рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Еволюція форми брів і сучасні тренди

Не всі періоди історії моди можуть похвалитися правильним доглядом за бровами. На деяких етапах макіяж брів був іноді дуже дивним і дивним. Деякі тренди виглядали, по правді кажучи, навіть безглуздо. Але данина моді доводилося віддавати навіть попри це. Сьогодні можна озирнутися на історію еволюції форми брів і зрадіти тому, що сучасні тренди не псують, а лише підкреслюють натуральну форму брів.

Цікаво почати досліджувати еволюцію форми брів нема з нашого часу, а ще з періоду до нашої ери. Багато істориків стверджують, що Клеопатра була дуже красивою жінкою. У період її життя в Стародавньому Єгипті (69-30 рр. До н. Е.) Брів в макіяжі приділяли чимало уваги. Тоді в моді були густі і чорні брови, які підфарбовувалися за допомогою вуглецевих або оксидних барвників. Найбільш популярною була форма арки або подовження кінця брови.

Здавалося б, що може бути гірше для сучасної жінки, ніж брови, які прагнуть стати єдиним цілим. Так звана «монобровою» вважається далеко не ідеалом. Мешканки Стародавньої Греції (776-323 рр. До н. Е.) І Стародавнього Риму (753-476 рр. До н. Е.) Могли б з вами посперечатися. Адже в їх часи така особливість вважалася ознакою краси і розуму. Крім того, заміжні жінки в той період не робили зі своїми бровами абсолютно нічого, а незаміжні намагалися підфарбовувати їх чорним ладаном. Ну і, звичайно ж, багато хто намагався домалювати собі монобровою, якщо не були наділені нею від природи.

Середньовіччя чомусь взагалі забуло, що на обличчі у жінки повинні рости брови. Їх активно намагалися зафарбувати, зробити невидимими. Згадати хоча б картину Леонардо да Вінчі «Мона Ліза» - на ній зображена жінка без брів і вій. У той період навіть використовували масла, що пригнічують ріст брів. Їх втирали дітям, щоб у них брови не росли. У моді був високий лоб, а відсутність брів робить лоб візуально вище.

В цей же період японки слідували своєму тренду. Вони вважали за краще голити брови і малювати їх за новою високо на лобі. Взагалі, в той час особа японок було схоже на намальоване. Вони вибілювали обличчя пудрою, малювали очі, губи і брови такої форми, як їм хотілося. Після такого макіяжу обличчя вже мало було схоже на оригінал.

В епоху Просвітництва, брови знову увійшли в моду. Макіяж в цей період використовувався щедро, а самі брови могли бути навіть накладними. Їх робили з шкурок тварин, а кріпили високо на лоб. Таким чином, виходило театральне, кілька гордовите вираз обличчя.

На початку ХХ століття мода диктувала робити свої брови дуже тонкими. Часто їх взагалі повністю збривали і малювали заново. Довжина брови була трохи довше природною. У 1920-х роках з'явилося перше засіб, створене спеціально для макіяжу брів. Воно являло собою суміш вазеліну з вугільним пилом. Цікаво, що виробляла його фірма Maybell, нині відома як Maybelline. Ікони стилю цього часу - Марлен Дітріх і Клара Боу.

Ікони стилю цього часу - Марлен Дітріх і Клара Боу

1930-і роки не внесли змін до товщину брів, але трохи змінили форму. Модним стало малювати вигнуті брови, які виглядали, як здивовані і були досить театральними. Еталон епохи - Грета Гарбо.

Еталон епохи - Грета Гарбо

У 1940-х роках з'явився новий тренд - гострий кінчик брів. Такий кінчик спеціально домальовували олівцем. Він виглядав неприродно, але вважався дуже красивим. Крім того, в цей період збільшилася товщина брови. Представниці епохи - Грейс Келлі, Лорен Беколл, Кетрін Хепберн.

Представниці епохи - Грейс Келлі, Лорен Беколл, Кетрін Хепберн

Кардинальні зміни в форму брів принесли 1950-і роки. Крістіан Діор і його стиль New Look правили модою. Звичайно ж, це епоха Мерилін Монро.

Звичайно ж, це епоха Мерилін Монро

Брови в той період могли бути сексуально вигнутими або досить товстими і яскравими, як у Одрі Хепберн, наприклад.

Брови в той період могли бути сексуально вигнутими або досить товстими і яскравими, як у Одрі Хепберн, наприклад

Законодавцем форми брів в 1960-х стала Софі Лорен. Вона приділяла цьому елементу зовнішності багато часу, ретельно їх промальовувала. Кінчики брів були трохи підняті, додаючи погляду хижості.

Кінчики брів були трохи підняті, додаючи погляду хижості

У 1970-ті прийшла мода на природність. Дійшло до того, що багато дівчат перестали вискубувати брови взагалі. Але зірки, звичайно ж, продовжували стежити за бровами. Вони використовували для цього гель і олівець. Волоски брів зачісували вгору для додання пишності. Так за бровами доглядали Кім Бейсінгер, Шер і Лорен Хаттон.

Так за бровами доглядали Кім Бейсінгер, Шер і Лорен Хаттон

1980-і є періодом найширших брів. Взагалі девіз цієї епохи: чим ширше - тим краще. Першовідкривачем такої форми брів можна назвати Мадонну, яка з'явилася на публіці з не вищипані, але нафарбованими бровами. А еталоном можна назвати Брук Шилдс. Дуже виразний погляд їй вдавалося отримувати саме за рахунок густих широких брів.

Дуже виразний погляд їй вдавалося отримувати саме за рахунок густих широких брів

1990-ті роки якраз приклад того, наскільки слідування моді може бути важливіше, ніж об'єктивна оцінка йде дівчині цей тренд чи ні. Брови піддалися жорстким змін в цей період. Всепоглинаючим трендом стали тонкі брови-галочки. Простіше назвати тих кому вони йшли, ніж кого кардинально псували, але носили їх все поголовно. Такі брови візуально зменшували очі, та ще й надавали обличчю якусь дивну емоцію.

Такі брови візуально зменшували очі, та ще й надавали обличчю якусь дивну емоцію

Вже з початку 2000-х в моду повернулася природність . І брів це теж стосується. Ще років 10 тому, багато за інерцією вискубували брови в тонку ниточку. Інші - всі ці 10 років, шукали спосіб відростити тонкі брови в нормальні , Але до 2010 року все вже зрозуміли, що брови-ниточки втратили актуальність.

Найціннішим в наш час є те, що немає чіткого стандарту і стандарту брів . Для будь-якої людини ця форма підбирається індивідуально відповідно до натуральними тенденціями зростання брів і формою обличчя.

Можна виділити шість основних форм особи і, відповідно, шість типів форми брів, які оптимально підходять.

Можна виділити шість основних форм особи і, відповідно, шість типів форми брів, які оптимально підходять

Овальне обличчя не потерпить геометрії. Форма брови повинна бути закругленою, без вираженого піку.

Видовжене обличчя буде гармоніювати з прямою лінією брів, кінці якої трохи підняті. Такі брови візуально розширюють обличчя.

Для круглого обличчя краще всього підійде злегка загострена брову, злам якої чітко простежується. Головне, не робити брову занадто довгою.

Маючи квадратну форму обличчя, краще підібрати форму брови, яка буде мати чіткий злам. При цьому він може бути зміщений до зовнішнього краю. Але не варто робити брови занадто піднятими.

Сердцевидное особа скрасять закруглені брови, без виражених піків.

Ромбоподібну і трикутну форму обличчя краще поєднувати з закругленими, піднятими бровами, які будуть мати плавно переходять піки.

Нарешті мода знайшла спільну мову з індивідуальністю і природністю. Тепер брови можна моделювати такої форми , Як вам подобається щодо вашої форми особи. Наведені форми брів для кожної особи є оптимальними варіантами, але завжди є місце експериментам і вони часто бувають дуже вдалими. На одній формі особи може виграшно виглядати дещо різних варіантів форми брів. Головне, пам'ятати про те, що метою підкреслення брів є створення цілісного, гармонійного образу. Не забувайте про інших елементах і підбирайте форму і макіяж брів до місця.

Анна БУНЯК

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com