рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Догляд за бровами і віями - після татуажу і нарощування відповідно; повсякденний догляд

  1. Чому потрібно доглядати за бровами і віями? Доглядати за бровами і віями зовсім нескладно, всі процедури...
  2. Як відновити вії після нарощування?
  3. Повсякденна турбота про бровах
  4. Народні засоби для довгих і густих вій

Чому потрібно доглядати за бровами і віями?

Доглядати за бровами і віями зовсім нескладно, всі процедури будуть займати не так вже й багато часу. Саме тому варто все ж звертати свою увагу на ці області свого обличчя, адже красиві брови і довгі, густі вії - це одні з найголовніших прикрас дівчини.

З давніх-давен наші прекрасні прапрабабусі мали в своєму розпорядженні величезну кількість способів, за допомогою яких вони могли виглядати прекрасно в будь-якому віці. Зараз же сучасні технології можуть дати вам те, про що ви мріяли вже довгий час - буквально за пару годин ваші вії виростуть удвічі, а брови придбають спокусливий вигин і злетять крилами птиці до скронь, при цьому не буде жодного зайвого волоска, що вибивається з ідеально рівної лінії. Нарощування вій, фарбування і татуаж брів можуть зробити чудеса із зовнішністю.

Нарощування вій, фарбування і татуаж брів можуть зробити чудеса із зовнішністю

Але при цьому ми абсолютно не розуміємо, якої шкоди наносимо власної, природної краси, тому що, застосовуючи агресивні хімічні склади, ми змушуємо власні волоски, з яких і складаються наші брови і вії, стоншується і ставати пористими, а значить, і більш ламкими. Крім того, позбавляючи їх доступу кисню і зневоднення їх, стимулюємо випадання волосків, а значить, заново будемо звертатися до косметолога і майстру татуажу брів і нарощування волосся знову і знову. І вибратися з цього замкнутого кола може бути досить складно.

Хоча насправді не так вже й складно. Справа в тому, що волоски в наших віях і бровах оновлюються досить швидко. І, на щастя, на відміну від волосся на голові, у нас немає необхідності відрізати посічені кінчики і проводити інші процедури. Подібні тим, які ми проводимо для волосся. Але якщо не доглядати за ними, то знову з'явилися волоски будуть слабкими, погано пігментованими і матимуть схильність до випадання.

Саме тому варто перетворити свої переваги в дійсно справжні скарби, здійснюючи належний догляд за бровами і віями, а не намагатися штучно замаскувати недоліки, все більше і більше роблячи їх слабкими Саме тому варто перетворити свої переваги в дійсно справжні скарби, здійснюючи належний догляд за бровами і віями, а не намагатися штучно замаскувати недоліки, все більше і більше роблячи їх слабкими.

А якщо ви все ж зверталися до косметолога для того, щоб зробити нарощені вії або тауаж брів, і тепер хочете відновити їх після таких косметичних втручань, зменшити негативні наслідки раніше зазначених процедур, або просто зробити брови і вії сильніше і відмовитися від штучних матеріалів, то і в такому випадку ви дуже просто і легко можете виконати ці завдання в домашніх умовах. Більш докладно про це розповімо далі.

Догляд за бровами після татуажу

Догляд за бровами після татуажу може складатися з декількох складових, це і боротьба з можливою інфекцією, і збереження пігменту, і збереження здорового стану шкіри і волосків після процедури. Починати догляд за бровами, які піддадуться процедурою татуажу необхідно заздалегідь. Сенс таких заходів полягає в тому, щоб максимально забезпечити безпеку свого здоров'я перед нанесенням пігменту. Бажано навіть звернутися до лікаря для того, щоб виключити ймовірність алергічних реакцій, а також щоб не допустити занесення інфекції всередину організму. І, звичайно ж, варто ретельно вибирати собі майстра, який буде проводити процедуру, тому що татуювання - це досить серйозна справа, яка при неправильному проведенні може принести величезні проблеми зі здоров'ям.

І, звичайно ж, варто ретельно вибирати собі майстра, який буде проводити процедуру, тому що татуювання - це досить серйозна справа, яка при неправильному проведенні може принести величезні проблеми зі здоров'ям

Відразу після того, як татуаж був виконаний, ваші брови можуть покритися маленькими корочками, які ні в якому разі не можна видаляти, тому що інакше ви збільшите ризик занесення інфекції, а також в такому випадку ви ризикуєте втратити пігмент. І в цей час ні в якому разі не можна робити наступні кроки:

  1. Наносити косметичні засоби і декоративну косметику не тільки на брови, але і бажано на все обличчя.
  2. Ні в якому разі не приймати сонячні ванни, зберігати при морозного повітря. Уникайте також відвідування сауни, лазні або солярію, навіть просто не варто піддавати особа впливу пара.
  3. Не використовуйте на шкіру спиртом і спиртовмісними косметичними засобами.
  4. Механічний вплив, тобто не варто чесати, терти цю зону.

Вже через пару тижнів все набряки зійдуть, а скоринки самі відпадуть, і ви зможете отримати красиві брови Вже через пару тижнів все набряки зійдуть, а скоринки самі відпадуть, і ви зможете отримати красиві брови. Правда, в перший час після татуажу колір може бути надто яскравим, але потроху він буде приглушатися, і ви отримаєте природні відтінки. А потім ви можете вже починати догляд з відновлення брів. Для цього найкраще використовувати косметичні засоби не на масляній основі, тому що масло може сприяти втраті кольору.

Чудовими засобами відновлення волосків і шкіри можуть послужити відвари і маски на основі лікувальних трав і рослин:

  • Прекрасно допоможе відновити шкіру і стимулювати здоровий ріст волосся може відвар м'яти або ромашки. Зробіть міцний відвар і втирайте два рази в день його в брови, або прикладати як компрес з допомогою ватного тампона.
  • Хорошим засобом може послужити ще маска з натертої моркви зі сметаною, яку варто наносити.
  • Лікарський нігтик здавна заслужив репутацію відмінного засобу для відновлення волосків і здоров'я шкіри.

Правильний догляд за бровами після татуажу дозволить вам зберегти насичений пігментований малюнок, при цьому, не пошкоджуючи власне здоров'я.

Як відновити вії після нарощування?

Відновлювати вії після нарощування в домашніх умовах зажадає від вас певних зусиль, тому що дуже часто після зняття штучних волосків, свої стають зовсім непривабливими. Справа в тому, що синтетичні волокна, навіть найякісніші і легкі, певним чином травмують справжні і обтяжують їх. А значить, рости під цією вагою нормально вони вже не можуть, і тому випадають частіше, ніж належить. Тому після зняття нарощених вій можна спостерігати, що свої вії стали світліше, тонше і коротше, при цьому можуть навіть з'явитися пропуски в лінії зростання волосків, так звані «залисини».

Найбільш підходящим засобом для догляду за віями після нарощування є масла, які з давніх--віків були панацеєю при проблемах не тільки з віями, але і з бровами, а також волоссям. Для лікування вій найчастіше використовують касторову олію, оливкова, реп'яхову, масло зародків пшениці і багато інших. Для восстанавленія колишньої краси своїх вій можете спробувати такі рецепти:

  • Змішайте в рівних пропорціях рицинова олія, масло зародків пшениці і оливкова холодного віджиму. Не варто робити відразу велику порцію кошти. Потім поставте суміш на водяну баню, а в цей час распарьте трохи вії, можна просто прикласти гарячий рушник до очей на десять хвилин. Потім пензликом нанесіть тепле засіб на розпарені вії, закрийте очі і ляжте на диван хвилин на двадцять-тридцять. В кінці процедури, ретельно змийте домашнє засіб, найкраще видалити його за допомогою тоніка для зняття макіяжу, тому що водою змити масляну суміш кілька проблематично.
  • Відмінним рішенням може стати додавання до масел ще вітамінних розчинів, які можна придбати в аптеці. Це можуть бути відомі вітаміни А і Е, або новаторські склади.
  • Якщо в гарячому компресі змішати трав'яні відвари і масла, то користь збільшується в рази. Залийте квітки календули зовсім невеликою кількістю окропу і залиште на 15 хвилин наставити. У блендері подрібніть цей відвар до кашоподібного стану і додайте реп'яхову, Лопухове і оливкова олія по чайній ложці. Нанесіть за допомогою ватного диска на вії і тримайте протягом півгодини. Чи зможете більше - чудово.
  • Ромашка в поєднанні з чебрецем і горіховим маслом може створити чудеса. Запарте по чайній ложці ромашки і чебрецю в невеликій кількості окропу, змішайте зі столовою ложкою горіхового масла. Збийте весь склад блендером і наносите на ніч складу пензликом. Вранці змивайте. Для того, щоб склад залишався на віях, можете використовувати спеціальну маску з тканини.

Для того, щоб склад залишався на віях, можете використовувати спеціальну маску з тканини

Кожна дівчина любить експерименти зі своєю зовнішністю, і це прекрасно. Найголовніше, бути впевненим, що ці експерименти зроблять вас ще більш прекрасними і не завдадуть шкоди здоров'ю. Тому не прінебрегать процедурами домашнього догляду за віями після нарощування!

Повсякденна турбота про бровах

Догляд за бровами, здійснюваний в домашніх умовах, обов'язково повинен полягати не тільки в тому, щоб зробити волоски більш густим і міцним, але і ще і в тому, щоб допомогти шкірі в цій зоні бути увлаженной, пружною і здоровою. Тому що саме так і можна отримати здорові волоски, адже підживлюються вони через волосяні цибулини, розташовані у верхньому шарі шкіри. Саме тому ні в якому разі не забувайте обробляти цю область, навіть якщо ви просто наносите денний або нічний крем. Ну а в домашніх умовах можна застосовувати такі засоби, які допоможуть ущільнити волоски, зробити їх більш гнучкими і пружними, наситити їх кольором і здоров'ям, як і в випадку з віями, вони в основі своїй містять натуральні рослинні масла.

  1. Для активізації сплячих волосяних цибулин чудовим засобом може стати камфорне масло, яке слід в кількості декількох крапель змішати з такою ж кількістю оливкової і гарбузового масел. Втирайте кінчиками пальців цю суміш в брови, але змивайте тільки на наступний день. Тому проводите цю процедуру перед сном.
  2. Древнє засіб для краси брів - безбарвна хна, яка робиться з сушеного листя Лавсона. Її використовують в розтертому, порошкоподібному вигляді. Отже, хну необхідно змішати з гарячою водою. У цю суміш ще добре буде додати кілька крапель олії зародків пшениці, яке на тільки поліпшить здоров'я волосків, а й ще і зволожить і підживити шкіру цієї зони. Наносите маску на брови на годину, після чого змивайте гарячою водою.
  3. Гарячий масляний компрес активізує кровообіг, а значить, поліпшить живлення волосяних цибулин. Для цього візьміть столову ложку мигдалевого масла, додайте трохи бджолиного воску, десь одну чайну ложку без гірки його дрібної стружки, і по кілька крапель олії зародків пшениці і абрикосових кісточок. Нагрійте складу на водяній бані і за допомогою ватних дисків прикладіть компрес в гарячому вигляді до брів. При бажанні додатково змастіть ним же вії для їх підживлення. Тримайте якомога довше, при можливості всю ніч, потім змийте гарячою водою.
  4. Масло обліпихи чудово допоможе впоратися з випаданням волосся, особливо в комбінації з часником. Для цього один зубчик часнику розітріть в ступці з двома столовими ложками обліпихової олії і нанесіть на брови на одну годину. Потім змийте, добре б після того, як змиєте, обполоснути брови слабким розчином лимонного соку.

Дуже часто ми в своєму щоденному догляді забуваємо про бровах, тому що нам здається, що робити з ними, крім як вискубувати і підфарбовувати і нічого. Але це абсолютно не правильно. Спробуйте застосувати кілька представлених рецептів і незабаром ви переконаєтеся, що брови можуть бути прекрасними і без всякої косметики, завдяки ним ваш погляд стане загадковим і захопливою.

Народні засоби для довгих і густих вій

Народні засоби для довгих і густих вій від того і називаються народними, що перевірені вони вже великою кількістю поколінь і тому мають відмінний результат. Саме тому варто знати ці чудові рецепти для повсякденного догляду за віями:

  • Звичайно ж, безперечним лідером в догляді за віями виступає касторове масло, про який тільки ледачий не знає. Але, на жаль, мало хто застосовує ці знання на практиці, інакше все б ходили з густими і чорними віями. Результат застосування касторової олії для вій приголомшує!
  • Не варто думати, що тонкі, ламкі вії - це проблема тільки нашого регіону. Зовсім немає. Саме тому в народних рецептах інших країн можна знайти чудові кошти, які можливо вам підійдуть набагато більше, ніж звичні. Так для жарких східних країн засобом, яке застосовують для створення красивого «обрамлення» важких очей служить кокосове масло і сурма. Кокосовим маслом варто змащувати вії на ніч, а сурму використовувати в якості декоративного кошти для очей.
  • Ще один дар сходу - це усьма, але з нею варто бути акуратною. Наносять її тонким пензликом, не доходячи до лінії росту вій, не змиваючи.
  • А з просторів далекої Америки прийшов до нас індіанський рецепт. Основним інгредієнтом якого є масло какао. Його варто розтопити на водяній бані, додати дві чайні ложки горіхового масла і чайну ложку сухої кориці. Залиште таку суміш в теплому місці і потім наносите теплими пальцями на вії по всій довжині на ніч. Вранці змивайте теплою водою, якщо бажаєте скористатися косметикою, можете залишити не змиваючи, якщо ви не будете використовувати туш для вій.

Народні рецепти, якими ви можете користуватися в домашніх умовах, дійсно здатні творити чудеса. Але пам'ятайте, що красу може забезпечити тільки здоров'я, тому ні в якому разі не забувайте про здорове харчування, в якому буде достатня кількість свіжих овочів, бобових і злакових продуктів.

Чому потрібно доглядати за бровами і віями?
Як відновити вії після нарощування?
Як відновити вії після нарощування?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com