рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити собі красиві брови?

  1. Шукаємо ідеальну форму
  2. як вискубувати

Красиві брови - це найважливіший елемент зовнішності жінки, яка стежить за собою. Брови здатні як надати зовнішності родзинку, так і зіпсувати обличчя. Основна кількість інформації людина отримує за допомогою очей, спілкуючись зі співрозмовником, ми дивимося йому в очі і на брови. Навіть самий звабливий погляд не змусить чоловіка заговорити з жінкою, у якої брови в жахливому стані.

Навіть самий звабливий погляд не змусить чоловіка заговорити з жінкою, у якої брови в жахливому стані

Мода на брови в різні роки розвитку людства відрізнялася. Так, наприклад в 30-і роки було модним мати дуже тонкі брови, а краще - намальовані олівцем, в 80-і роки прийшла мода на натуральні, тобто з мінімальною корекцією. Необхідно пам'ятати, що неважливо, яку форму диктує мода, головне, щоб вона підходила саме Вам.

Шукаємо ідеальну форму

Правильні бровки можна отримати за допомогою корекції. У деяких випадках жінки стають жертвами невдалої корекції, зробленої чи самостійно, чи то не професійним майстром. Ось в такі моменти стає зрозуміло, наскільки брови можуть змінити зовнішність.

Під корекцією розуміється зміна форми, їх густоти і кольору. Правильне зміна брів може омолодити Вас на пару років, зробити погляд більш відкритим.

Перед початком процедури, необхідно з'ясувати яка у Вас форма обличчя і в залежності від неї вибирати лінію. Власницям овального особи, підійдуть брови у формі дуги. Для дам з квадратним обличчям кращою формою - буде дугоподібна, для кругловидих - піднесена.

Після того, як Ви визначилися з формою, подумайте про їх ширині, густоті і довжині. Довжина брів залежить від індивідуальних особливостей особи. Не можна сказати, що брови обов'язково повинні бути довжиною 5 см. Просто при виборі форми і довжини існує одне правило: правило трьох точок.

Беремо олівець, прикладаємо його одним кінцем до крила носа, так щоб він проходив через зовнішній куточок ока і «лягав» на брову. Точка, в якій олівець стикнеться з бровкою, буде точкою закінчення. Зайве видаляємо.

Щоб визначити точку початку, варто перемістити олівець до внутрішнього куточка ока. Там де олівець торкнувся брови, буде її початок.

Для правильного формування вигину, потрібно визначитися з точкою «вершини». Нам знадобиться той же олівець, його необхідно прикласти до центру верхньої губи, так щоб він проходив через зіницю і брову.

Колір повинен бути ідентичним з натуральним кольором коренів волосся. Блондинкам не підійдуть чорні, вони старитимуть. А у брюнеток світлі брови будуть не помітними.

Корекцію можна виконувати в домашніх умовах, але в перший раз краще довіритися професіоналам.

як вискубувати

Основним інструментом для зміни брів є пінцет. Він повинен бути якісним, зручним, Також для корекції знадобляться ватні тампони, спирт, крем і щіточка для брів .

Почати процедуру варто з підготовки шкіри. Так як процедура досить болюча краще за 10 хвилин, прикласти до брів вату, змочену в холодній воді.

Далі потрібно вимити руки, змастити пінцет спиртом і можна приступати до процедури. При видаленні волосків потрібно трохи натягувати шкіру, висмикують їх у напрямку росту, знищувати потрібно ті волоски, які не потрапляють в контур, який Ви раніше підібрали. Після завершення корекції шкіру протираємо лосьйоном.

Врахуйте, що деякий час шкіра навколо брів буде червоною, сплануйте процедуру таким чином, щоб після неї не потрібно було нікуди поспішати.

Жінки повинні знати, що брів потрібен щоденний догляд, так само як і інших частин обличчя і тіла. Їх потрібно очищати щодня і причісувати, спеціальним гребінцем.

Бездоганні брови отримати не складно, для цього Вам не потрібно застосовувати складні технології. Щоразу процедура корекції буде проходити менш болісно. Чутливість цих ділянок шкіри буде знижуватися. Після повторення процедури кілька разів Ви будете проводити її швидше. Пам'ятайте, що навіть натуральні брови необхідно коригувати і підправляти.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com