рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно підібрати форму брів

  1. Як визначити точки початку і закінчення
  2. підготовка особи

В середні віки кожна поважаюча себе красуня вважала непристойним мати брови. Щоб домогтися чистої високою лінії чола, їх видаляли повністю, вискубували і виголювали, користуючись усіма доступними для того часу засобами. У минулому столітті носили і брови-ниточки, і кошлаті, і трагічно вигнуті лінії.

Сьогодні в моді індивідуальність, що підкреслює природну красу обличчя. правильно підібрана форма і колір брів додасть доглянутості та краси образу в цілому.

Для того щоб дізнатися, як підібрати форму брів, потрібно визначитися з наступними показниками: форма обличчя, індивідуальна форма брів, відстань між ними, тип волосся. Всі ці показники суто індивідуальні. Умовно форми особи поділяють наступним чином: квадратні, круглі, трикутні, овальні.

Для круглого обличчя уникають округлої форми брів, так як вона додасть зовсім непотрібну в цьому випадку масивність. Для такого типу потрібно змоделювати форму зі зламом, надавши їм достатню висоту. Ширину слід вибрати в точці початку брови середню, поступово звужується в кінці. Саме така форма додасть особі жвавість, виразність і витонченість.

ВАЖЛИВО! Дівчатам з квадратною формою обличчя слід уникати тонких брів. Вони надають неохайність і незграбність такого типу. Оптимальним варіантом буде дугоподібна форма і середня їх ширина.

овального особі широкі брови надають суворість, іноді агресивність, тому жінкам з такою формою обличчя необхідно зробити трошки тонше їх природну лінію, надавши їм горизонтальну або злегка вигнуту форму. Не слід піднімати лінію брови занадто високо, це обтяжить нижню частину обличчя.

Для трикутного особи моделюються підняті брови з акуратним плавним вигином. Занадто падаюча лінія вигину надає сумний вираз, а прямі горизонтальні брови будь-якої ширини на таку особу виглядатимуть грубо.

Занадто падаюча лінія вигину надає сумний вираз, а прямі горизонтальні брови будь-якої ширини на таку особу виглядатимуть грубо

При первинному виборі правильної лінії - щоб не помилитися, можна промальовувати її заздалегідь косметичним олівцем. А також можна звернутися в косметичний салон за професійною консультацією. Консультанти можуть підібрати індивідуальну форму, а в подальшому лише потрібно буде вискубувати відростають волоски.

повернутися до меню ↑

Як визначити точки початку і закінчення

Важливим моментом у визначенні форми є визначення точки початку брови, найвищої точки і точки її закінчення. Цю операцію можна зробити за допомогою олівця.

Детальніше:

  • точка початку знаходиться на одній лінії з центральною точкою крила носа і внутрішнім кутом ока;
  • точка вигину знаходиться на одній лінії з точкою крила носа і зовнішнім краєм зіниці ока;
  • точка закінчення брови знаходиться на одній лінії з точкою крила носа і точкою зовнішнього краю ока.

Цих параметрів досить, щоб знати, як підібрати правильну форму брів для кожного типу обличчя.

підготовка особи

Процедуру корекції можна проводити не тільки в салоні, але і в домашніх умовах. Визначившись з вибором форми, потрібно знеболити і обробити антисептиком шкіру навколо брів.

Для знеболення можна шкіру розпарити гарячим компресом, заморозити кубиками льоду або пом'якшити зволожуючим кремом.

Видалити зайві волоски можна пінцетом або спеціальної косметичної ниткою. Метод вищипування ниткою прийшов до нас не так давно з країн Сходу і Азії і є менш болючим, ніж вищипування пінцетом. Він ще зручний тим, що видаляє найменші і непомітні волоски. Вискубувати потрібно лише волоски, що знаходяться нижче основної лінії росту.

Додатковим штрихом в процедурі корекції форми брів послужить застосування спеціального олівця. Дуже важливо, щоб він був правильного тону - на тон темніше волосся і на тон світліше вій. З підфарбовування потрібно знати міру, досить злегка відтінити і підкреслити лінію.

Важливо не перестаратися, щоб не виглядати ненатурально і не нашкодити природній красі особи в цілому. Після корекції потрібно розчесати їх щіточкою і обробити спеціальним гелем. Благотворно позначається на стані волосків щоденне змазування касторовою олією.

Красиві доглянуті брови завжди підкреслюють очі, додають їм виразності. Природа не всіх наділяє саме такими бровами, але їх корекція під силу кожній жінці.

Цікаві матеріали:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com