рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як самостійно зробити правильну форму брів (Фото)

  1. Форма брів за типом обличчя
  2. Як надати потрібну форму
  3. Класична схема
  4. Французька схема
  5. Італійська схема

Брови роблю обличчя! Це правило не належить визажистам ні сучасності, ні минулого, воно належить самій природі. Ідеальна форма брів для кожного своя, але, досягнувши її, ви підкреслите краще в своїй зовнішності. Про те, як самої і не виходячи з дому зробити корекцію форми брів читайте далі.

Форма брів за типом обличчя

Перед початком моделювання потрібно обов'язково враховувати форму вашого обличчя, так як негармонійний вигин може зіпсувати створений вами привабливий образ.

Кругла форма. Візажисти рекомендують жінкам з круглим типом особи зупиняти свій вибір на зламаній формі, позначеної високим підйомом і укороченим кінчиком. Брови зі зламом додадуть очам виразність, немов відчинять погляд, і візуально омолодять особа. Якщо ж представниці слабкої статі з даними контурами особи зроблять брову гострої або сильно округлої, то отримана форма брів буде ще сильніше підкреслювати круглу форму обличчя.

Для овальної форми обличчя найкращим варіантом є прямі і горизонтальні брови, які плавно закруглені, а також трохи віддалені від перенісся. Прямі брови допоможуть візуально розширити контур обличчя. Для даного типу візажисти не рекомендують моделювати форму брів з дуже високою дугою.

Якщо у вас трикутний тип особи, то для вас оптимально вибрати рівномірно вигнуту форму брів, яка допоможе візуально підняти віко і підкреслити виразність ваших очей. Стилісти не рекомендують для даного типу особи прямі брови.

Довгі і високо підняті дугоподібні брови визнані актуальною формою брів для особи квадратного типу. Дана форма лінії брів «витягує» обличчя і підкреслює красу очей. Для квадратної форми обличчя протипоказані дуже тонкі брови.

Для ромбовидної форми ідеальними будуть прямі брови. Допускається невеликий вигин або неяскраво виражена дуга.

Важливо в процесі моделювання форми вискубувати волоски тільки по нижній лінії брів, так як фолікули волосків верхній лінії відрізняються за структурою і після їх видалення на поверхні шкіри залишаються естетичні сліди.

до змісту ^

Як надати потрібну форму

Для формування правильної форми потрібно обов'язково враховувати положення ключових точок: початок лінії брови, її найвищу точку і закінчення лінії брови. Візажисти для моделювання форми брів пропонують використовувати три основні схеми: класичну, французьку та італійську.

до змісту ^

Класична схема

Найчастіше представниці слабкої статі виконують побудову брів за класичною схемою. Для цього потрібно приготувати простий олівець і контур для брів, за допомогою якого будуть відзначатися зайві волоски. Потім візажисти радять виконати наступні дії:

Олівець розташуйте паралельно носі і відзначте точку, в якій він перетне брову. Всі волоски, що виходять за межі даної точки, потрібно акуратно видалити за допомогою пінцета.

Поверніть олівець навскоси, щоб він візуально проходив через середину зіниці. Отримана точка є верхньою частиною вигину брови і саме з цієї точки брову повинна починати стоншуватися.

Зафіксуйте олівець в положенні, щоб вона поєднувала підставу носа із зовнішнім краєм ока. Відзначте точку, де дані лінії будуть перетинатися. В отриманій точці лінія брови повинна закінчуватися.

Всі зайві волоски необхідно обережно видалити за допомогою пінцета.

Отримана форма брів визнана універсальною і підходить для будь-якого типу особи.

до змісту ^

Французька схема

Щоб створити ідеальну форму брів за французькою схемою за основу беруться дві точки: внутрішній кут ока і місце перетину крайньої точки підборіддя і вертикальної осі особи. В результаті брову, побудована за такою схемою, відрізняється витонченим вигином, найвища точка якого зміщена до центральної частини брови. Така лінія брів є ідеальним варіантом для вузької форми особи.

до змісту ^

Італійська схема

Італійська схема моделювання форми брів будується на перетині кордону лінії верхньої частини обличчя і перпендикуляра від крила носа. При цьому найвища точка брови сильно зміщена від центру особи і створює ефект натуральних широких брів.

Таким чином, вибір ідеальної форми брів допоможе перетворити зовнішній вигляд і підкреслити ваші найкращі риси обличчя.

Якщо Вам сподобалася наша стаття і Вам є що додати, поділіться своїми думками. Нам дуже важливо знати Вашу думку!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com