні пропорції.

Як створити ідеальну лінію:

  1. Початкова точка розташована на відрізку, який проходить від крила носа до чола через зовнішній кут ока. У цьому місці повинна знаходитися найширший відрізок брів. Якщо волоски заступають далі на перенісся, то весь образ стає похмурим і похмурим, очі втрачають виразність.
  2. Вигин повинен знаходитися на лінії, яка проходить від крила носа через зовнішню оболонку зіниці. Це найвища точка, саме вона створює ідеальну форму.
  3. Кінцева точка розташовується на відрізку, який йде від крила носа до зовнішнього кута ока.

Щоб підібрати форму, скорегувати брови будинку правильно, необхідно зробити фото до і після - це допоможе побачити зміни в зовнішності, уникнути помилок в майбутньому. У спеціалізованих магазинах є готові трафарети, з якими коригувати вигин в домашніх умовах набагато легше.

Важливо правильно вибрати не тільки лінію і вигин бровок, але і їх товщину. Широкі брови ідеально підходять для круглої форми обличчя, їх потрібно тільки прорідити, пригладити спеціальним гелем - така форма вже кілька сезонів знаходиться на піку популярності. Тонкі брови категорично не рекомендуються дівчатам з круглим обличчям - воно буде виглядати ще ширше. Здалеку такі ниточки будуть не видно, що зробить образ ляльковим і безглуздим.

Здалеку такі ниточки будуть не видно, що зробить образ ляльковим і безглуздим

Форма брів і розріз очей

Вибираючи лінію і вигин бровок, слід враховувати не тільки овал обличчя, але і розріз очей. Правильна корекція допоможе зробити погляд відкритим і виразним, скорегувати форму і дрібні недоліки.

1. Близько посаджені очі потребують широко розставлених брівках, інтервал між переніссям і першими волосками повинен бути максимальним. При широко посаджених очах можна залишити відстань маленьким, але волоски не повинні сходитися на переніссі.

2. Зробити глибокі очі виразними допоможуть високо вигнуті, ретельно пригладжене брови. Круглу форму скорегують широкі і густі брови з тонким кінчиком. Мигдалеподібний розріз вважається ідеальним, досить надати волоскам красиву лінію з незграбним вигином.

3. навислі повіка ускладнює погляд. Справитися з проблемою можна, якщо надати бровам незграбний злам і правильно намалювати стрілки - лінія повинна підніматися плавно вгору від зовнішнього кута до скроні. Внутрішній куточок слід покрити матовими або перламутровими тінями дуже світлих відтінків, ідеально підходить білий колір.

Правильно підібрана форма і вигин брів - найпростіший спосіб створити ідеальний образ. Круглолицим дівчатам приховати недоліки зовнішності допоможе чубчик, відповідний макіяж і стрижка.

Які форми брів підходять круглолицим дівчатам?
Які способи можна використовувати для корекції?
Яка форма брів підходить круглому особі?
Яка форма брів не підходить?
Як зробити чітку лінію брів в домашніх умовах?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com