рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як змінювалася мода на брови: невже таке було?

  1. Стародавній Єгипет
  2. Стародавня Греція та Рим
  3. Середньовіччя
  4. Вікторіанська епоха
  5. Початок 20 століття
  6. Середина 20 століття
  7. Друга половина 20 століття
  8. Початок 21 століття
  • джерело:
  • RexFeatures

Міла Кравчук Автор

Брови - характерний елемент нашої зовнішності, здатний кардинально поміняти весь образ. Про це здогадувалися ще в давнину - недарма ж першим символом краси стала Нифертити з її строго окресленими темними бровами.

Єгиптянкам не було потреби підфарбовувати свої темні від природи брови (хоча вони робили це повально), а ось північним народам їхній винахід припало до душі: подмалевивая свої безбарвні брови, жінки ставали ефектніше.

Чого тільки не робила прекрасна половина людства зі своїми бровами: домалювала, вискубувала і навіть збривати начисто - в різний час існували різні канони краси. Нижче - швидка хроніка того, що відбувалося з цим елементом нашої зовнішності в різні епохи.

Стародавній Єгипет

Судячи з реконструкції зовнішності Клеопатри і Нефертіті, ці красуні спеціально формували брови і затемнювали їх для більшої ефектності. Єгиптяни цінували їх і доглядали за ними. Про важливість брів свідчить те, що після смерті кішки в їхній родині (священної тварини для єгиптян) вони голили свої брови в знак жалоби.

В ТЕМУ: Широкі брови: найкрасивіші зірки (фото)

Стародавня Греція та Рим

Римські і грецькі красуні також добре розуміли важливість брів в іміджі. Тут цінувалися густі темні брови, часто зрощені на переніссі. Якщо у жінок не було такого багатства, воно просто «домальовувати». Побачити, як виглядали жінки тих часів можна, поглянувши на майже що нашу сучасниці Фріду Калло.

Середньовіччя

У середньовіччі моду диктували італійські держави, а в кінці - Франція і Англія. У той час шикарною вважалася жінка без брів: імениті особи безжально вискубували їх, щоб їх лоб здавався вищим і крутим.

Вікторіанська епоха

У цей період цінувалися скромність, простота і природність. Косметика майже не використовувалася, так що зовнішність підкреслювалася саме бровами - вони були густими і виразними.

В ТЕМУ: Коригуємо брови самостійно (фото)

Початок 20 століття

Новий виток моди на вищипані брови стартував з розвитком культу зірок - і косметичної промисловості. З тонкими бровами хизувалися зірки кіно Луїза Брукс, Клара Боу, трохи пізніше - Марлен Дітріх і Грета Гарбо, стилю яких почали наслідувати мільйони.

Середина 20 століття

У повоєнний час виник культ Мерилін Монро, Софі Лорен і Лорен Беколл - красунь різного типу, але з однією однаковою рисою: вони відмовилися від брів «ниточкою» і знову повернули в моду доглянуті широкі (часто вміло підфарбовані) брови.

Друга половина 20 століття

З 70-х по 90-е форма брів мінялося стрімко - від здивовано піднесеного будиночка (згадай «Службовий роман») через шикарні зарості (Брук Шилдс і Мадонна в 80-е) і знову до тонко вищипані ниточки (з такими красувалася Кейт Мосс в початку своєї кар'єри).

В ТЕМУ: Корекція брів: секрет Кари Делевінь розгаданий - дізнайся, що ти робила не так

Але ця мода тривала недовго: грянув грандж - і брови знову стали широкими і густими. Тому що модниці вважали нижче своєї гідності доглядати за ними.

Початок 21 століття

Сьогодні еталоном стилю вважаються такі красуні, як Кара Делевінь і Джіджі Хадід з їх густими і нарочито непрореженнимі бровами врозліт. Але реалії нашого часу такі, що якщо тобі не подобається цей стиль - запросто можеш придумати свій. Особливість цього «аксесуара» на нашому обличчі полягає в тому, що брови швидко відростають. Для кого-то це постійний біль, а для кого-то радість - можна експериментувати з ним скільки завгодно!

Фото в тексті - RexFeatures.

Сподобалася стаття? Стеж за іншими нашими новинами в Facebook і ВКонтакте!

Сподобалася стаття?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com