рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вищипнути брови ниткою

  1. Звідки прийшло знання про вищипуванні брів ниткою
  2. Плюси і мінуси видалення волосся ниткою
  3. Протипоказання
  4. Як вищипнути брови ниткою в домашніх умовах
  5. підготовка шкіри
  6. інструмент
  7. техніка виконання
  8. Догляд за шкірою після трідінга

Яких тільки способів не вигадують жінки, щоб виглядати красиво, а коштів при цьому витрачати - мінімум. Не оминула естафета нововведень і брови: дівчата вирішили, що немає нічого простішого, ніж прибирати зайві волоски звичайної ниткою. Хоча про нововведення - голосно сказано: спосіб насправді древній, однак, незаслужено забутий. Ми розповімо, як вищипнути брови ниткою в домашніх умовах не зачіпаючи при цьому сімейний бюджет.

Звідки прийшло знання про вищипуванні брів ниткою

Вискубувати брови настільки нестандартним способом придумали жінки на Сході Вискубувати брови настільки нестандартним способом придумали жінки на Сході. Однак нестандартний він тільки для нас - східні красуні з ранніх років навчалися цьому косметичному прийому і вже до 13 років виконували процедуру видалення волосся на рівні інстинкту. До нас знання про вищипуванні волосся ниткою прийшло кілька століть назад, однак, не прижилося. Популярності стало набувати тільки в 21 столітті, коли жінки стали прагнути до мінімізації витрат з особистого або сімейного гаманця. Тоді ж до процедури міцно приклеїлося назву трідінг.

Плюси і мінуси видалення волосся ниткою

Видалення волосся ниткою в домашніх умовах має безліч переваг Видалення волосся ниткою в домашніх умовах має безліч переваг. Ми розберемо основні:

  • Волоски прибираються безболісно, їх зростання після епіляції ниткою значно сповільнюється.
  • Видалити волосся за допомогою нитки можливо з будь-якої ділянки тіла: брови - найпопулярніша зона для використання цього методу.
  • Дана процедура практично не травмує шкіру. В результаті вдається уникнути роздратування і появи хворобливих ран і подряпин.
  • Нитка здатна зачепити тонкі і малопомітні волоски
  • Процедура догляду за бровами безкоштовна: ви ризикуєте лише часом, витраченим на практику проведення процедури.
  • Особливість видалення волосся ниткою полягає в тому, що волосинка висмикується з фолікула разом з коренем. Це призводить до того, що при кожному новому зростанні, волосок стоншується, і в подальшому може зовсім припинити зростання.
  • Епіляцію нитками варто віддати перевагу дівчатам з низьким больовим порогом: процедура безболісна і не викликає дискомфорту.
  • Ниткове видалення волосся - швидка процедура, яка не потребує попередньої підготовки.
  • Разом з вирваними волосинками, шкіра очищається від відмерлих частинок. Тому процедуру нитяною епіляції можна вважати одночасно і пілінгом і мікромасажем надбрівних дуг.

Мінусів у процедури не так багато, проте, на них варто звернути увагу в разі, якщо ви вирішили провести трідінг перший раз:

  • При перших процедурах, а також при подальших невірних діях при роботі з ниткою, відбувається облом волосинок. Таким чином, очікуваний ефект не досягається. Більш того, облом волоса прискорює ріст рослинності.
  • Неправильне проведення трідінга призводить до появи врослого волосків. Особливо негарно це виглядає на жінках зі світлою шкірою.
  • Процедуру не завжди можливо провести поодинці: будьте готові найняти домашніх на допомогу з порятунку брів.
  • Повторний сеанс вимагає довжини волосся 4-6 мм. До цього часу доведеться ходити з непривабливими пеньками.
  • Мікромасаж - це добре, однак, за рахунок зайвої стимуляції, може викликати посилення росту волосяного покриву.

Протипоказання

У даної процедури не настільки довга простирадло протипоказань, однак, їх порушення призводить до неприємних наслідків. Розглянемо їх:

  • Будь-які патології шкірного покриву в зоні надбрівних дуг. Сюди ж відносяться відкриті рани, запалення, подразнення та опіки.
  • Наявність онкозахворювань і цукрового діабету: за рахунок зниженого імунітету збільшується ймовірність зовнішнього зараження.
  • В районі обробки волосся є родимки, бородавки, папіломи.
  • Вагітність і період лактації

Не рекомендується робити епіляцію нитками в домашніх умовах під час менструації. Це пов'язано з тим, що жінки в період природних виділень більш чутливі до болю.

Як вищипнути брови ниткою в домашніх умовах

Як вищипнути брови ниткою в домашніх умовах

Щоб самостійно провести процедуру трідінга в домашніх умовах, необхідно попередньо вивчити інформацію. Ми представляємо вам повний перелік дій, які необхідно передбачити і виконати для якісного вищипування брів.

підготовка шкіри

Обов'язково підготуйте шкіру перед проведенням процедури: вмийтеся і очистіть пінкою надбрівні дуги. Це необхідно для того, щоб знизити ймовірність занесення інфекції у відкриті пори.

Щоб процес пройшов безболісно, ​​распарьте особа над трав'яним або картопляним відваром. Цим ви відкриєте пори по всьому обличчю і на додачу до вищипування брів, зможете провести механічну чистку особи. Детальніше про те, як це зробити, читайте тут .

Виконайте наступні рекомендації:

  • Видаліть з особи всю вологу, скориставшись м'яким махровим рушником і додатково просушити шкіру струменем гарячого повітря з фена. Акуратніше - НЕ обпечіться.
  • Посипте місця, з яких будуть видалятися волосся, дитячою присипкою.

інструмент

Для проведення процедури в домашніх умовах потрібно два інструменти - бавовняна нитка і руки. Виключіть синтетичні і шовкові нитки, так як вони ріжуть шкіру пальців і долонь.

техніка виконання

техніка виконання

Відірвіть від котушки нитка довжиною 50 см і зв'яжіть обидва кінці для створення замкнутої ланцюга. Одягніть нитку на пальці обох рук: великі пальці при цьому залиште вільними. Закрутіть петлю посередині нитяного кола, зсунувши серцевину закручування в будь-яку сторону: у вас вийде дві нерівні петлі. Саму серцевину перекрутити н е менше п'яти разів. Після того як нитка закручена, виконайте наступні дії щодо проведення процедури:

  • Схопитеся за нитку правильно: петлі повинні бути надіті на великий і вказівний палець. Допускається варіант, коли одна з петель затиснута в кулаку.
  • Прикладіть перекручену вісімку до надбрівних дуг: серцевину вісімки підсуньте під волоски, які передбачається видалити. При цьому велика петля повинна знаходитися над волосками.
  • Різко розведіть в сторону пальцю, утримують малу петлю: серцевина злетить вгору і захопить за собою волосинки, розташовані на шляху.

Повторюйте дані дії до тих пір, поки всі намічені волосинки не будуть видалені.

Важлива рада: якщо серцевина забилася маленькими волосками, поміняйте нитку, так як ця не принесе належного ефекту.

Догляд за шкірою після трідінга

Догляд за шкірою після трідінга

Після процедури вищипування сполосніть надбрівні дуги прохолодною водою. Промокніть м'яким рушником. Якщо шкіра обличчя чутлива або суха, то змажте зволожуючим кремом. До речі, маски для сухої шкіри обличчя ви зможете знайти тут.

Рекомендації по догляду в наступні кілька днів включають такі пункти:

  • Не виходьте на вулицю без попереднього змазування надбрівних дуг сонцезахисним кремом.
  • Обмежте відвідування солярію, інфрачервоних лазень.
  • Змащуйте оброблену шкіру засобами для уповільнення росту волосся.

Як правило, після трідінга не буває ускладнень, тому спробувати даний метод видалення волосся хоча б один раз - однозначно варто. Тим більше, що тепер ви знаєте, як вищипнути брови ниткою в домашніх умовах, і проблем з підготовкою до процедури у вас не виникне.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com