рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чим підфарбувати брови: який засіб вибрати?

  1. олівець
  2. Маркер для брів
  3. Гель для брів
  4. туш
  5. Тіні для брів
  6. прозорі кошти

Beauty-індустрія пропонує нам таку силу-силенну різних засобів для фарбування брів, що просто розбігаються очі. Розповідаємо, для яких цілей варто використовувати олівець, туш для брів, гель, тіні або маркер.

олівець

Не знаєш, чим підфарбувати брови? Обирай традиційний і популярний варіант - олівець для брів, щоб надати їм чітку форму і потрібний відтінок. Користуватися олівцем досить просто, його можна носити з собою в косметичці, а вибір олівців на beauty-ринку величезний. На даний момент існує кілька видів олівців: воскові, пудровие і механічні - вибирай той, користуватися яким тобі найзручніше.

Маркер для брів

Маркер стане відмінним рішенням для дівчат, які постійно борються з пустотами в формі брів . За допомогою чудо-маркера можна промальовувати тонкі лінії, які будуть створювати видимість відсутніх волосків. Але користуватися маркером потрібно вміти, тому для новачків такий засіб не рекомендуємо - при необережному русі прибрати його дуже складно, так як маркери неймовірно стійкі і можуть забезпечити макіяж брів на 2-3 дня.

Гель для брів

Як пофарбувати брови за допомогою гелю? Після того, як пару років назад Анастасія Беверлі Хіллз створила водостійку помадку для брів, все просто збожеволіли на подібних засобах - всіляких гелях, підводках і помадки. Такі beauty-продукти мають кремовою текстурою і чудовою стійкістю, допомагають надати бровам чітку форму, заповнити пустоти і зафіксувати волоски на цілий день. Гель та інші подібні своєю текстурі кошти відмінно підійдуть дівчатам, які хочуть зробити брови більш широкими і густими.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Запам'ятовуй і пробуй: як правильно малювати стрілки підведенням?

ЧИТАЙ ТАКОЖ:   Запам'ятовуй і пробуй: як правильно малювати стрілки підведенням

туш

Туш стане відмінним рішенням для натурального нюдового макіяжу. Вона допоможе зробити брови густіше і об'ємніше, трохи темніше і акуратніше, але надати чітку форму або відтінок не зможе. При необхідності використовуй туш після тіней або олівця для брів.

Тіні для брів

Як фарбувати брови, щоб вони виглядали максимально природно? Спробуй використовувати тіні, щоб створити гарну форму брів, надати відтінок і заповнити пустоти. Для нанесення макіяжу тобі потрібно буде обзавестися скошеної пензликом, якою і будуть наноситися тіні, а також щіточкою для розтушовування і додання бровам максимально натуральний вигляд. На сьогоднішній день вибір відтінків у брендів величезний, тому ти точно підбереш ідеальний варіант для себе!

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Під забороною: 5 помилок, які не пробачать твої брови

ЧИТАЙ ТАКОЖ:   Під забороною: 5 помилок, які не пробачать твої брови

прозорі кошти

Якщо ти потребуєш тільки в фіксації брів, вибирай прозорий гель або віск, які на п'ятірочку впораються з завданням. Їх можна використовувати в тандемі з фарбувальними продуктами, такими як олівець, тіні або пудра. Після додання бровам потрібного відтінку, нанеси гель або віск на волоски і зачеши їх трохи вгору, щоб брови здавалися густіше і красивіше.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com