рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно вищипнути брови: техніки, поради

  1. Помилки вибору форми
  2. форма особи
  3. техніка
  4. Як виправити невдалий результат?

Правильно вищипані брови - запорука привабливості особи. Форма брів дозволяє підкреслити виразність очей і скорегувати риси обличчя, наблизивши його до овалу.

Навчитися виконувати корекцію самої себе нескладно. По-перше, для цього необхідно зрозуміти, яка форма є найбільш придатною (це цілком стане ясно шляхом проб і помилок) або з'ясувати основи гармонії особи і дотримуватися цих знань в процесі коригування.

По-перше, для цього необхідно зрозуміти, яка форма є найбільш придатною (це цілком стане ясно шляхом проб і помилок) або з'ясувати основи гармонії особи і дотримуватися цих знань в процесі коригування

По-друге, треба бути обізнаним з техніками вищипування і вибрати для себе ту, яка дозволить виконати коригування швидко і просто.

Помилки вибору форми

  1. Сильно вищипані брови - найбільш невдала і неактуальна форма. Якщо брови занадто тонкі, риси обличчя стають менш гармонійними. Крім того, більшість дівчат, перестаратися в процесі корекції товщини, відзначають проблему навислої століття. Насправді, причина цієї проблеми у формі брів, і в тому випадку, якщо відростити волоски до оптимальної товщини, ефект нависання століття зникне.
  2. Порушення відстані між бровами - друга за популярністю помилка. Ідеально підібране відстань становить товщину в два пальця для особи з класичним набором рис. Але відстань може змінюватися в залежності від товщини кінчика носа: чим далі один від одного починають рости волоски, тим вужчим здається кінчик носа. При цьому важливо, щоб їх зростання від перенісся починався плавно і виглядав природно.
  3. Вищипування брів в верхній межі їх зростання - найвірніший спосіб неправильно надати їм форму. Видаляти в цій зоні можна тільки поодинокі волоски, що вибиваються за кордон зростання.
  4. Порушення вигину - фактор, мода на який регулярно змінюється. Ще кілька років тому актуальною вважалася форма зі звуженням товщини у напрямку до найвищій точці брови. Сьогодні ж тенденції, як правильно щипати брови, наказують зберігати товщину до місця вигину і коригувати тільки «хвостик».

Сьогодні ж тенденції, як правильно щипати брови, наказують зберігати товщину до місця вигину і коригувати тільки «хвостик»

форма особи

Основне завдання зміни форми брів - коригування форми і рис обличчя. Всього кілька рухів пінцетом допоможе зробити кругле обличчя більш витягнутим, а вузьке - наблизити до овальної форми.

Зрозуміло, виділити правила, як правильно вищипнути брови в домашніх умовах, які однаково прикрасять кожну дівчину, складно. Однак нижчеописаний перелік рекомендацій, яка форма буде найбільш підходящою, підкаже, в якому напрямку рухатися.

  • на круглому обличчі краще робити форму брів витонченої і прагне до скронь;
  • вузьке обличчя вимагає виразних брів, потрібно створити ту горизонтальну лінію на обличчі, яка візуально округлити обличчя;
  • для коригування квадратного обличчя потрібно робити лінію брів довгою, при цьому товщина не повинна бути занадто широкою;
  • вузьке підборіддя або трикутне обличчя вимагає вигнутих брів, форма яких врівноважить риси обличчя.

Для того щоб зрозуміти, як щипати брови, можна поекспериментувати з олівцем, «примірявши» на себе різну довжину, товщину, колір і форму. Також можна вдатися до комп'ютерних програм.

Після того як рішення, якими саме за формою робити брови, прийнято, можна приступати до техніки вищипування.

техніка

Перед тим як вищипнути брови в домашніх умовах, потрібно провести підготовку. Інструмент, за допомогою якого здійснюється коректування, повинен бути продезінфікований будь-яким антисептиком. Причому виконувати цю умову потрібно навіть в тому випадку, якщо пінцет є індивідуальним предметом наведення краси.

Продезінфікувати також необхідно і шкіру. Але не варто для цієї мети використовувати спирт: він може потрапити в очі або викликати роздратування шкіри століття. Краще застосовувати препарат Мірамістин.

Після цього необхідно розчесати волоски щіточкою. Для того щоб цей процес дозволив впоратися із завданням повною мірою, потрібно спочатку розчесати волосся в сторону, протилежну їх росту, а потім «пригладити» по зростанню.

Волоски потрібно видаляти по одному, в іншому випадку є ризик порушити намічену форму. Вискубувати волосся потрібно, прибираючи окремі волоски, що ростуть на відстані від інших.

Для корекції краще використовувати два дзеркала: одне - маленьке, з збільшує ефектом, дозволить видалити навіть ледь помітні волоски. Друге - велике, в якому відбивається все обличчя цілком, дасть можливість дотримуватися правильну форму.

При видаленні волосків в місцях, найбільш наближених до століття, необхідно натягнути пальцями повіку, щоб уникнути болю. У разі виникнення неприємних відчуттів потрібно відразу притиснути місце видалення волосся подушечкою пальця: це усуне дискомфортні відчуття.

Після того як коригування завершена, потрібно знову обробити шкіру антисептичним складом без вмісту спирту. Для того щоб на шкірі не залишилися сліди подразнення після корекції, потрібно змастити брови будь-яким косметичним маслом.

Якщо волоски занадто довгі, можна підрівняти їх за допомогою ножиць. Для цього щіточкою потрібно зачесати їх наверх, а потім манікюрними ножицями підрівняти таким чином, щоб лінія зрізу була трохи вище лінії верхньої зони росту волосся. Після цього потрібно надати щіточкою волосках правильну форму.

Як інструмент для вищипування може виступати не тільки пінцет. Популярністю користується метод корекції брів за допомогою нитки. Але для того щоб процес був швидким, потрібні вправність і досвід. А ось видаляти волосся за допомогою воску або пасти для шугаринга не варто: є ризик, що склад потрапить на слизову, що не тільки принесе неприємні відчуття, але і може бути небезпечним.

Таким чином, процес коригування форми брів є простим і безпечним, які не мають ніяких протипоказань. На питання, чи можна вискубувати брови вагітним існує однозначний позитивну відповідь.

На питання, чи можна вискубувати брови вагітним існує однозначний позитивну відповідь

Як виправити невдалий результат?

Найкращий спосіб, як повернути брів правильну форму, - відростити волоски. Однак для цього потрібен час і терпіння. В процесі очікування, коли волосся виросте, можна підфарбовувати брови за допомогою олівця або тіней.

Допомогти швидше відростити волосяний покрив можуть масляні суміші. Наносити їх потрібно щіточкою перед сном кожен день. Найбільш радикальним способом, як відростити брови, є застосування Біматопрост - гормонального препарату, який продовжує фазу росту кореня в волосяному фолікулі. Але цей метод має ряд протипоказань, тому перед використанням краще отримати консультацію у лікаря.

Як виправити невдалий результат?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com