рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно підстригти брови

  1. Як часто потрібно стригти брови?
  2. Щоб правильно підстригти брови вам знадобляться:
  3. Етапи стрижки:
  4. У чому різниця між стрижкою чоловічих і жіночих брів
  5. Кілька корисних порад

Кущисті, з стирчать в різні боки волосками, які зійшлися на переніссі брови - навряд чи додадуть чарівність особі. У той же час якщо форма підібрана правильно, то брови здатні надати миловидність і витонченість.

Висновок очевидний. Якщо хочеться виглядати доглянутим людиною, то слід звертати на цей фактор увагу. Можна вискубувати непотрібні волоски. Але це досить боляче, оскільки шкіра навколо очей дуже ніжна. Іноді після такої депіляції може з'являтися висип.

Стрижка ж є хорошою, безболісної альтернативою - допоможе привести форму брів в більш акуратний вигляд без болю і висипань.

Як часто потрібно стригти брови?

Це питання індивідуальний і залежить від швидкості росту волосся. У деяких вони відростають до колишнього вигляду вже через пару тижнів, а інші можуть обійтися стрижкою раз в 2-3 місяці, крім того взимку, наприклад, ріст волосся на всьому тілі значно сповільнюється, що теж впливає на періодичність.

Як правило, товсті темні брови, характерні для людей південного типу, необхідно підстригати раз в 2-3 тижні. А ось у рудих і світлих дівчат волосся росте повільніше. Проводити косметичну процедуру їм досить раз в 1-1,5 місяця.

Проводити косметичну процедуру їм досить раз в 1-1,5 місяця

Якщо брови починають втрачати свою форму, волоски не вкладаються як треба, а стирчать, то прийшов час їх підрівняти. Більшість дівчат вважають за краще довірити свою зовнішність фахівцям салонів краси, але висока вартість процедури, необхідність викроїти час для поїздки до майстра, часта періодичність стрижки можуть привести до вирішення стригти брови самостійно.

Насправді, стрижка брів - не таке вже й складна справа, як може здаватися на початку. Перший раз може зайняти досить багато часу через невмілість і надмірної обережності, проте у міру збільшення кількості операцій і напрацювання досвіду, цей час буде на порядки менше.

Щоб правильно підстригти брови вам знадобляться:

  1. Манікюрні ножиці з прямими лезами або спеціальні ножиці для стрижки брів;
  2. Гребінець для брів. Як заміну можна використовувати невелику гребінець з прямими і дуже частими зубами, або чиста пензлик від старої туші;
  3. Гарне освітлення. По можливості краще виконувати стрижку при денному освітленні. Подбайте про те, щоб тінь від світла падала на область очей, оскільки в такому випадку є ризик зробити промахи і зіпсувати симетрію брів;

Перед початком процедури рекомендуємо провести дезінфекцію інструмента за допомогою спирту або хлогексідіна.

Етапи стрижки:

Етапи стрижки:

  1. В першу чергу необхідно визначитися з бажаною формою - позначте олівцем для брів необхідний контур. Це не тільки дозволить уникнути помилок при процедурі, але й дасть можливість заздалегідь побачити, підійдуть вони до лиця чи ні;
  2. Тепер брови слід ретельно зачесати вгору. Ті волоски, що стирчать за промальовані верхню лінію необхідно акуратно підстригти ножицями міліметра на 2 вище від верхньої лінії брови;
  3. Після цього всі волоски зачісується вниз і обрізаються. ті, які перетинають нижню обрис бажаних брів - зрізаються за тією ж схемою;
  4. Тепер акуратно причешіть брови в напрямку зростання;
  5. Волоски брів на переніссі в області міжбрів'я варто видалити пінцетом.

ті, які перетинають нижню обрис бажаних брів - зрізаються за тією ж схемою;   Тепер акуратно причешіть брови в напрямку зростання;   Волоски брів на переніссі в області міжбрів'я варто видалити пінцетом

Для того, щоб обидві брови були симетричні і була можливість рівномірно оцінювати отриманий результат, рекомендується всі етапи проводити поперемінно на двох бровах. Не варто повністю стригти одну брову і тільки потім братися за другу.

У чому різниця між стрижкою чоловічих і жіночих брів

Великої різниці немає, проте є пара нюансів:

  • Якщо ви стрижете брови чоловікові намагайтеся прибирати тільки довгі і жорсткі волоски, не варто надавати брів сувору форму;
  • Часто з віком брови у чоловіків досить сильно відростають і виглядають не дуже акуратно, тому не бійтеся пропонувати татові або дідусеві навести в бровах порядок.

Кілька корисних порад

  • Якщо ви плануєте разом зі стрижкою брів виконати корекцію пінцетом, то краще спочатку підстрижіть і тільки потім приступайте вищипування зайвих волосків;
  • Стрижіть без поспіху, акуратно, впевненою рукою. Пам'ятайте, що стрижені волоски відростають досить довго - 2-3 місяці.
  • Чи не обрізайте волоски занадто сильно, інакше вони будуть стовбурчитися;
  • Не обов'язково стригти брову по всі довжині, можна лише обрізати кілька занадто довгих і неслухняних волосків;
  • Чи не безпідставно стверджують що через стрижки волоски стають жорсткими і починають кущитися. Протягом життя вони виростають на ту довжину, яка закладена в цибулині волоса.

Красиві, акуратні брови є одним з ознак доглянутого людини. Правильно підібрана форма допоможе позбутися від важкого погляду і сподобатися співрозмовнику! Красиве обличчя - безперечне достоїнство будь-якого, а доглянуті брови - є гарним обрамленням для нашого обличчя, як рамочка для картини.

Як часто потрібно стригти брови?
Як часто потрібно стригти брови?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com