рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати олівець для брів? Як ним користуватися?

  1. Як вибрати колір олівця для брів?
  2. Як правильно фарбувати брови олівцем?
  3. Загальні правила користування олівцем для брів

Досить імовірно, що олівець для брів можна виявити практично в кожній жіночій косметичці. Сьогодні багато жінок зі світлим волоссям - а серед них мізерно мало натуральних блондинок зі світлими бровами - також використовують олівець для брів. Шатенки, руді і брюнетки - ось хто по-справжньому цінують цей інструмент.
Важливо також, що олівець для брів допомагає жінкам маскувати або зафарбовувати місця в брови з нерівномірно зростаючими волосками. Досить пару умілих штрихів - і брови стають рівномірними, закінченими.
Необхідно пам'ятати, що олівець для брів забарвлює як волоски брови , Так і шкіру - це тільки на руку жінкам, адже можна зробити брови чіткими і рівними.

брови

Сьогодні у продажу можна зустріти олівець для брів, що вимагає заточування, так і висувається рухом руки - механічний олівець для брів. Гідність останнього полягає в простоті використання, а гідність першого - в кількості, адже такий олівець для брів, нехай і заточується, але його надовго вистачає.

Дамо вам невелику пораду: як точити олівець для брів.

Хитрість невелика: покладіть його на пару хвилин в морозильник, щоб він затвердів, а потім ви з легкістю і з мінімальними втратами заточите його. Рекомендується робити кінчик олівця гострим - в такому випадку вам буде легше домогтися натуральної підводки брів.

Як вибрати колір олівця для брів?

Вибираючи олівець для брів, ви, безумовно, звертаєте свою увагу на його колір. Виробники сучасної якісної косметики випускають олівці різних відтінків, щоб задовольнити запити жінок з будь-яким кольором волосся.

Класичний олівець для брів має чорний колір. Саме він ідеально підійде для жінок з темно-коричневим волоссям або кольором воронячого крила.

Отже, темно-коричневий олівець підійде жінкам з рудим, каштановим, русявим волоссям.

Бежевий олівець для брів або попелясто-коричневий рекомендується жінкам зі світлим відтінком волосся.

Незвичайний, рідкісний колір - рудувато-коричневий олівець для брів підійде тільки для яскравих рудоволосих красунь.

Обраний колір олівця буде впливати не тільки на те, як виглядають ваші брови, але і як вони гармонують з вашими рисами обличчя. Можна також комбінувати два близьких кольору олівця для отримання максимально натурального ефекту. Необхідно лише пам'ятати, що темний колір олівця для брів використовується з початку, а світлий колір - ближче до кінчика брови.

Як правильно фарбувати брови олівцем?

По-перше, олівець для брів повинен бути твердим. Багато жінок не бачать різниці між олівцем для підводки очей і для брів, а даремно - олівець для очей дуже м'який, він створений спеціально для ніжної шкіри вік. При використанні м'якого олівця брови виходять сильно нафарбованими. В результаті сам результат може бути плачевним. Не варто відмовлятися від використання олівця для брів тільки тому, що ви не вмієте ним користуватися. Просто вам необхідний якісний, спеціальний олівець для брів.

Отже, ваш олівець повинен бути досить гострим: нанесіть легкі штрихові лінії в тих місцях, які ви вважаєте за потрібне підмалювати. Штрихи, що імітують волоски брови, повинні розташовуватися один над одним.

Ніколи не проводите олівцем суцільну лінію брів, від початку і до кінця. Вам необхідно лише злегка окреслити їх межі або зробити гущі. Після промальовування олівцем, брови можна злегка причесати щіточкою для брів, цим також досягається і легке ретушування ліній підводки, що наближає отриманий ефект до натурального.

Загальні правила користування олівцем для брів

  • використовуйте спеціальний олівець для брів, а не для очей
  • олівець для брів повинен бути твердим
  • не рекомендується сильно натискати олівцем при промальовуванні брів
  • використовуйте тільки гострий олівець

Кому не підходить олівець для брів?

Відзначимо спочатку - деякі жінки не використовують олівець для брів зовсім, і тому є дві причини - їх повністю влаштовує їх форма брів або оформлений татуаж брів.

Також олівець для брів повинен використовуватися з обережністю жінками з посивілим волоссям. Адже сиві брови, промальовані олівцем, будуть виглядати ненатурально. Вихід, безумовно, є: необхідно пофарбувати брови в відтінок трохи темніше кольору волосся. Відзначимо, що пудра для брів в «сивому» випадку з успіхом замінить олівець.

Ольга Якубович спеціально для Брові.net

Запозичення матеріалів дозволено з обов'язковим зазначенням авторства і активного посилання на Брові.net

Фото: © / Fotolia

Як вибрати колір олівця для брів?
Як правильно фарбувати брови олівцем?
Як вибрати колір олівця для брів?
Як правильно фарбувати брови олівцем?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com