рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фарбування брів хною скільки тримається на бровах, як пофарбувати самостійно, скільки тримати, кольору, фото, відео, як доглядати після фарбування, біотатуаж, відгуки, що краще хна або фарба.

  1. Фарба або хна для брів і шкіри - що краще тримає?
  2. Процедура фарбування в салонах і самостійно домашніх умовах
  3. В домашніх умовах
  4. подальший догляд
  5. Скільки тримається хна?
  6. Відгуки

Густі брови - тренд, який не втрачає своєї актуальності вже кілька сезонів. Модниці, яких природа не нагородила таким багатством, намагаються вирішити проблему за допомогою тіней від Лореаль, олівців від Ейвон, фарб для брів Refectocil або більш радикального методу - татуажу. Один із способів надовго надати бровам красиву форму і виразний колір - фарбування хною. Розберемося, наскільки він ефективний і скільки тримається результат.

Фарба або хна для брів і шкіри - що краще тримає?

Хна - порошок з листя Лавсона, що володіє фарбувальними властивостями. Для додання потрібного кольору брів зазвичай використовують натуральний пігмент з Ірану, який має насичений коричневий відтінок, або з Індії, він володіє рудуватим подтоном.
Хна - порошок з листя Лавсона, що володіє фарбувальними властивостями

Якщо потрібно інший колір, то в порошок додають додаткові компоненти. Крім того, колір варіюється за рахунок часу витримки маси на волосках.

Фарбування брів хною, яке називають біотатуажем, є альтернативою використанню синтетичної перманентної фарби.

Переваги фарбування барвником з лавсонії:

  1. Нешкідливий натуральний склад. Хна містить хризофанол, емодін, каротин, бетаїн, рутин та інші речовини, які надають волосках блиск, силу і активують їх зростання. Крім того, порошок має протизапальну дію. Фарба може викликати сильне подразнення шкіри.
  2. Низька алергенність. На відміну від препаратів на основі аміаку або перекису хна вкрай рідко викликає негативні реакції (почервоніння, свербіж, сльозотеча), що особливо важливо, адже обробляється зона біля очей.
  3. Можливість моделювання брів. За допомогою хни фарбуються волоски і верхній шар шкіри. Це дозволяє надати густоту брів і підкоригувати їх обриси, але виглядає більш природно, ніж перманентний татуаж. Крім того, хна робить волоски більш товстими.
  4. Процедура безболісна і дозволена вагітним і годуючим жінкам. На противагу цьому фарба здатна викликати пощипування і печіння, а татуаж пов'язаний з необхідністю проколювати шкіру.
  5. Відносно низька ціна. Ціна біотатуаж в салоні - 300-400 руб.

Мінуси фарбування хною:
Мінуси фарбування хною:

  1. Тривалість процедури. Для зміни кольору брів за допомогою фарби достатньо 15-20 хвилин, на тонування хною йде близько 1 години.
  2. Незручності під час використання. Паста з натурального пігменту тече або сиплеться, а фарба має кремоподібну консистенцію. Правильно зробити біотатуаж самостійно складно.

Протипоказанням до використання хни для брів є подряпини, рани, виразки, запалені елементи і вугри в зоні обробки. Проводити процедуру можна тільки після повного загоєння покривів.

На відео думку профі: що вибрати - фарбу або хну для брів

Читайте в нашій статті,   ніж можна змити фарбу для брів Читайте в нашій статті, ніж можна змити фарбу для брів.

Інструкція по застосуванню дігтярного шампуню для волосся тут .

Для вас відеосравненіе масел для кутикули https://ilcosmetic.ru/uhod-za-nogtyami/manikyur/maslo-dlya-kutikuly.html

Процедура фарбування в салонах і самостійно домашніх умовах

Техніка салонного біотатуаж

Етапи фарбування брів хною в салоні краси:

  1. Забирається макіяж з зони навколо очей і знезаражується шкіра.
  2. Промальовується контур майбутньої лінії брів з урахуванням побажань клієнтки і рис її обличчя. Видаляються зайві волоски.
  3. Вибирається потрібний відтінок хни в залежності від тону шкіри, кольору волосся, очей і переваг жінки. У салонах використовуються спеціальні професійні лінії, в яких натуральний барвник представлений в декількох кольорах.
  4. Склад наноситься пензликом за заздалегідь визначеним контуру. Надлишки забираються вологою серветкою або ватною паличкою.
  5. Час впливу визначається індивідуально. Воно може становити від 30 до 60 хвилин. Фарба віддаляється вологим ватним диском.

Якщо результати процедури не сподобалися, не варто намагатися змінити відтінок і форму брів за допомогою синтетичної фарби, колір може вийти несподіваним. Краще почекати деякий час, поки хна змиється.

ВІДЕОінструкція по фарбуванню

Інструкція, як користуватися фарбою для брів Естель.

В домашніх умовах

Перш ніж приступити до домашнього біотатуаж, слід правильно підібрати відтінок.

Загальне правило говорить, що брови блондинок повинні бути на один крок темніше в порівнянні з кольором волосся, а брюнеток - на тон світліше.

Але є деякі нюанси:

  • темноволосим дівчатам зі світлою шкірою підходять глибокі сірі і коричневі відтінки;
  • смаглявим пекучим брюнеткам - чорні;
  • темно-рудим - золотисто-каштанові і теракотові;
  • світло-рудим - коричневі;
  • блондинкам зі світлими очима - світло-коричневі;
  • попелястим - сірі.

Випускаються засоби для фарбування брів на основі хни, які спочатку варіюються по відтінкам.
Крім того, тон можна коригувати, додаючи в базовий порошок, що продається в чистому вигляді без домішок, додаткові компоненти.
Випускаються засоби для фарбування брів на основі хни, які спочатку варіюються по відтінкам
ознайомтеся з відгуками, скільки тримається ламінування вій.

Способи зміни кольору:

  1. Каштановий. Змішати басму і хну в сухому вигляді в пропорції 3: 1.
  2. Червоне дерево. З'єднати порошок какао і хну в рівних частках (приблизно по 1 чайній ложці).
  3. Чорний. Пофарбувати брови спочатку хною, потім - басмою.
  4. Каштан. При розведенні хни використовувати напій, зварений з 4 чайних ложок меленої кави і склянки води.
  5. Шоколад. Одну столову ложку подрібненого листя волоських горіхів залити 100 мл води і варити 5 хвилин. Після фільтрації додати рідину в порошок.

При покупці хни слід вибирати продукт, призначений саме для брів. Натуральний барвник для волосся і для тіла не підходить. Він характеризується меншою стійкістю.

Перед початком роботи слід надіти рукавички і закрити одяг накидкою.

Також потрібно підготувати:

  • склад для фарбування;
  • гарячу воду;
  • лимонний сік;
  • порцелянову або скляну ємність і неметаллическую ложку;
  • скошену плоску кисть;
  • ватяні палички, диски;
  • вологі серветки;
  • шматочки поліетилену;
  • пінцет;
  • олівець для брів;
  • скраб з дрібними абразивами;
  • засіб для знежирення шкіри;
  • рушник для рук.

Детальніше про   ламінування вій, що це за процедура
Детальніше про ламінування вій, що це за процедура.

Техніка біотатуаж брів хною:

  1. Приготування складу. З'єднати порошок хни з іншими сухими компонентами, підібраними в залежності від бажаного кольору, і невеликою кількістю гарячої води (кава, відвару з листя горіха). Підсумкове кількість пасти повинно бути невеликим - 3-4 чайних ложки. Для більш стійкого результату в масу варто додати 1-2 краплі лимонного соку. Повинна вийти сметанообразная паста без грудок. Ємність слід накрити плівкою і дати масі настоятися 10-15 хвилин.
  2. Підготовка зони обробки. Зняти макіяж, провести легкий пілінг, а також знежирити область брів. Це потрібно, щоб фарба краще проникла в верхній шар шкіри. На ту частину покривів, яку фарбувати не потрібно, краще нанести крем (вазелін) - він завадить пігменту вбратися.
  3. Моделювання. Намалювати бажану форму брів косметичним олівцем білого кольору і видалити зайві волоски.
  4. Фарбування. Занурити в пасту кисть і нанести її на брову за обраним контуру. Обидві брови обробляються одночасно - спочатку кінчики, потім середина, в кінці головки (частини біля перенісся). Рухи виконуються по росту волосся. Чим товстіший шар, тим більш насиченою підсумковий колір. Якщо фарба потрапила за край контура, її потрібно швидко прибрати вологою серветкою або змоченою у воді ватною паличкою. Закрити брови шматочками поліетилену.
  5. Тримати 40-60 хвилин. Час впливу безпосередньо впливає на інтенсивність кольору. Зняти пасту ватним диском, змоченим у воді. Змастити шкіру навколо брів живильним кремом.

Відео про техніку фарбування в домашніх умовах


Читайте, про те, що робити, якщо сильно шаруються нігті на руках.

Перед процедурою біотатуаж обов'язково потрібно провести алерготести - нанести трохи готової пасти на шкіру біля ліктя, змити через годину і поспостерігати за станом покривів протягом 24-48 годин.

подальший догляд

Стійкість кольору після фарбування хною багато в чому залежить від правильності подальшого догляду.

Основні рекомендації:

Основні рекомендації:

  1. Протягом першої доби заборонено мочити брови.
  2. Надалі під час щоденних процедур по догляду за шкірою обличчя не можна допускати падання на брови будь-яких косметичних засобів, особливо з освітлюючими або скрабірующімі компонентами, - лосьйонів, тоніків, пілінгів, кремів, молочка для демакіяжу, пінок, гелів для вмивання і так далі.
  3. Купання в морі, басейні, а також відвідування лазні, сауни, пляжу, солярію сприяють знебарвлення пофарбованих брів. Від них варто утримуватися мінімум 3-5 днів після процедури.

Кожен день брови варто змащувати теплим маслом з оливи, мигдалю або касторкою. Завдяки цьому волоски будуть шовковистим і блискучим, а пігмент протримається довше.

Скільки тримається хна?

Біотатуаж хною зберігається 3-4 тижні на волосках і 2-3 тижні на шкірі.
Фарба віддаляється поступово при кожному умовно. Як тільки брови збліднуть до початкового стану, процедуру можна повторити.

Стійкість менше 3 тижнів може бути обумовлена ​​недостатнім часом витримки фарбувального складу на волосках, низькою якістю пігменту і недотриманням правил догляду. Крім того, у дівчат з жирною шкірою біотатуаж змивається швидше, ніж у жінок з сухими покриттями.

Рекомендуємо прочитати: як завивати волосся плойкою в домашніх умовах   тут   , Палітра відтінків фарби для волосся Кедра   тут
Рекомендуємо прочитати: як завивати волосся плойкою в домашніх умовах тут , Палітра відтінків фарби для волосся Кедра тут .

Відгуки

Ольга.

У мене світлі брови, які мені завжди хотілося зробити темніше і виразніше. Раніше користувалася олівцем і тінями, але потім зрозуміла, що застосування стійкої фарби - більш раціональний варіант. Нещодавно спробувала біотатуаж хною. Дуже сподобався результат. Волоски стали більш товстими, пружними і блискучим. Ефект протримався 3 тижні. Обов'язково повторю процедуру.

Тетяна.

Фарбування брів хною мало для мене сумні наслідки. Відразу все сподобалося, але на наступний дня шкіра навколо сильно почервоніла, набрякла, а до вечора з'явилася скориночка. Тепер потрібно лікуватися. Нікому не пораджу процедуру.

Світлана.

Біотатуаж хною мене розчарував. Сподівалася, що результат протримається хоча б 3-4 тижні, на жаль, через 2 тижні вся фарба повністю змилася. Але мушу зазначити, що відразу після процедури брови виглядали красиво.

Біотатуаж хною - процедура, що дозволяє надати бровам красиву форму, яскравий колір і ефект густоти. Якісний фарбувальний склад не тільки змінює відтінок волосків, але і доглядає за ними.

Щоб результат процедури тримався тривалий час, слід використовувати перевірені марки пігменту, робити попередню алергопробу і дотримуватися правил по догляду за бровами.

А можна просто знайти для себе кращий олівець для брів , Зробити красиву форму і підфарбовувати бровки. Через деякий час, на процедуру буде йти всього пару хвилин Вашого часу.

Фарба або хна для брів і шкіри - що краще тримає?
Фарба або хна для брів і шкіри - що краще тримає?
Скільки тримається хна?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com