рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як роблять татуаж брів волоскові методом

  1. суть процедури
  2. Відмінності волосових татуажу брів від мікроблейдінга
  3. Як роблять татуаж брів волоскові методом
  4. Скільки буде триматися татуаж брів, зроблений волоскові методом
  5. Які бувають види
  6. Де можна зробити цю процедуру
  7. Де в Москві кращий волоскові татуаж брів?
  8. Можливі наслідки
  9. Волоскові татуаж брів, правдиві відгуки клієнтів
  10. Олександра, 33 роки
  11. Мілена, 24 роки
  12. Наталя, 37 років
  13. Відео

Рейтинг: Немає рейтингу Рейтинг: Немає рейтингу   На жаль, не кожну дівчину природа наділила шикарними бровами, хоча все мріють такі мати

На жаль, не кожну дівчину природа наділила шикарними бровами, хоча все мріють такі мати. Тому доводиться шукати різні способи, щоб домогтися подібного ефекту. У цій статті піде мова саме про одне з таких способів - татуаже брів волоскової технікою.

суть процедури

Татуаж брів методом «волосків» - це досить нова косметична процедура, яка полягає у введенні під шкіру фарбувального пігменту за допомогою спеціального апарату з голкою. Родзинка цієї процедури в тому, що майстер промальовує кожну волосинку окремо, що надає бровам більшої виразності і витонченість форми і в той же час зберігає їх природний вигляд.

Відмінності волосових татуажу брів від мікроблейдінга

Мікроблейдінг - це підвид волосових татуажу. Найголовніша відмінність між ними - це інструмент нанесення фарбувального пігменту. У мікроблейдінге використовується дуже тонке лезо-лопатка, за допомогою якої прорізаються штрихи на бровах, потім наноситься фарба. У той час як в волоскової техніці використовується голка. Різниця цих процедур полягає ще в глибині введення пігменту: мікроблейдінг - до 3 мм, техніка волосків - до 8 мм.

Різниця цих процедур полягає ще в глибині введення пігменту: мікроблейдінг - до 3 мм, техніка волосків - до 8 мм

Мікроблейдінг брів

Як роблять татуаж брів волоскові методом

Все проходить в кілька етапів роботи:

  1. Консультація майстра, на якій підбирається індивідуально для кожного форма і колір майбутніх брів.
  2. Вимальовується форма олівцем.
  3. Наноситься знеболюючий засіб.
  4. Вводиться фарбувальний пігмент по контурах.
  5. Промальовувалися окремі волоски в залежності від обраної техніки.

Скільки буде триматися татуаж брів, зроблений волоскові методом

Це питання є одним з головних для дівчат перед тим, як зважитися на таку процедуру. Звичайно ж, ефект залежить від ряду факторів, таких як особливості організму, тип шкіри, ступінь проникнення під шкіру пігменту і якість фарбувального пігменту. Але в цілому така технологія забезпечує досить тривалий ефект, який варіюється від 6 місяців до 3 років.

межреснічного татуаж

дозволить виглядати ефектно в будь-якій ситуації. Ваш погляд буде виглядати більш виразним, і вам не страшні будуть навіть дощі і спека.

Які бувають види

Інноваційна технологія перманентного волосових татуажу брів може здійснюватися двома техніками:

Техніка № 1. Європейська - полягає в промальовуванні волосків однієї довжини і ширини від коренів до кінчиків в одному напрямку. В результаті виходять більш об'ємні і виразні бровки.
Техніка № 1

Техніка № 2. Східна або азіатська. В цьому випадку волоски бровок промальовувалися в різних напрямках, різної довжини і, можливо, навіть виходять за контур брів, так виходить максимально натуральний вигляд. Ця техніка вимагає не тільки майстерності, а й художніх навичок.
Техніка № 2

Де можна зробити цю процедуру

Незважаючи на те що перманентний татуаж брів - досить нова технологія, вона вже доступна практично в кожному місті. Нижче представлений список перевірених салонів та студій, де ви можете записатися в будь-який зручний для вас час і стати ще красивіше за допомогою інновацій.

Де в Москві кращий волоскові татуаж брів?

Де зробити волоскові татуаж брів в СПб.

  • Студія краси «Eyes-N-Lips»: Санкт-Петербург, вул. Горохова, 45-Б, тел: +78126434360.
  • Студія «Art brow»: Санкт-Петербург, Кухарський провулок, 9, тел: +79650171659.

Де зробити волоскові татуаж брів в Києві

  • Кабінет «Eyes-N-Lips» в «ТАТУ 3000»: Київ, вул. Саксаганського, 36-А, тел: +380442898794.
  • «Lady Space» - Beauty Studio: Київ, вул. Велика Васильківська, 47, тел: +380970048831.

догляд

Після того як ви зробили брови, за допомогою процедури татуаж волоскові методом, щоб уникнути будь-яких ускладнень, обов'язково необхідний певний відхід за ними. До повного загоєння не можна:

  • перебувати на сонці;
  • відвідувати сауни;
  • мочити брови;
  • здирати корочку;
  • чіпати, терти або чесати їх;
  • витирати рушником або серветками;
  • користуватися масками, скрабами і т.д.

д

Після відвідин майстра необхідно:

  • витирати сукровицю, щоб вона не залишалася на бровах і не засихала;
  • наносити тетрациклінової мазь, щоб запобігти висиханню брів;
  • на ніч мазати брови троксевазином після того, як скоринка сама відшарується.

Можливі наслідки

Не дивлячись на всі переваги інноваційної технології, потрібно обов'язково враховувати той факт, що всі процедури можуть мати негативні наслідки, як би зворотний бік медалі.

В даному випадку, до таких наслідків можна віднести:

  • інфікування;
  • роздратування;
  • підвищення тиску;
  • набряк тканин в області брів;
  • підвищення рівня цукру в крові;
  • лущення;
  • алергію.

підвищення рівня цукру в крові;   лущення;   алергію

Нижче представлені наслідки татуажу брів, який робили волоскові методом, невдалі роботи майстрів на фото. Приклади вдалого татуажу брів з фото до і після ви можете подивитися тут .

Приклади вдалого татуажу брів з фото до і після ви можете подивитися   тут

Красуні, переконливе прохання, дуже уважно і ретельно вибирайте майстра, у якого збираєтеся зробити подібні процедури. Не шкодуйте ні свого часу, ні грошей на пошук висококваліфікованих ного фахівця. Запитуйте у своїх знайомих, читайте реальні відгуки клієнтів. Щоб потім не довелося спостерігати і переживати плачевні наслідки процедур "подешевше".

Щоб потім не довелося спостерігати і переживати плачевні наслідки процедур подешевше

Волоскові татуаж брів, правдиві відгуки клієнтів

Олена, 29 років

Від природи у мене дуже рідкісні брови, і мене це, звичайно ж, не влаштовувало. З усіх можливих процедур, які я перепробувала, зупинилася на волоскові татуаже брів, додаю фото до і після. Результат мене підкорив з першої ж процедури. Я ніколи і подумати не могла, що мої брови можуть так красиво, витончено і натурально виглядати. Нізащо не проміняю цю «чудо-технологію» на якусь іншу.
Від природи у мене дуже рідкісні брови, і мене це, звичайно ж, не влаштовувало

Коментар спеціаліста: Ця технологія якраз і розрахована на ту частину дівчат, у яких від природи рідкісні брови. Ви потрапили до хорошого майстра, у вас відмінний результат.

Олександра, 33 роки

Я дуже енергійна людина, намагаюся бути якомога активніше в життя. Кожен мій день розписаний мало не по хвилинах. Тому на тривалі збори вранці у мене часу просто немає. Моя подруга дізналася про нову процедуру і вирішила поділитися зі мною. Мене відразу така технологія зацікавила, і я недовго думаючи пішла робити в студію краси. Скажу чесно, що результатом я була приголомшена. Я приходила в захват кожного разу, як виглядала в дзеркало. І так, тепер на збори вранці мені потрібно ще в два рази менше часу.
Я дуже енергійна людина, намагаюся бути якомога активніше в життя

Коментар спеціаліста: Татуаж брів - це відмінне рішення для дівчат, у яких занадто завантажені дні.

Мілена, 24 роки

Такий метод приведення своїх бровок в порядок кілька дорогий в порівнянні з подібними процедурами, але шикарний результат і тривалість ефекту говорить сам за себе.
Такий метод приведення своїх бровок в порядок кілька дорогий в порівнянні з подібними процедурами, але шикарний результат і тривалість ефекту говорить сам за себе

Коментар спеціаліста: На цінову політику впливає якість використовуваних матеріалів і необхідність спеціального обладнання. Також важливий фактор - професіоналізм майстра.

Наталя, 37 років

Не можу визначитися, процедура все ж хороша чи не дуже. Результат, звичайно, радує, брови виглядають дуже навіть природно, красиво і доглянуто, але процес заживання занадто довгий - у мене зайняв близько двох місяців.
Не можу визначитися, процедура все ж хороша чи не дуже

Коментар спеціаліста: Загоєння після такої техніки - це суто індивідуальний аспект, який повністю залежить від особливостей вашого організму і притримування необхідного догляду.

Дана процедура підійде дівчатам, які мріють про густих бровах, мати завжди доглянутий вигляд незалежно від погодних умов, менше витрачати часу на повсякденний макіяж, скорегувати форму брів або навіть замаскувати шрами, які знаходяться в області надбрівних дуг.

Відео

Дивіться підбірку про волоскових татуаже брів на відео, де наочно показується, як саме його роблять.

Завдяки технологіям сучасного світу перед вами відкривається унікальна можливість вивчити всі аспекти волосових татуажу брів. Від вас буде потрібно тільки інтерес, бажання і уважність.

Дивіться майстер-клас перманентного макіяжу брів в волоскової техніці з ефектом 3Д в стилі «naturel» від Сичов Карини, де показано всі дуже докладно і досить доступно для кожного бажаючого. Ви з легкістю зможете освоїти всі ази цього методу і незабаром застосовувати їх на практиці.

Дівчата, хто випробував на собі всі принади волосових татуажу брів? Чи дійсно результат настільки хороший, як розповідає більшість, або все ж є деякі підводні камені, про які вважали за краще промовчати або приховати? Діліться своїми думками, враженнями та рекомендаціями в коментарях нижче.

Де в Москві кращий волоскові татуаж брів?
Дівчата, хто випробував на собі всі принади волосових татуажу брів?
Чи дійсно результат настільки хороший, як розповідає більшість, або все ж є деякі підводні камені, про які вважали за краще промовчати або приховати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com