рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Blondycandy Blog Корекція брів воском і наскільки можна їх відростити?

Рівно два роки тому, знайшовши собі майстра, я почала відрощувати брови (ось тут про моєї перший візит і фото того нереального кошмару, який у мене тоді був замість брів - сама дивлюся і мало не до сліз).

У чому полягало "відрощування брів"? У тому, що я жодного разу не доторкнулася до своїх брів пінцетом і взагалі мої брови ніхто, крім Дженет, не чіпав. На жаль, друзі, нічого такого, що було у мене 20 років тому, у мене не виросло і в помині. Звичайно, в цілому загальний вид став "не порівняти", але ніяких широких брів врозліт з мого минулого. Брови теж старіють.

Хочу коротко показати корекцію брів воском - я роблю саме її. Саме депіляція воском - найпоширеніший спосіб корекції брів в Америці. Воском "вичищають" арку, перенісся і пушок над бровою, потім "добивають" окремі волоски пінцетом і в ув'язненні брови підстригають (особисто у мене відростають досить довгі, краще б, зараза, росли в ширину!).

Toggle
Саме воском коригує брови "сама" знаменита Анастасія Суаре (засновниця бренду Anastasia Beverly Hills) - сервіс в її салоні коштує від $ 60 - і практично всі інші майстри. Звичайно, наваляти жахливих брів воском вам можуть і у Анастасії, і в будь-якому іншому місці - досить почитати огляди на Yelp (найбільший он-лайн сервіс з відгуками споживачів).

Є салони, де використовують тільки пінцет, але їх небагато. Можна знайти майстра з колишнього СРСР, який може бути і володіє технікою "вищипування", а може бути, і немає - кожна з нас може розповісти страшну історію про жінку з пінцетом. У мене є історія, коли я пішла на Остоженка до "головної по арці" і арку вона мені, звичайно, зробила, брехати не буду, але це були натуральні "вірменські брови". А їх же ще й фарбують!

Чималою популярністю користується корекція брів нитками - майже в кожному молле є прилавок, де вам за кілька хвилин видерут все непотрібне (можуть прихопити і потрібне - саме це і є небезпекою при такому способі, хоча завжди все залежить від майстра). Я деякий час робила корекцію нитками - ось там-то мені і висмикнули останнє - вони так швидко шурують, все на потоці, їм не до того, щоб пристрілюватись - вжик-вжик і готово! 8 доларів і гуляй!

Корекція брів воском

Повернуся до себе. На фото ви бачите схему нанесення воску, використовувану моїм майстром. На початку вона робить вимірювання - де має бути початок брови (бачите на правому оці точку - це стільки мені не вистачає на переніссі до нормальної висоти!), Найвища точка арки і кінець брови - ну тут теж зрозуміло, що мені і там не вистачає !

Потім наноситься віск - у Дженет віск кількох видів - на мені використовується для самих тонких і слабких волосся - і потім швидким рухом проти росту волосся, все непотрібні волосинки вириваються. У моєму інстаграме (blondycandy) є відео з процедури - видно, як все це швидко і безболісно. Віск використовується негорячий, температура трохи вище температури тіла, так що ні найменшого роздратування у мене немає.

Були коментарі про те, що "розтягне шкіру" - зізнаюся, до того, як я показала фото на інстаграме, мені навіть не спадало це на думку. Я ніякої "розтяжки" не відчуваю і не думаю, що якщо у мене остаточно обвіснут повіки, це відбудеться тому, що кілька разів на рік я робила депіляцію брів воском.

Так що ж з відрощуванням брів? Та практично нічого, як мені здається! Хоча, звичайно, мені приємно думати, що стало краще. Пора, напевно, купити засіб для росту брів, але якщо вони такі ж, як засоби для вій - перестають діяти після закінчення застосування - то навіть не знаю, який сенс.

Щодо забарвлення. Адміністрація з контролю за продуктами харчування і ліками (FDA) забороняє фарбування вій і брів в салонах зв'язку із небезпечними цієї процедури. Ви можете осліпнути! Я сама кілька разів фарбувала брови і вії в салоні - в Росії ж це роблять скрізь - і результати мене не дуже радували. Про "вірменські брови" я вже згадала, а при фарбуванні вій мені часто щипали очі і в принципі я не бачу сенсу в цьому - ну да, вії будуть чорні, але туш це не замінить. Мені взагалі здається, що це все для молоді - ось я ненакрашенная, а вії он які! - я ж уже в такому віці, що мені важко потрясти чоловіка з ранку, хоч би я і кліпала чорними очима до повного мого повного заколисування.

З бровами ж у мене справа не стільки в тому, що вони світлі, практично безбарвні, а в тому, що коли використовую олівець для брів YSL # 4 або пудру (я використовую тіні Guerlain), я заповнюю пустоти, тобто візуально роблю брови гущі, з фарбою цього не досягти. І я абсолютно не знаю, як я можу намалювати таку високу брову, яка мені належить за бровами-науці!

Ось такий от у мене вийшов апдейт по бровах. А як у вас з бровами? Як ви їх відрощувати? Чи є успіхи? І чи є працюючі засоби для зростання брів? Наскільки реально їх відростити?

У чому полягало "відрощування брів"?
А як у вас з бровами?
Як ви їх відрощувати?
Чи є успіхи?
І чи є працюючі засоби для зростання брів?
Наскільки реально їх відростити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com