рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно вискубувати брови в домашніх умовах: цінні поради

  1. Як підібрати правильну форму
  2. Підготовка до коректує процедурі
  3. Вищипування в домашніх умовах

В одній відомій пісні співалося: «Брови - в розліт, вітряна чубчик

В одній відомій пісні співалося: «Брови - в розліт, вітряна чубчик. Полум'я і лід, ти моя дівчина ... »У розліт або не дуже, але брови грають далеко не останню роль у виразності погляду, у виразі обличчя, в його збалансованості і гармонійності. Як то кажуть, вся суть в деталях, і брови це саме та деталь, яка повинна приділяти належну увагу. Тут важливо не перестаратися, Адже погано можуть виглядати як недостатньо доглянуті, так і надто акуратні бровки. Але, слава Богу, брови це не ніс і якщо трішки напартачили, завжди можна «провести роботу над помилками». Коригувати можна як форму, так і колір брів. Якщо ви будете вискубувати брови вперше або після тривалої перерви, краще звернутися до фахівця. Він задасть потрібну форму, яку ви без проблем зможете підтримувати самостійно, тим більше, що правильно вискубувати брови в домашніх умовах просто і не дуже клопітно, варто лише освоїти деякі тонкощі.

Як підібрати правильну форму

до змісту ↑

Підготовка до коректує процедурі

Все робити треба правильно і як слід, в тому числі і вискубувати брови. Перш за все, підготуйте все необхідне: пінцет, велике стояче дзеркало і дезінфікуючий засіб.

Велике стояче дзеркало допоможе вам не тільки звільнити руки і бачити відразу обидва ока, але і дозволить зручно розміститися десь біля віконця або іншого джерела світла. Краще всього вискубувати брови при денному світлі. Перед процедурою необхідно ретельно вимити руки, видалити макіяж, протерти брови і пінцет дезинфікуючим засобом, хоча б духами.

до змісту ↑

Вищипування в домашніх умовах

Все просто як раз-два-три: захоплюємо волосок ближче до кореня, іншою рукою злегка натягуємо шкіру і різким рухом видаляємо його з коренем. Не поспішайте і не виривайте волоски клаптями. Один невірний рух і форма вже буде не та! Больові відчуття цілком толерантні. Чи нам боятися болю! Але якщо ви все ж ставитеся до загону надчутливих осіб, можете скористатися для знеболювання шматочком льоду або гарячим компресом. До речі, гарячий компрес, розширивши пори, значно полегшить і сам процес вищипування.

Бездумно прорідити зарості над очима справа невдячна, тому перш ніж вищипнути брови в домашніх умовах, продумайте відповідну для вас форму, яка зробить погляд більш відкритим і легким, а риси м'якими. Як правило, брови розділяють на чотири типи: прямі, круглі, зігнуті і ламані. Сказати однозначно, яка форма краще, складно. Цей критерій дуже індивідуальний, проте є певний принцип, якого дотримуються професіонали. Це так званий «принцип трьох ліній», за яким формується ідеальна брову. Три крапки - це точки початку, закінчення і максимального вигину брови. Для їх визначення можна скористатися олівцем: прикладаємо його до обличчя і відзначаємо точки перетину з бровою нижчезазначених ліній.

  • Перша лінія йде від крила носа до брови, проходячи через внутрішній куточок ока. Провівши цю лінію, ви отримаєте так звану «ідеальну точку початку брови». Всі волоски, що знаходяться за її межами з боку перенісся, можна сміливо видаляти.
  • Друга лінія йде від крила носа до брови, проходячи через зовнішній куточок ока. Це оптимальна точка закінчення брови. Всі волоски за її межами можна видалити. Ну а якщо брову від природи коротка і навіть не доходить до цієї точки, врахуйте цей момент в своєму макіяжі.
  • І нарешті, третя лінія йде від крила носа до брови через край райдужки, коли погляд спрямований прямо перед собою. Це повинна бути найвища точка брови, тобто місце її найбільшого вигину.

Не перестарайтеся! При всій охайності брову повинна виглядати природно. Та й брови-шнурочки вже давно вийшли з моди. Намагайтеся вискубувати брови так, щоб дотримати симетрію. Надавши бровам ідеальну форму, досить буде раз у кілька тижнів освіжати їх, щоб вони залишалися гідним обрамленням ваших очей.

Катерина Багацька

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com