рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати туш для брів + топ кращих

  1. Навіщо потрібна туш для брів
  2. Що важливо знати при покупці
  3. колір
  4. вибір щіточки
  5. склад
  6. Як фарбувати брови тушшю
  7. Топ-8 кращих тушею для брів

Створення ідеального образу за допомогою вміло нанесеного макіяжу - мрія кожної дівчини. Благо, виробники сьогодні озброюють жінок якісної і різноманітної декоративною косметикою. Одне з почесних місць в цьому «арсеналі» краси займає туш для брів. Модниці у всьому світі вже оцінили її зручність і можливості.

Як і будь-яка косметика, туш має свої нюанси використання. Давайте з'ясуємо як вибрати якісне засіб і як же їм правильно користуватися?

Навіщо потрібна туш для брів

Інноваційний продукт в декоративній косметиці - туш для брів - багатьма жінками сприймається як порятунок Інноваційний продукт в декоративній косметиці - туш для брів - багатьма жінками сприймається як порятунок. Про це свідчать численні вдячні відгуки від тих, хто вже скористався і гідно оцінив нове косметичний засіб. Ні звичний олівець, ні звичайна туш, якими дівчата намагалися приборкати і рівно підфарбувати неслухняні волоски, не давали такого приголомшливого ефекту.

За допомогою туші досягається відразу кілька цілей, адже вона:

  1. закріплює волоски в потрібному напрямку;
  2. забарвлює їх в бажаний колір;
  3. надає їм блиск;
  4. зберігає макіяж протягом тривалого часу;
  5. допомагає відкоригувати вигин і підкреслити контур брови.

Для власниць і без того яскравих брів випускається безбарвний гель для брів . Його завдання - акуратно укласти волоски і закріпити їх у потрібному положенні.

Крім стандартних тушею для брів існує різновид з мікроволокнами. Даний продукт - справжня знахідка для тих, хто не може похвалитися густотою натуральних брів. Він дозволить заповнити «зрадницькі» проплешінкі і зробить брови об'ємніше. Мікроволокна виглядають абсолютно природно і створюють видимість натуральних волосків.

Одним з варіантів декоративного кошти є гель для брів. Він має більш легку структуру, надає бровам блиск, добре заповнює порожнечі, надає волосках додатковий обсяг. Желеподібна текстура швидко застигає. Гель також підходить для щоденного догляду.

Вибір між гелем і тушшю - справа смаку, - обидва засоби варті уваги.

Що важливо знати при покупці

При виборі засобу існує ряд факторів, на які варто звернути увагу перед тим, як остаточно визначитися з покупкою.

колір

Надто яскраво нафарбовані, впадають в очі, брови зроблять обличчя сердитим і похмурим і однозначно додадуть вам зайві роки. Крім цього неправильно підібраний відтінок буде створювати дисонанс в образі, залучаючи зайву увагу до брів. Щоб цього не сталося, вибираючи туш для брів, дотримуйтесь правил підбору кольору:

  • світлий беж - для блондинок або бежево-сірий для волосся кольору платини;
  • темний коричневий і сірий - для темноволосих дівчат;
  • коричневі тони з золотом і невеликим теракотовим відтінком - рудоволосий;
  • сивим жінкам підійде сірувато-коричневий колір.

Одне з непорушних правил - брови повинні бути підфарбовані на тон світліше волосся. Великий асортимент косметичних продуктів, представлених на сучасному ринку широкою палітрою відтінків, полегшить ваші пошуки туші для брів під колір волосся.

Деякі туші для брів мають властивість темніти після нанесення, так що ретельно протестуйте відтінок перед покупкою!

вибір щіточки

Щіточка для фарбування брів грає не меншу роль, ніж правильно підібраний колір. Крім стандартної форми щітки-йоржика існують також такі модифікації, як: розширена на кінці в формі кульки щітка, трохи скошена форма, звужена до кінця щіточка і навіть щіточки з зубчиками і аппликаторами. Різноманітні форми створені спеціально для того, щоб кожна дівчина змогла підібрати для себе найкращий варіант.

Крім цього щіточки бувають різної твердості. Дівчатам з густими бровами і неслухняними волосками, що стирчать варто віддати перевагу жорстку - вона добре фарбує, укладає і надійно закріплює волоски.

Кращим матеріалом вважається силікон: він не травмує шкіру і не збирає на собі надлишки туші, до того ж такі щіточки легко миються.

Щіточка підбирається по ширині брови, так як інакше фарба буде бруднити навколишнє шкіру.

склад

Основний інгредієнт у складі туші - це вода. Вона надає засобу рідку консистенцію і, висихаючи, надійно закріплює волоски. Щоб туш трималася протягом усього дня, в неї додають хімічні речовини. Зазвичай засіб містить:

  • бджолиний або пальмовий віск для додання структурі в'язкості;
  • нафтової дистилят - звичайний компонент будь-якої туші;
  • жирні кислоти, ароматичні та органічні сполуки;
  • оксид заліза використовується для створення кольору;
  • доглядають речовини у вигляді пантенола, вітаміну В5, гліцерину або протеїнів шовку.

Водостійкий варіант має більш широкий склад.

Гель-туш, крім зазначених компонентів, може містити рослинні екстракти (ромашки, алое, кедра), зволожуючі речовини (сорбіт і гідроксіетілмочевіну), рослинні масла (касторове, реп'яхову або жожоба).

Деякі компоненти (особливо жирні кислоти, органічні та ароматичні сполуки) можуть викликати алергію, тому перед покупкою продукт бажано протестувати. Хороша туш повинна обов'язково містити корисні речовини, якщо їх немає у складі, від покупки такого засобу краще відмовитися.

Як фарбувати брови тушшю

Нічого складного в нанесенні засобу на брови немає Нічого складного в нанесенні засобу на брови немає. Ось кілька правил, які дозволять зробити макіяж стриманим і акуратним:

  1. На щіточці не повинно бути занадто багато туші: її має вистачати рівно на одне фарбування;
  2. Рухати пензлик потрібно знизу вгору від перенісся до скроні, не торкаючись шкіри. Якщо це туш для брів з мікроволокнами, то знизу вгору по волосках потрібно фарбувати брову до середини (до верхнього вигину), а потім просто провести щіточкою до кінчика брови;
  3. Брова повинна бути пофарбована тільки один раз. Багаторазове нанесення туші призведе до утворення грудочок і додасть бровам ненатуральний, а то і вульгарний вид;
  4. Якщо на бровах все ж утворився зайвий шар туші, волоски можна розчесати чистої щіточкою після висихання засобу.

Візажисти радять спробувати ще один спосіб нанесення туші - провести щіточкою спочатку проти зростання волосків, а потім пригладити брову в потрібному напрямку. Також у міру необхідності спочатку ви можете скористатися будь-якими іншими продуктами для брів, а туш використовувати лише як завершальний штрих для фіксації волосків і додання їм легкого відтінку або блиску.

Форма і колір брів - це риса, яка здатна перетворити навіть невиразне обличчя або остаточно занапастити природну красу.

Невелике відео з уроком з нанесення туші для брів:

І ще одне відео про те, як красиво нафарбувати брови тушшю для брів:

Топ-8 кращих тушею для брів

Будь-яка жінка має свої переваги у виборі косметичного бренду. Ми постаралися скласти для вас топ найбільш популярних продуктів за відгуками покупців.

> Brow Drama

від Maybelline

Туш з гелевою формулою, що володіє ефектом моделювання і міцно фіксує волоски. Колірна гамма невелика - темний і світлий коричневий. Ковпачок обладнаний щіточкою з розширеним круглим кінчиком.

> Brow Precise від Maybelline

Туш з мікроволокнами, що надає бровам обсяг. Має легку текстуру і забезпечена односторонньої плоскою щіточкою. Обсяг - 8 мл. Засоби вистачає на 4 - 5 місяців щоденного використання. Випускається в трьох відтінках - 02 Dark Blonde, 05 Medium Brown, 06 Deep Brown.

> Brow Arcade від Vivienne Sabo

Туш підходить для густих брів з волосками, що стирчать, які складно причесати і зафіксувати. У палітрі всього 2 відтінку: колір 01 рекомендується темноволосим дівчатам, 02 - блондинкам і русявим. Маленька щіточка з успіхом зафарбовує невеликі прогалини в бровах. Має хороші відгуки завдяки балансу ціни та якості.

> Eyebrow Gel Mascara Make me brow від Essence

Туш вдало поєднує окрашивающее, що фіксує і додають об'єм властивості. У складі містяться мікроволокна, які надають красу навіть слабким і непомітним брів. Наноситься рівномірно і має гарну стійкість. Макіяж тримається в первозданному вигляді протягом всього дня. Випускається в трьох відтінках, які підходять блондинкам і темноволосим. Продукт заслужив безліч позитивних відгуків як на європейському ринку, так і на російському.

> Brow Artist Plumper

від L'oreal

Тюбик забезпечений маленьким пензликом, фарбує кожен волосок. Туш робить колір брів насиченим, пригладжує і міцно фіксує стирчать волоски. Надає природний вигляд і не вимагає додаткового розчісування. Випускається у відтінках Medium / Dark Brown, Light / Medium і прозора.

> Моделююча туш для брів від Inglot

Моделююча водостійка туш марки Inglot має консистенцією гелю, зручно наноситься невеликою щіточкою і стійка до осипання. Для моделювання цілком достатньо малої кількості фарби. Гелева текстура є відмінним фіксатором. Перевагою туші вважається і те, що вона довго не засихає в тюбику. Термін придатності продукту - 3 роки. Випускається в трьох кольорах, які підходять блондинкам, шатенкам і брюнеткам.

> Brow Set

від MAC

Виробник заявляє кілька переваг продукту - водостійкість, безпеку, не утворює грудочки, які не змащується і не забруднює шкіру. Туш надає бровам блиск і доглянутий вигляд. Створює ефект густих брів. Випускається в сіро-коричневому (beguile), темному коричневому (show-off), коричневому (girl boy) кольорі і безбарвна (clear).

> Brow Corrector від Divage

Позиціонується виробником як мус. Завдяки високій пигментированности кошти, достатньо всього пари легких рухів для створення ідеальних брів. Стійкий, але при цьому легко змивається засобами для зняття косметики. Ще одним плюсом даного продукту є натуральна колірна гамма, що дозволяє легко і швидко створити природний образ.

Туш для брів вирішує проблему повсякденного макіяжу без зайвих зусиль і тимчасових витрат, за що і отримала загальне визнання, як необхідний елемент в косметичці сучасних дівчат.

У відео нижче ви можете ознайомитися з порівнянням туші для брів Maybelline Brow Drama з L'Oreal Brow Artist.

8 655

Давайте з'ясуємо як вибрати якісне засіб і як же їм правильно користуватися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com