рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити красиві брови: корекція форми косметикою і оформлення салонні процедури

  1. Підбираємо форму брів за типом обличчя
  2. Як намалювати красиві брови в домашніх умовах
  3. Ідеальні брови за допомогою Тінта
  4. Як фарбувати брови тінями
  5. Робимо корекцію за допомогою олівця
  6. Моделювання форми гелем
  7. Як зробити форму брів тушшю
  8. Помада для брів
  9. Вищипування ниткою додасть правильну форму брів
  10. Салонні процедури для оформлення брів
  11. Біотатуаж брів хною
  12. процедура мікроблейдінг
  13. нарощування брів
  14. ламінування

Брови - це дуже важливий елемент особи, причому як з фізіологічної, так і з естетичної точки зору. Сьогодні на піку популярності здорові, густі і доглянуті брови, які надають особі їхнього власника виразності і привабливості. На жаль, природа далеко не кожного обдарувала таким багатством, тому багатьом, особливо представницям прекрасної статі, доводиться вдаватися до різних процедур для створення ідеального зовнішнього вигляду. Корекція брів може проводитися як в рамках одного макіяжу, так і на тривалий термін - все залежить від обраного методу.

Підбираємо форму брів за типом обличчя

Необхідно розуміти, що фарбування дозволить створити красиві брови тільки в тому випадку, якщо натуральні волоски красиво сформовані і максимально наближені за формою до ідеалу. Тобто, перший крок - це визначення найкращої форми і її створення шляхом вищипування або інших методів видалення волосків. Величезне значення в даному аспекті мають загальні рекомендації:

  • якщо риси обличчя дрібні, то і брови не варто робити занадто масивними, інакше картина вийде негармонійною;
  • для визначення початку росту необхідно докласти олівець до обличчя, розташувавши його на одній лінії з крилом носа і внутрішнім краєм ока;
  • зовнішній кут визначається лінією від крила носа до зовнішнього куточка ока;
  • найвища точка розташовується на лінії, що йде від крила носа через зіницю ока.

Це основні правила визначення розміру брови, які підходять для всіх. Також варто спиратися і на тип особи. так, на круглому обличчі можна дозволити собі створити явно зламані форму, а ось для власниць широких скул це варіант не підійде. Необхідно спиратися на наступні правила:

  • при далекій посадці очей необхідно максимально наблизити брови один до одного;
  • при близькій посадці відстань між бровами можна розширити;
  • якщо особа вузьке, то брови краще зробити прямими і не дуже густими;
  • для звуження широкого особи брови варто зробити м'якою, закругленою форми, але зайвого вигину також варто уникати.

Як намалювати красиві брови в домашніх умовах

Як намалювати красиві брови в домашніх умовах

Питання про те, як красиво нафарбувати брови самостійно турбує багатьох дівчат. Очевидно, що помилки в такій справі відразу псують зовнішній вигляд - занадто темні і чітко прокрашенние брови виглядають ненатурально і навіть вульгарно, неправильна техніка також видає недосвідчену прокраску. В такому питанні важливі деталі, тому розглянемо основні способи намалювати красиві брови і особливості їх реалізації на практиці.

Ідеальні брови за допомогою Тінта

Тінт - це особливий барвник, який дозволяє надати брови бажаний тон. Його гідністю виступає стійкість до зовнішніх впливів: він не тече під впливом температур і не змивається при попаданні води. Продукт пропонується різними виробниками, і деякі комплектують його пензликами і щіточками для нанесення, а в деяких не запропоновано спеціального аплікатора.

Принцип використання простий: склад наносять на брову щільним шаром, формуючи бажану форму. Через кілька хвилин засіб висихає і стає плівкою, яку через певний час потрібно просто зняти. Під плівкою волоски і шкіра забарвляться, зберігаючи ефект ідеальних брів тривалий час.

Як фарбувати брови тінями

Одним з найпростіших і розповсюджених варіантів фарбування брів є нанесення на них тіней. Це дозволяє отримати легку тонування без чітких меж в рамках макіяжу на один день, причому дана техніка вважається найпростішою. Відповідну тонку кисть потрібно вмочити в тіні бажаного тону і спочатку легкими рухами промальовувати контур брови, по ходу трохи його коректуючи. Після зафарбовують середину штриховим рухами, роблячи самим темним ділянкою середину дуги і зводячи нанівець відтінок до хвостику. Варто розуміти, що тіні не найстійкіший варіант, так як багато при попаданні навіть невеликої кількості вологи просто потечуть.

Робимо корекцію за допомогою олівця

Перше правило - олівець для брів не повинен бути занадто м'яким, щоб вийшли дійсно акуратні дуги. Перед процедурою олівець краще підточити, і можна починати прокраску. Спочатку прорисовують верхню і нижню дугу брови (не варто намагатися провести одну суцільну лінію, краще рухатися короткими штрихами, щоб отримати природний результат).

На олівець краще сильно не тиснути, рухи повинні бути легкими. Кінчик потрібно м'яко звести нанівець, зробивши його максимально світлим, а ось основну частину дуги в середині варто робити насиченою по тону. Замальовку краще теж реалізовувати в техніці «волоски», виробляючи легкі короткі штрихи по зростанню справжніх волосків.

Моделювання форми гелем

Гель для моделювання брів не видаляти зайві волоски і не дає можливості намалювати бажану форму. Його призначення інше - виділити і підкреслити наявні волоски і зафіксувати їх в потрібному положенні, щоб брову виглядала чіткої і доглянутою. Цей варіант більшою мірою підходить власникам довгих і неслухняних волосків, які недостатньо просто причесати. Існує два варіанти гелю - прозорий і з пігментом для насиченості кольору брови. Зазвичай продукт йде разом зі щіточкою, яка дозволяє одночасно і прочісувати волоски, і фіксувати їх гелем в потрібному положенні.

Як зробити форму брів тушшю

Крім туші для вій існує спеціальна туш для брів, яка призначена для одночасного фарбування і фіксації волосків в потрібному напрямку і положенні відносно один одного. Використовувати такий продукт дуже просто - він випускається в такому ж флаконі зі щіточкою, як і варіант для вій, і при нанесенні одночасно відбувається і розчісування, і фарбування, і фіксація.

Колірний діапазон таких тушею досить широкий - від насиченого чорного до світлого коричневого, що дозволяє підібрати найбільш відповідний варіант.

Помада для брів

Помада для фарбування брів вважається новим продуктом, який великими оборотами набирає шалену популярність. І для цього є всі підстави: засіб дозволяє фарбувати брови, створювати ідеальну форму і фіксувати волоски на тривалий час. Палітра кольорів дуже широка у кожного виробника, але в більшості своїй помади мають кремову структуру, що і забезпечує насиченість відтінку. Брови попередньо розчісують, надаючи акуратну форму, а після набирають помаду на пензлик і виробляються фарбування брів за стандартною схемою - спочатку контури, потім затушовування. Хороший результат зазвичай вимагає декількох шарів і тренувань.

Вищипування ниткою додасть правильну форму брів

Як красиво вищипнути брови в домашніх умовах? Чи варто користуватися звичайним пінцетом або є інші, більш вдалі методи? Ці питання сьогодні дуже актуальні серед більшості дівчат, і ми спробуємо дати на них відповідь. Так, одним з найточніших і зручних методів видалення зайвих волосків вважається використання нитки. По-перше - це не вимагає придбання ніяких особливих інструментів, по-друге це безпечно для шкіри і завдає мінімум хворобливих відчуттів. Все, що потрібно - це трохи практики, і хороший результат не змусить себе чекати.

Отже, процедура повинна проходить за таким алгоритмом:

  1. необхідно взяти тонку, але міцну нитку, відрізати невеликий шматочок і зв'язати його кінці, зробивши коло і розтягнувши його на руках. Далі однією рукою потрібно прокрутити три рази за годинниковою стрілкою, перекручуючи нитку. Отримана форма пісочного годинника якраз і потрібна для роботи;
  2. брови попередньо прочісують щіточкою і за бажанням олівцем прорисовують бажану форму, щоб визначити зону для вищипування;
  3. скрутку ниток потрібно піднести до зони із зайвими волосками. Видалення проводиться шляхом руху «ножиці» - пальці на одній руці розлучаються, а на інший зводяться, завдяки чому скручування зміщується, видаляючи по ходу свого руху і волоски;
  4. нитка повинна весь час прилягати до шкіри, а видалення необхідно проводити проти зростання.

Це дуже простий, але швидкий спосіб, який зможе осилити будь-який бажаючий вже через кілька хвилин тренування. Головне - рухи повинні бути впевненими і чіткими, і тоді результат дійсно буде радувати.

Салонні процедури для оформлення брів

Салонні процедури для оформлення брів

Художнє оформлення брів далеко не завжди означає промальовування їх спеціальними фарбувальними інструментами на один раз. Існує ряд салонних процедур, які дозволяють привести в порядок форму і стан волосків на тривалий час. Великий плюс таких заходів у тому, що проводяться вони професіоналами, які зможуть правильно підібрати і змоделювати форму.

Біотатуаж брів хною

даний спосіб фарбування брів - один з небагатьох абсолютно безпечних для здоров'я людини, так як в процесі використовується натуральний продукт. Коричнева хна поставляється в готових складах в декількох відтінках. Під час процедури майстер формує ідеальні обриси брови і заповнює їх масою із хни. Біотатуаж передбачає закріплення барвника в верхніх шарах шкіри і волосках, так що процедура абсолютно безболісна. Склад залишають на брови на півгодини, після акуратно знімають. Результат можна зберегти до двох тижнів.

процедура мікроблейдінг

Мікроблейдінг - це одна з методик татуажу брів. Її особливість полягає в тому, що площа не заповнюється фарбою цілком, а формуються окремі штрихи, що імітують волоски. Таким чином, немає ефекту рівною чіткої смуги, результат виходить природним і акуратним. Захід проводиться без використання машинки, всі дії майстер здійснює вручну за допомогою голки. Мікроблейдінг як і будь-який татуаж процедура досить болюча, так що клієнтові попередньо наносять знеболюючий крем на зону майбутньої обробки. Варто підготуватися, що відразу після процедури колір буде дуже насиченим, але через кілька днів шкіра заживе і відтінок стане більш приємним. Через місяць після першого сеансу необхідно провести корекцію.

нарощування брів

З нарощуванням вій все давно знайомі, але існує така ж процедура щодо брів. Вона являє собою закріплення на шкірі або на вже наявних волосках певну кількість нових елементів брови, завдяки чому картина стає густішою і насиченою за кольором. Великий плюс у тому, що ефект непорівнянний ні з одним з інших існуючих способів створення ідеальних брів, так як тут помітити ненатуральність просто неможливо. Це абсолютно безболісно і не займає багато часу. Але варто розуміти, що вартість процедури досить висока, і з певною періодичністю доведеться відвідувати корекції для збереження результату.

ламінування

Ламінування більшою мірою відносять до лікувальних процедур, так як воно дозволяє не просто надати доглянутий вигляд брів, але і зробити їх густіше, стимулюючи зростання і насиченість природного пігменту. Під час салонної процедури на волоски по черзі наносять спеціальні склади, які виробляють харчування волосяних цибулин, зволоження шкіри, і в результаті фарбування волосків. Результат зберігається більше місяця, а далі стає помітним ефект від поліпшення власного стану брів.

Чи варто користуватися звичайним пінцетом або є інші, більш вдалі методи?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com