рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Брови хною - фото до і після, відгуки і технологія біотатуаж

  1. Що таке біотатуаж брів
  2. Скільки тримається фарбування брів хною?
  3. Технологія фарбування брів хною і вартість процедури
  4. Як пофарбувати брови хною в домашніх умовах: покрокова інструкція
  5. Плюси і мінуси процедури фарбування хною
  6. Огляд кращої хни для брів - як вибрати і де її можна купити
  7. Результати застосування хни
  8. Відгуки про процедуру фарбування

зміст:

Чіткі, досить широкі і густі брови правильної форми особливо модні останні кілька сезонів, тому роботі з ними приділяється дуже багато уваги. Особливо подобається жінкам оформлення брів хною. Ця процедура не просто нешкідлива для волосків і шкіри, але і дозволяє домогтися поліпшення росту і стану брів за рахунок натуральності барвника і здатності хни стимулювати ріст волосся.

Що таке біотатуаж брів

Перед тим, як записуватися на процедуру в салоні, варто розібратися, що таке біотатуаж брів. Звичайний хімічний барвник забарвлює тільки окремі волоски брови, а з шкіри він поступово змивається. Якщо в бровах є прогалини, і вони відрізняються один від одного, підкоригувати їх форму, розташування і розміри не вдасться. Зробити це можна за допомогою татуажу брів, тобто введення спеціального барвника під шкіру в області розташування брів. Але в більшості випадків ця процедура виглядає не дуже природно, до того ж фарба може змінювати свій відтінок з часом. Якщо такий вид татуажу набридне або перестане подобатися, позбутися його залишків буде дуже складно.

На відміну від довгострокового татуажу, біотатуаж брів хною зберігається в середньому 1 3 тижні, плавно і непомітно змивається з шкіри, не завдає шкоди організму і навіть приносить користь, зміцнюючи волоски і стимулюючи їх зростання.

Так само нескладно виконується і корекція брів хною. За допомогою цієї процедури можна підправити форму брів, підкоригувати їх розташування, додати їм ширини, кольору і яскравості.

Скільки тримається фарбування брів хною?

Татуаж брів хною - процедура тимчасова, вона розрахована на носіння протягом в середньому двох тижнів. Термін дії залежить від складу і якості фарби, а також індивідуальних властивостей шкіри і волосся брів жінки. На одних прекрасних дам фарба затримується приблизно на тиждень, а інші можуть похвалитися прекрасним якістю фарбування протягом місяця, так що час шкарпетки може бути дуже індивідуальним.

Технологія фарбування брів хною і вартість процедури

У цій процедурі жінок приваблює не тільки її екологічність, користь і гарний результат, але і зовсім невисока ціна. У більшості салонів за таку послугу попросять приблизно 300 рублів. Низька вартість дозволяє виконувати забарвлення хною так часто, як це необхідно або хочеться жінці.

До числа недоліків цієї процедури можна віднести її тривалість. Якщо обробка хімічними фарбами займає в середньому 10 - 15 хвилин, то на роботу з хною йде мінімум одну годину. До того ж потрібно дуже велика акуратність і знання, як розводити хну для брів.

Барвник, який прийнято називати хною для брів, насправді являє собою суміш природного хни, басми, порошку какао, кави та інших добавок, що використовуються для досягнення потрібного відтінку фарби. Завдяки великому вибору натуральних, природних тонів вибрати потрібну фарбу можна для блондинок, рудих, русявих, шатенок і брюнеток.

Виконується процес фарбування за наступною схемою:

  1. Видалення макіяжу з брів - поверхня повинна бути чистою і знежиреною, щоб фарба рівно і однорідно лягла і вбралася в волосся і шкіру.
  2. Розведення барвника. В основному хну розводять просто окропом, охолоджують, і препарат готовий для використання.
  3. Фарбу наносять на брови невеликий пензлем досить товстим шаром, вимальовуючи правильну форму, надаючи чіткі контури і уважно перевіряючи симетрію обох брів.
  4. Залишають для «прояви» фарби та її фіксації.
  5. Акуратно, не розмазуючи, змивають фарбу з брів.
  6. Після процедури для продовження терміну дії татуажу рекомендується не змащувати область брів кремами і не мочити поверхню.

Так як складів для фарбування існує дуже багато, підбирати ідеальний для себе варіант доведеться методом проб і помилок, благо, фарба може бути змита досить швидко, якщо ефект не сподобається.

Важливо! Підбирати колір і відтінок фарби для брів потрібно на 1 - 2 тони темніше, ніж відтінок волосся.

Як пофарбувати брови хною в домашніх умовах: покрокова інструкція

Щоб дізнатися, як зробити брови хною у себе вдома, можна скористатися простою інструкцією, яка крок за кроком розписує всі дії:

  1. Перед початком процесу рекомендується дуже добре очистити шкіру, а ще провести легкий делікатний пілінг - це допоможе зберегти чіткий контур і яскравий насичений колір брів надовго.
  2. Заварити хну окропом, використавши всього пару грам препарату. Щоб барвник тримався міцніше, в воду бажано додавати кислоту, наприклад, трохи лимонного соку.
  3. Для процесу приготування фарби можна користуватися тільки неметалевої ємністю і інструментами.
  4. Поки фарба готується, посуд з нею потрібно затягнути зверху харчовою плівкою.
  5. У перший час для отримання рівного і чіткого контуру шкіру навколо брів можна змащувати вазеліном або жирним кремом - він не дозволить вбратися фарбі в непотрібних місцях.
  6. Якщо фарба потрапляє на незахищену шкіру, її потрібно якомога швидше прибрати вологим ватним тампоном або підкоригувати паличкою.
  7. Для максимально природного вигляду брів в першу чергу забарвлюється «хвостик» брови, потім її центральна частина, в останню - головка брови.
  8. Нафарбовані товстим шаром брови залишають на потрібний час для фарбування.
  9. Барвник змивається ватним тампоном і холодною водою без мила, не розтираючи і не розмазуючи хну по обличчю.
  10. Шкірі дають підсохнути, не завдаючи на неї ніяких косметичних засобів.

За таким же принципом проводиться і фарбування вій хною, але тривалість процедури заважає багатьом виконувати її в домашніх умовах.

Фарбування брів хною видеоурок:

Важливо! При першому фарбуванні потрібно обов'язково зробити пробу - на колір і на відсутність алергії.

Плюси і мінуси процедури фарбування хною

Фарбування брів хною - один з небагатьох способів, який не тільки не шкодить волосках і шкірі, але навіть йде їм на користь. Хна відома своєю властивістю стимулювати зростання брів, а також потовщувати кожен окремий волосок. В результаті фарбування хною брови виглядають не тільки природно, але і здаються набагато густіше, темніше і виразніше.

Коштує такий процес корекції кольору і форми брів зовсім недорого, тому дозволити собі його можуть всі бажаючі. Єдиним недоліком забарвлення брів хною є час, який на нього потрібно, а також ризик розмазати фарбу, нанести її нерівно, забруднити одяг і шкіру обличчя і рук. Тому рекомендується користуватися рукавичками, надягати старий одяг, закривати її серветками і рушниками, а найменші краплі або сліди фарби відразу змивати з шкіри.

Огляд кращої хни для брів - як вибрати і де її можна купити

Вирішивши користуватися природними фарбами, потрібно дізнатися, де купити хну для брів і яка краще. Найбільшою популярністю користується індійська хна, яку пропонують численні магазини, які торгують східними товарами в реалі і в інтернет-просторі.

Найпопулярніші марки природного фарби:

  • Хна для брів henna. Це найпопулярніша і затребувана зараз фарба, що дає ефект до 6 тижнів. Хна для брів brow henna дає рівномірне щільне фарбування, природний зовнішній вигляд і довгий період шкарпетки.
  • Хна для брів godefroy. Ця капсульна фарба випускається в п'яти відтінках і являє собою готовий набір для фарбування брів.
  • CC brow хна для брів. Ця марка хни має вісім відтінків, але відрізняється меншою стійкістю, ніж попередні два види.

Крім названих кращих марок, пропонується велика кількість інших видів хни, призначених спеціально для фарбування брів.

Важливо! Не використовуйте для брів хну, яка розрахована на забарвлення волосся, результат може виявитися несподіваним і абсолютно непередбачуваним.

Результати застосування хни

Моделювання та фарбування брів хною дає дуже хороший виразний і натуральний ефект. Багатьом жінкам подобається, як виглядає біотатуаж, але вони переживають, скільки тримається хна на бровах, що не змиється вона дуже швидко.

Потрібно відзначити, що за строками носіння хна практично не поступається, а іноді і перевершує синтетичні барвники. Середній показник - 2 тижні. Протягом цього часу можна забути про олівці, помади і тіні для брів, досить буде лише акуратно причесати і пригладити брови безбарвним гелем.

Протягом цього часу можна забути про олівці, помади і тіні для брів, досить буде лише акуратно причесати і пригладити брови безбарвним гелем

Відгуки про процедуру фарбування

Лариса, 39 років

Для себе я давно усвідомила, що мені краще фарбувати брови хною, ніж звичайною фарбою. При моїх світлих волоссі будь-яка фарба дає неприродно темні брови, а це виглядає дуже вульгарно. З хною мої брови натуральні, як ніби я з такими і народилася. Тримається на мені фарба 2 - 3 тижні. Вважаю, що це ідеальний варіант - дешево і ефективно.

Світлана, 54 роки

Мені подобається натуральна хна для брів, на мені вона чудово працює, дає гарний природний колір, дуже близький до кольору волосся. Завжди роблю біотатуаж у одного і того ж майстра, вона знає особливості моїх тонких брів з сивими волосками. Після її роботи моє обличчя виглядає років на п'ять молодший, а очі здаються набагато яскравіше.

Галина, 42 роки

Мої каштанове волосся дуже добре гармонують з хною відтінку brown. Фарба на мені тримається не дуже довго, приблизно 10 - 14 днів. Якщо порівнювати зі звичайною фарбою для брів, це дуже хороший термін, вона на мені не затримується довше ніж на тиждень.

Марина, 31 рік

Я рудувата блондинка, тому постійно фарбую брови світлої хною. Вона дає дуже природний теплий колір без вираженої рижіни, добре фарбує не тільки мої білі волоски, але і шкіру, тому брови після фарбування виглядають ефектніше і помітніше. Без фарби брів ніби взагалі немає.

Вікторія, 27 років

Після того, як я перший раз спробувала фарбувати брови хною в салоні, я купила собі набір хни для брів і користуюся ним будинку самостійно. Так, це займає чимало часу, але результат того вартий. Брови набувають дуже чітку форму, але не виглядають так грубо, як при татуаже. Мені дуже подобається такий ефект. Можу порекомендувати всім, хто хоче на якийсь час забути про фарбу, псує брови, і про олівця, що займають багато часу на своє нанесення.

Застосування хни безпечно і не завдає шкоди здоров'ю, за винятком тих рідкісних випадків, коли на склад фарби є алергія. Перед першим застосуванням фарби рекомендується виконати пробу на непомітній ділянці шкіри. При відсутності почервоніння, набряку і висипання можна сміливо фарбувати хною брови.

Скільки тримається фарбування брів хною?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com