рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Догляд за бровами і віями. ламінування

  1. Як доглядати за бровами і віями
  2. Ламінування брів і вій

Очі жінки - її сильна зброя зваблювання! Є багато секретів і рекомендацій, як стати володаркою виразного погляду: правильний макіяж, фарбування брів і вій, нарощування і завивка вій ... Кожен варіант хороший по-своєму, але який би з них ви не вибрали, не можна забувати про одне - про відхід! Це стосується і шкіри навколо очей, і брів, і вій. Для шкіри обличчя, як ми знаємо, є чимало різних засобів, що живлять, зволожуючих і борються з недосконалостями. Брови і вії так само потребують вітамінів, що підтримують їх здоров'я. Чи можуть нездорові волоски виглядати красиво? Навряд чи, тому існують спеціальні засоби для догляду саме за бровами і віями, з якими погляд буде зачаровувати і без макіяжу.

Ми пропонуємо розглянути кілька таких засобів, ефективних і дуже простих у застосуванні.

Як доглядати за бровами і віями

Здоровому і привабливому виду брів і вій відмінно посприяє регулярне насичення вітамінами і корисними мікроелементами. Особливо якщо волоски пошкоджені і ослаблені після будь-яких косметичних процедур: фарбування, нарощування або завивки. Підходящим засобом в подібних ситуаціях стане спеціальне масло для щоденного застосування, наприклад Brow oil від Lucas 'Cosmetics . Це повністю натуральний продукт, тому ймовірність виникнення алергічної реакції вкрай мала.

Масло наноситься на брови і вії легкими масажними рухами.

Очі жінки - її сильна зброя зваблювання

Вітаміни - це не тільки здорові, але ще і довгі, пишні вії і густі брови! Якщо це саме те, чого вам не вистачає, рекомендуємо звернути увагу на відповідні засоби, дія яких спрямована на довжину і густоту. До таких засобів відноситься масло-бальзам TM ChocoLatte , Який відновлює не тільки структуру, але і колір волосків.

Якщо вії та брови пошкоджені, масло-бальзам рекомендується використовувати кожен день протягом місяця: на чисті вії та брови наноситься засіб спеціальною щіточкою по всій довжині, потім віддаляється сухим ватним диском. Масло-бальзам можна використовувати і для профілактики, в цьому випадку досить 1-2-х застосувань в тиждень.

Estel пропонує альтернативний варіант - гель Otium Unique для зміцнення і зростання вій, який не потрібно змивати! Засіб наноситься в невеликій кількості на шкіру століття в області вій, стимулює їх зростання, зміцнює, робить пишними.

Засіб наноситься в невеликій кількості на шкіру століття в області вій, стимулює їх зростання, зміцнює, робить пишними

У більшості випадків в своєму «уходовой арсеналі» досить мати 1-2 кошти для брів і вій. Але ефективного результату можна добитися не тільки за допомогою регулярного використання коштів, є ще один прекрасний спосіб - ламінування. Виконуєте цю процедуру і на кілька тижнів забуваєте про масла, бальзами та гелях!

Ламінування брів і вій

Ламінування - це косметична процедура, при якій вії та брови насичуються вітамінами і мінералами, а після протягом 1,5-2 місяців зберігають блиск і витончену форму. Ламінування також впливає на зростання волосків і їх густоту, іншими словами, створює ефект нарощених вій, які при цьому виглядають природно.

Процедура ламінування проводиться в салонах, але якщо ви достатньо обізнані і підготовлені, зможете виконати її і в домашніх умовах. Набір Irisk Eva Bond Beauty Collection включає все необхідне для проведення процедури ламінування вій і брів.

Що потрібно знати про ламінування:

  • Перш за все, це професійна процедура, якщо ви не впевнені в своїх силах, краще не ризикувати і звернутися до фахівця. Відсутність необхідних знань і навичок може несприятливо позначитися на здоров'ї і зовнішній вигляд вій і брів.
  • Завжди слід звертати увагу на склад засобів для ламінування: віддавайте перевагу натуральним компонентам. Знання складу також дозволить уникнути алергічної реакції у разі індивідуальної непереносимості будь-якого компонента.
  • На кінцевий результат впливає природна форма і стан волосків, наприклад, короткі і рідкісні вії не стануть пишними, але будуть виглядати дуже витончено і виразно.
  • Приблизний час проведення процедури - близько 1-1,5 години.
  • Не рекомендується проводити процедуру більше 2-х разів на рік.
  • Не рекомендується проводити процедуру під час вагітності, під час або після хвороби очей.
  • Нарощені вії не ламинируются, процедура підходить тільки для натуральних вій і брів.

Нехай густі брови і пишні вії стануть предметом вашої гордості! Доглядайте за ними, насичуйте вітамінами, надавайте витончену форму. Магія жіночого погляду - це те, що можна створити своїми руками!

Чи можуть нездорові волоски виглядати красиво?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com