рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно вищипнути брови ниткою. Домашній трідінг

У цьому матеріалі ви знайдете фото майстер-класи та відео уроки, за допомогою яких ви навчитеся вискубувати брови ниткою У цьому матеріалі ви знайдете фото майстер-класи та відео уроки, за допомогою яких ви навчитеся вискубувати брови ниткою. Акуратна лінія брови грає важливу роль при виконанні макіяжу. красиві брови - прямі або з витонченим вигином , Омолодять особа, а зарості з стирчать в різні боки волосками зроблять його неохайним. У попередній статті ми обговорили питання про те, як зробити корекцію брів за допомогою татуажу (перманентного макіяжу) . Коригувати лінію брів можна за допомогою різних пристосувань: пінцета, гарячого воску. Не всі представниці прекрасної статі вміють естетично коригувати брови і тому починаються різні експерименти, які не завжди призводять до бажаного результату.


Один з популярних методів корекції форми брів - трідінг або вищипування волосків за допомогою косметичної нитки (переплетення найтонших капронових ниток) або бавовняної високої міцності. Процедура хвороблива, однак її результат вас приємно здивує. Волосинки після корекції брів ниткою будуть рости слабкими, а при регулярному депіляції через деякий час зовсім пропадуть. Не обов'язково відвідувати салон краси, можна виконати трідінг в домашніх умовах.
На етапі підготовки до корекції брів за допомогою нитки очищаємо і розпарює шкірний покрив. Візьміть улюблений зволожуючий крем і змастіть їм чисту шкіру в області брів. Через 5-8 хвилин видаліть надлишки крему ваткою, що була змочена в гарячій воді. Завдяки високій температурі гаряча вода розпарить шкіру, це сприяє легкому видаленню волоска з коренем ниткою. Основне завдання - мінімізувати хворобливі відчуття і ймовірність травми шкіри при проведенні процедури.
Один з популярних методів корекції форми брів - трідінг або вищипування волосків за допомогою косметичної нитки (переплетення найтонших капронових ниток) або бавовняної високої міцності
- фото: брови до вищипування ниткою і після трідінга
Розпарити шкіру можна також за допомогою парової ванночки: налити в каструльку гарячої води і нахилити над нею обличчя на хвилин п'ять. Останній штрих підготовки - протерти шкіру тоніком (Лосьйоном) в якому є спирт.
Тепер приступаємо безпосередньо до самої процедури корекції брів. Беремо косметичну нитка або з бавовни, обхоплюємо волосинку надійної петлею і вириваєм. Допускається застосування шовкової нитки, проте вона сильно зісковзує з волоска, виконати дію буде значно важче.
Краї нитки необхідно зав'язати і скрутити так, щоб по центру утворилася петля (зараз можна придбати спеціальні тримачі нитки для процедури). Якщо розсовувати пальці правої руки, петля справа збільшується, а зліва стає менше і навпаки. Петельку від нашої вісімки потрібно накинути на волосинки, а після різко висмикнути. Оскільки шкіра попередньо розпарені, проблем з усуненням волосся в процесі корекції лінії брів не виникне. Залишилося тільки нанести на скориговані брови антисептик, прикласти до них лід, щоб прибрати почервоніння і роздратування шкіри.
Щоб процедура корекції виконувалася легше і менш болісно, ​​не слід займатися корекцією брів при ПМС, в перші дні місячних . Організм в цей час ослаблений і роздратований, краще його зайвий раз не турбувати. Якщо на шкірі брів є подряпини, запалення або інші пошкодження, то виконувати трідінг також небажано.

Для того, щоб ваші брови виглядали чудово і бездоганно, зовсім не обов'язково постійно відвідувати салон краси або косметологічний кабінет, залишаючи там пристойні гроші, які, як добре відомо, ніколи не бувають зайвими. З абсолютною впевненістю можемо сказати, що ви зможете виконати корекцію брів самостійно в домашніх умовах.
ТРІДІНГ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КОРЕКЦІЇ БРІВ
► ЯК ЗРОБИТИ КОРЕКЦІЮ БРІВ ЗА ДОПОМОГОЮ НИТКИ СВОЇМИ РУКАМИ РІЗНИМИ СПОСОБАМИ .
► ВАЖЛИВІ РЕКОМЕНДАЦІЇ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ ВАМ ПРАВИЛЬНО вищипувати брови В ДОМАШНІХ УМОВАХ, ФОТО РЕЗУЛЬТАТІВ ВИКОНАННЯ ТРІДІНГА .


Ви познайомилися з корисними рекомендаціями майстрів про те, як своїми руками зробити корекцію брів різними способами, в тому числі і ниткою.
Цікаві відео уроки, фото з етапами роботи, а також практичні поради допоможуть вам в домашніх умовах зробити корекцію брів ниткою або за допомогою пінцета.


ВІДЕО МАТЕРІАЛИ:



На головну сторінку

ТАКОЖ ДІЗНАЙТЕСЯ ...

Схожі матеріали:

Попередні матеріали:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com