рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Брови будиночком. фото і як зробити? | Жіночий журнал про красу і здоров'я

  1. Рекомендуємо почитати: Кетамін для росту брів і вій
  2. Рекомендуємо почитати: Перманентний макіяж брів
  3. Як вищипнути брови будиночком самостійно?
  4. Рекомендуємо почитати: Гель для брів, відгуки
  5. Які помилки зустрічаються під час корекції брів у формі будиночка?

Пісня Крістіни Орбакайте, в якій були слова «Губки бантиком, брови будиночком» знає практично кожна дівчина. Цікаво, але як раз така форма брів є однією з найпопулярніших і часто використовуваних. На жаль, далеко не кожна дівчина знає про те, як зробити брови будиночком самостійно, і надати їм красиву форму і обриси. Давайте розглянемо основні кроки для отримання ідеальних брів , А також з'ясуємо основні правила, на які варто орієнтуватися.

отримання ідеальних брів

Рекомендуємо почитати: Кетамін для росту брів і вій

Панацея чи це?

Можна ще раз повторити те, що дана форма є однією з найпопулярніших і часто обирають. Але пам'ятайте, що є у вас від природи брови зі зламом, дугоподібні або сильно вигнуті, не намагайтеся зробити з них цей популярний варіант. По-перше, ви можете помітно спотворити вашу рідну форму, яка, швидше за все, саме вам і підходить. По-друге, якщо ви надаєте неприродне оформлення брів, що вже найближчим часом вас спіткає таке неприємне явище, як вищипування величезної кількості зайвого волосся . Вам доведеться витрачати чимало часу на приведення своїх брів в порядок. Ну а якщо вони дуже швидко і сильно відростають, то видовище це буде малоприємне.

Зате є дівчата-виключення, які, не маючи подібного роду брів від природи, можуть їх зробити:

  1. Це правило може бути застосовано до представниць прекрасної статі, які мають дуже тонку брову, контур якої слабо помітний. В цьому випадку якщо форма особи поєднується з бровами будиночком, фото яких можна знайти практично на будь-якому сайті, то можна створити саме таку форму (як самостійно, так і завдяки відвідуванню салону).
  2. Хорошим такий варіант буде для світловолосих дівчат, які мають практично білясті брови, але хочуть провести їх корекцію.
  3. Трапляється не зовсім приємні моменти, коли у деяких жінок або дівчат брови випадають або повністю відсутні. Це може бути пов'язано або з перенесеними хворобами, або з проведенням хіміотерапії . У цьому випадку без проблем можна надати їм необхідний вид, форму і товщину, ну а підбором повинен займатися висококваліфікований майстер. Найчастіше тут буде використаний татуаж .

Найчастіше тут буде використаний   татуаж

Рекомендуємо почитати: Перманентний макіяж брів

У будь-якому іншому випадку якщо у вас досить насичені брови , Не намагайтеся їх перекручувати і змінювати, слідуючи моді. Пам'ятайте, натуральність це те, на що необхідно орієнтуватися завжди.

Як вищипнути брови будиночком самостійно?

Як вищипнути брови будиночком самостійно

Якщо ви все-таки впевнені, що дана форма для вас є оптимальною, давайте розглянемо, як саме вона буде створюватися. Спочатку постарайтеся не орієнтуватися на деякі схематичні зображення, які найчастіше зустрічаються щодо різних видів брів в Google картинках. Там брови будиночком виглядають як рівні смуги, які сходять вниз. Це не самий коректний варіант їх зображення. Насправді подібного роду форма брів являє собою красиву вигнуту дугу, яка має три точки, на які і йде орієнтир. Природно, найвищої буде середня, яка фактично є зламом. Що ж варто знати про такий варіант вищипування?

Що ж варто знати про такий варіант вищипування

  1. Брови подібного роду форми є не тільки найпоширенішим, але ще і універсальним варіантом обрамлення очі. У 90% вид підійде будь-якій дівчині.
  2. Під час промальовування контуру, по якому буде проводитися вищипування, необхідно максимум уваги звертати на розрахунок пропорцій особи і на позначення крайніх точок. Якщо робота була проведена правильно і ви всі крапки відзначили коректно, опрацювання подібної форми зробить ваш погляд кокетливим і відкритим, чого і намагається домогтися кожна дівчина.
  3. проводити корекцію брів необхідно без поспіху. Треба заздалегідь приготувати всі необхідні інструменти і матеріали.
  4. Коригування даної форми брів, як і будь-якого іншого виду, повинна проводитися при хорошому освітленні, де немає і найменшого натяку на тінь.
  5. Якщо у вас чутлива шкіра, то мінімізуйте неприємні відчуття завдяки розпарювання особи на водяній бані. В крайньому випадку, можете використовувати спеціальні знеболюючі мазі. Деякі дівчата роблять простіше - вони застосовують самі звичайні кубики льоду. Однак далеко не завжди зручно паралельно витирати воду з особи, яка з'являється в результаті їх розставання.

Рекомендуємо почитати: Гель для брів, відгуки

Як відбувається безпосередньо сама процедура?

Якщо ви хочете розібратися з тим, як правильно вискубати брови будинки, тоді перед проведенням дії можна відвідати кабінет косметолога або переглянути відповідні відео уроки. В теорії розбір даної теми буде набагато складніше, ніж дослідження невеликих відеороликів, де розказано, як саме проводиться робота або корекція.

Чимала кількість дівчат уточнюють, що коригування вони найчастіше призводять інтуїтивно. Після їм просто стає видно, яку частину потрібно виділити, а що необхідно прибрати або мінімізувати. Давайте розглянемо основні кроки на шляху до отримання красивих брів.

  1. Прийміть зручне для вас положення, а перед цим розгляньте в дзеркалі, який варіант брів для вас є найбільш зручним. Зверніть увагу і на те, наскільки сильним повинен бути кут зламу.
  2. Візьміть олівець для брів, завдяки йому прорисуйте контур, який буде служити кордоном для вищипування. Промальовування виконувати можна після того, коли шляхом використання довгого олівця ви відзначите точки на бровах. Прикладіть його площину до крила носа і неспішно проводите через внутрішній куточок ока. Коли ви знайшли місце, де олівець буде перетинатися з бровою, залиште позначку. Саме тут буде знаходитися її контур.Теперь переведіть олівець до найвищій точці брови, при цьому не відводите його від крила носа. Тут буде друга точка, яка має максимальну висоту. Фінальною буде бути зона, яка знаходиться в кінці бровки. Фактично тепер зверху і знизу ви зможете зробити необхідний контур, а все що знаходиться поза ним, підлягає видаленню.
  1. Є невеликий секрет щодо того, як відзначити найвищу точку дуги. Найпростіше використовувати олівець - треба поставити його вертикально щодо зіниці. У тому місці, де олівець буде перетинатися з волосками, буде знаходитися найвища точка. Пам'ятайте, в цей час ви повинні дивитися прямо перед собою.
  2. Контур постарайтеся промальовувати досить акуратно, видаліть всі виступаючі штрихи знизу. Тільки так ви зможете надати необхідну форму брів. Спочатку можна вищипнути волоски, які явно в цій зоні зайві. Процедуру треба проводити акуратно - для цього використовуйте щипчики зі зручним захватом волосинки.
  3. Пам'ятайте, що під час створення бровки будиночком необхідно максимум уваги приділити зоні, яка знаходиться саме вище брови. У цій точці проводите вищипування дуже акуратно, оскільки саме від правильності її оформлення буде залежати краса ваших брів. Не виключено, що видалення волосків буде проводитися не тільки знизу дуги, але ще і зверху неї. Тут все залежить від густоти росту волосся і від їх кольору.
  4. Дівчатам, які мають досить густі брови і чималу їх довжину біля носа при сильному і швидкому зростанні доведеться використовувати ножиці. Для цього необхідно розрахувати правильний вигин, щоб підстригти волоски. Для цього просто причешіть брови вертикально. Тепер буде видно, які з них є дуже довгими і що необхідно обрізати. Природно, аналогічна процедура проводиться з усіма волосками, які перебувають біля перенісся. Ваше завдання - створення плавної і красивою лінії, тому всі, що буде виходити за її межі, необхідно видалити.

Ваше завдання - створення плавної і красивою лінії, тому всі, що буде виходити за її межі, необхідно видалити

Які помилки зустрічаються під час корекції брів у формі будиночка?

  1. Занадто велика кількість вищипані волосків. Дугу ви можете зробити дуже маленькою і тонкої, що не буде виглядати добре. Очі здаватимуться менше, а погляд здасться злим. Пам'ятайте, корекція є тим питанням, в якому краще залишити зайві волоски, ніж вищипнути їх з надлишком.
  2. Не варто занадто піднімати «хвостик». В цьому випадку у вас погляд буде досить стервозною погляд, а обличчя отримає неприродну химерність. Якщо «хвостик» буде знаходитися дуже низько, то погляд у вас буде пониклим. Так ви непомітно для себе накине пару років до свого справжнього віку.
  3. Уникайте занадто гострий пінцетів, адже ви можете поранити ніжну і делікатну шкіру біля брови. Якщо така неприємність сталася, то відразу обробіть рану антисептиком.
  4. Форма брів у вигляді будиночка не тільки красива, але ще і максимально природна. Однак, якщо даний вид брів і їх оформлення не є прийнятним для вашого обличчя, не намагайтеся слідувати моді. Подивіться на Наталі Портман і інших актрис - у них не сама ідеальна форма брів, але це ні в якому разі не псує їх зовнішній вигляд.

З огляду на такі невеликі поради, ви без проблем самостійно зможете зробити ідеальну форму брів будиночком.

Як вищипнути брови будиночком самостійно?
Що ж варто знати про такий варіант вищипування?
Які помилки зустрічаються під час корекції брів у формі будиночка?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com