рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Догляд за перманентним макіяжем брів (35 фото): як довго тримається, коли сходить скоринка, відео та фото

  1. Як доглядати за бровами після татуажу?
  2. Правила догляду під час загоєння
  3. Загальні поради по догляду за пофарбованої областю
  4. Загальні поради по догляду
  5. висновок

Жінки приділяють чимало уваги брів, адже це важлива частина цілісного образу. Іноді, щоб домогтися бажаного контура і обсягу, використовується перманентне фарбування. Кожен, хто зважився на цю процедуру, повинен знати, як доглядати за перманентним макіяжем брів, щоб отримати не тільки ефектний, але і довговічний результат після процедури. Жінки приділяють чимало уваги брів, адже це важлива частина цілісного образу

Пофарбована область вимагає грамотного догляду як під час, так і після загоєння

Як доглядати за бровами після татуажу?

Задоволеність результатом залежить не тільки від професіоналізму майстра, а й від того, як ви будете доглядати за обробленої областю. Грамотний догляд за бровами після перманентного макіяжу, особливо в період його загоєння, дозволить рідше звертатися в салон для корекції форми брів і довше насолоджуватися отриманим ефектом.

Грамотний догляд за бровами після перманентного макіяжу, особливо в період його загоєння, дозволить рідше звертатися в   салон для корекції форми брів   і довше насолоджуватися отриманим ефектом

Від правильного догляду залежить і довговічність результату

Правила догляду під час загоєння

Протягом 2-3 тижнів після процедури не рекомендується:

  • відвідувати лазні;
  • сауни;
  • басейни;
  • а також вмиватися гарячою водою або приймати ванну.

Допускається прийняття душу і умивання прохолодною водою. Ці запобіжні заходи пов'язані в першу чергу з тим, що після фарбування виникає скоринка, яка повинна відпасти самостійно. Тому розмочувати її гарячою водою або впливати на неї паром заборонено, інакше залишаться сліди, які буде видно навіть на фото.

Тому розмочувати її гарячою водою або впливати на неї паром заборонено, інакше залишаться сліди, які буде видно навіть на фото

У першу добу після фарбування потрібно уникати вмивання брів

У період загоєння також строго заборонено:

  • використовувати лосьйони або тоніки, які містять спирт в складі;
  • проводити пілінг обличчя;
  • користуватися будь-декоративною косметикою на пофарбованої області;

Пам'ятайте, що в період загоєння не рекомендується використовувати косметику для брів

  • здирати скоринки, які утворилися на місці проведення процедури;
  • використовувати різні креми, маски для обличчя, а також мазі, крім рекомендованих майстром;
  • засмагати.

Слід уникати попадання сонячних променів на область перманентного макіяжу

Не можна точно сказати, коли сходить скоринка після перманентного макіяжу брів, зазвичай ця процедура займає від кількох днів до 1-2 тижнів.

Головне - не віддирати корочку, так як можна:

  • порушити процес загоєння;
  • зіпсувати результат процедури;
  • навіть отримати шрами.

Також не забувайте використовувати загоюють мазі і креми, які вам порадив майстер

Важливо!
Варто виконувати всі рекомендації і після того як скоринки відпали, ще протягом 6-7 днів.
Так як шкіра все ще залишається тонкою, ніжною і чутливою до зовнішніх подразників, і недотримання правил може зіпсувати кінцевий результат перманентного фарбування.

Краще довше не піддавати забарвлену область впливу пара, сонця і підвищеної вологості, щоб бути впевненою в успішному загоєнні

Загальні поради по догляду за пофарбованої областю

Догляд після процедури перманентного макіяжу брів триває і після загоєння шкіри. Важливо запам'ятати кілька важливих правил, дотримання яких дозволить довше насолоджуватися результатом.

Правила догляду, які залежать від погоди і пори року Поради по проведенню водних процедур і використання косметики Область з перманентним фарбуванням постійно потрібно захищати від сонця. Для цього важливо використовувати сонцезахисні креми зі ступенем захисту не менше 30-40 SPF. У період загоєння заборонено використовувати косметику або мазі з:

  • гормонами;
  • антибіотиками;
  • спиртом;
  • перекисом водню.

Не рекомендується піддавати оброблену область пересихання або різких перепадів температур, особливо в період загоєння. Якщо ви вирішили наносити на зону перманентного макіяжу фіксатори кольору, обов'язково попередньо проконсультуйтеся з майстром і переконайтеся у відсутності алергічної реакції. Їх ціна не повинна бути занадто низькою, інакше засіб може нашкодити фарбування або шкірі. Місце фарбування - це вразлива частина шкіри, в яку легко можуть потрапити віруси та інфекції, тому своєчасно дезинфікуйте область перманентного макіяжу, а також використовуйте засоби для підвищення імунітету, особливо в зимовий час. Загоюють кошти можна створити і своїми руками, наприклад, протирати область татуажу оливковою олією, якщо це схвалив майстер. Засмагати не рекомендується навіть після загоєння фарбується області. Після відпадання кірочки шкіра ще буде гоїтися і відновлюватися, тому колір брів буде не таким яскравим, як через 3-4 тижні, тому не поспішайте користуватися олівцями для підфарбовування брів або скаржитися на майстра. Не рекомендується піддавати оброблену область пересихання або різких перепадів температур, особливо в період загоєння

Захисні засоби з високим показником SPF обов'язкові як в період загоєння, так і після нього

Зверніть увагу!
Правила догляду залежать також від типу шкіри клієнта і інших особливостей, тому важливо виконувати всі ті поради, які дав вам майстер.

Загальні поради по догляду

Важливо знати, як доглядати за бровами після перманентного макіяжу, інакше можна отримати несподівані наслідки неправильного догляду.

Є правила, які необхідно пам'ятати навіть через кілька місяців після проведення процедури:

  1. Ви можете отримати нерівномірний колір брів після татуажу, якщо будете використовувати загоюють кошти з антибіотиками або гормонами, так як ці речовини перешкоджають попаданню фарбувальних пігментів під шкіру. Дізнаючись, як довго тримається перманентний макіяж брів, враховуйте, що термін в 5-6 років буде реальним тільки при належному догляді.

Чим краще ви будете доглядати за татуажем, тим довше він буде триматися

  1. Татуаж не перешкоджає природному росту брів, тому періодично вам необхідно буде вискубувати нові волоски, які з'являються за контурами пофарбованої області. Якщо нехтувати цією процедурою, волоски будуть відростати, і в підсумку брови будуть виглядати не дуже доглянуто, загубиться акуратність контурів. Деякі майстри рекомендують обрізати стирчать волоски в пофарбованої області манікюрними ножицями. Важливо, щоб фахівцем була роз'яснена докладна інструкція подальшої роботи зі зростаючими волосками.

Не забувайте вискубувати зайві волоски за межами пофарбованої області

  1. Також не рекомендується наносити загоюють мазі або креми перед виходом на вулицю, якщо там мінусові температури, навіть якщо ці кошти порадив вам майстер. Кошти можуть потріскатися і пошкодити шкіру, так і не встигнувши всмоктатися, що спричинить за собою рани і погіршення татуажу.

Взимку наносити крему і мазі потрібно не менше ніж за 30-60 хвилин до виходу на вулицю

висновок

Після фарбування потрібно дізнатися не тільки, скільки тримається перманентний макіяж брів, але і як правильно доглядати за ним. Тоді ви будете задоволені як самим результатом, так і терміном служби татуажу.

Якщо у вас залишилися питання по статті, задавайте їх у коментарях, і ми постараємося на них відповісти. Більш детальну інформацію по темі ви також зможете дізнатися з відео в цій статті.


Якщо ви хочете подякувати, додати уточнення або заперечення, задати питання автору - додайте коментар!


Як доглядати за бровами після татуажу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com