рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Брови для круглого особи (35 фото): відео-інструкція по вибору своїми руками, як зробити красиву правильну, ідеальну форму в домашніх умовах, які підходять, ціна, фото

  1. Все про моделювання брів для круглого особи
  2. процес моделювання
  3. процес корекції
  4. вибір форми
  5. підсумки

Брови для круглого обличчя в домашніх умовах здатні створити з зовнішністю чудеса. Адже якщо вони вдало відкориговані, то можна завуалювати головна вада кругловидих красунь - однакову довжину і ширину особи, візуально його витягнути і максимально наблизити до ідеальної овальної форми.

Про те, яка форма брів підходить круглому особі і як правильно проводити корекцію, читайте далі.

Про те, яка форма брів підходить круглому особі і як правильно проводити корекцію, читайте далі

Щоб візуально витягнути кругле обличчя, необхідно володіти прийомами вдалого моделювання брів

Все про моделювання брів для круглого особи

Форма брів визначає виразність особи

Які брови підходять для круглого особи? - це питання хвилює багатьох дівчат. Насамперед, ця частина обличчя не повинна підкреслювати його кулястої. Брови повинні бути зламаними і піднятими з коротеньким низхідним кінчиком.

Тільки в такому випадку вам вдасться переключити увагу на вертикальні лінії, тим самим ви візуально зможете витягнути і звузити контур обличчя.

Далі докладніше про те, які брови підійдуть для круглого особи і як їх правильно моделювати.

процес моделювання

Моделювання за допомогою олівця

Моделюючи ідеальні брови своїми руками для кругловидих красунь, необхідно дотримуватися загальних принципів створення форми. Насамперед потрібно за допомогою олівця накидати умовні лінії, які вкажуть точку, де ворсинки починаються, найвищу точку і місце закінчення лінії.

Все дуже просто:

  1. Візьміть косметичний олівець і прикладіть його до бічної частини носа таким чином, щоб його стрижень проходив через внутрішній куточок ока. Місце перетину ворсинок і олівця і є точкою початку лінії брів.
  2. Далі необхідно направити олівець від крила носа через середину зіниці - отримана точка перетину є найвищою точкою підйому брови.
  3. Щоб визначити місце закінчення лінії, необхідно докласти олівець до бічної частини носа і направити стрижень через зовнішній куточок ока.
  4. З'єднайте точки однією лінією і в результаті ви отримаєте правильні брови.

процес корекції

Після того як вами був намальований контур, необхідно позбутися від волосків, які виходять за його межі.

Зверніть увагу!
Ширина брови від її початку до найвищої точки повинна бути однаковою, після підйому лінія повинна поступово звужуватися.

Форма брів для круглого особи залежить від того, як вищипнути волосинки

Інструкція корекції наступна:

  1. Гарненько прочешіть ворсинки.
  2. Визначившись з шириною лінії, приступите до висмикування волосків за допомогою пінцета. Проводьте процедуру до тих пір, поки ви не досягнете бажаної ширини і форми.
  3. В процесі контролюйте свої дії. Слідкуйте, щоб брови були симетричними, а також мали однаковий розмір.

Порада!
Вищипуючи ворсинки, скористайтеся чорним і білим олівцем.
Чорним відзначте контур, а білим фарбуйте волоски , Які потрібно видалити.

Виконуючи корекцію, врахуйте наступні нюанси:

  • перед початком корекції гарненько распарьте шкіру. Можна зробити гарячий компрес. Також знизить чутливість і розтирання;
  • обов'язково прочісуйте волоски вгору і вниз, щоб чітко бачити форму. Для цього використовуйте спеціальну щіточку, яку можна купити в будь-якому косметичному магазині, ціна її цілком прийнятна;

Скористайтеся спеціальною щіточкою, щоб бачити, від яких ворсинок потрібно позбутися

  • намагайтеся не висмикувати ворсинки, які ростуть у верхній частині лінії. Ці волоски мають насичений колір, а після їх видалення вони стають безбарвними. Загальний же вид брів в такому випадку значно погіршується.
  • стежте за кінчиком - маючи кругле обличчя, він не повинен бути дуже гострим.
  • Якщо ворсинки дуже рідкісні і світлі, тоді використовуйте олівець, тіні або спеціальну помадку.

вибір форми

Отже, які брови йдуть круглого обличчя найбільше?

Нижче перераховані відповідні варіанти:

Фото: форма брів, відповідні круглолицим дівчатам

  1. Вигнуті. Лінія повинна бути трохи зігнутою з легкими зламами і досить високим підйомом. Завдяки цьому буде поставлено акцент на вертикальну лінію, яка візуально подовжує пропорції верхньої частини обличчя.
  2. Крилаті. Назва таке, оскільки форма викликає асоціацію з гнучкими крилами птахів, які застигли в витонченому зламі. Такий варіант відмінно підходить круглолицим, оскільки «крилаті» бровки прекрасно витягують особа.

Рекомендація!
Знайте міру при формуванні зламу.
Занадто ламана лінія виглядає неприродно і надає зовнішності трагічність.

  1. Висхідні. Тут важливо, щоб кінчик був трохи піднімуть, і виступав за скроневу лінію.
  2. Округлі. Зовсім необов'язково, щоб брови обов'язково мали злам. Можна також взяти середній варіант між крилатим і дугоподібним видом. Невеликий вигин повинен спостерігатися ближче до зовнішнього краю - тільки в такому випадку все буде виглядати гармонійно.

Вибравши прямі лінії, ви ризикуєте ще більше розширити обличчя

Яку форму краще уникати? Не варто вибирати прямі лінії. Неправильно підібране співвідношення ширини і довжини лінії може зробити особа ще більш круглим. Краще надати прямих лініях легкий вигин, який зробить особа жіночним, загадковим і глибоким.

Не варто зупиняти свій вибір і на дугоподібних формах. Дуга, що повторює форму особи, зіграє злий жарт, візуально округливши особа ще більше.

Якщо ви не впевнені в своїх силах, тоді краще зверніться за допомогою до фахівців, які зможуть правильно змоделювати форму, все підкоригувати і в разі потреби навіть пофарбувати. Якщо ж у вас немає такої можливості, тоді можна використовувати спеціальні трафарети, які допоможуть сформувати брови витонченої форми без особливих зусиль.

підсумки

Знаючи секрети моделювання, можна кардинально поміняти зовнішність

Красиві брови для круглого обличчя можна сформувати самостійно, не докладаючи для цього особливих зусиль. Ознайомившись з вищевикладеними рекомендаціями, ви з легкістю зможете підкоригувати цю частину і наблизити обличчя до ідеальної овальної форми. Детальніше ж по даній темі ви зможете дізнатися відомості з відео в цій статті. А якщо залишилися питання - задавайте їх у коментарях.


Якщо ви хочете подякувати, додати уточнення або заперечення, задати питання автору - додайте коментар!


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com