рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно користуватися тінями для брів

  1. Як правильно вибрати тіні для макіяжу брів
  2. Рейтинг кращих тіней для брів
  3. Як правильно малювати брови тінями - інструкція з покроковими фото
  4. Відгуки про використання тіней для брів
  5. Єлизавета, 36 років

Рейтинг: 5/5 (1) Рейтинг: 5/5 (1)   Не секрет, що форма і колір брів грають досить важливу роль в загальному образі жінки

Не секрет, що форма і колір брів грають досить важливу роль в загальному образі жінки. Недоглянуті брови або взагалі непомітна лінія брів справляють враження незавершеності і недбалості.

Але навіть власниці красивих від природи брів повинні приділяти час догляду за ними, адже правильно оформлені брови можуть значно перетворити обличчя.

Як правильно вибрати тіні для макіяжу брів

Якщо раніше для того, щоб підкреслити брови, жінки найчастіше користувалися олівцем, то на сьогоднішній день вибір засобів для макіяжу брів дуже різноманітний, не кажучи вже про татуаже і перманентному фарбуванні брів.

Сучасні виробники пропонують для макіяжу брів олівці туші, тіні, коректори, фарбувальні креми - все це в різній комплектації і широкому асортименті відтінків.

Сучасні виробники пропонують для макіяжу брів олівці туші, тіні, коректори, фарбувальні креми - все це в різній комплектації і широкому асортименті відтінків

Що краще: звичний олівець для брів або трендові кошти - тіні або туш? Професіонали наполегливо рекомендують з великого переліку віддати перевагу саме тіні. І для цього є вагомі причини.

  • За допомогою багатої палітри відтінків тіней можна домогтися візуального ефекту абсолютно природного кольору.
  • Тіні не містять «розмивають» добавок і тому тримаються досить стійко, що не розмазуючи і не обсипаючи.
  • Нанесення тіней на брови - швидкий і зручний процес.
  • Тіні дозволяють не тільки створити потрібний колір, але і приховати дрібні дефекти шкіри і змінити форму брів.

За своєю структурою тіні для брів бувають різні: у вигляді пудри, кремові, рідкі, воскові і тіні-олівець. Кожен з цих варіантів хороший по своєму. Наприклад, кремові тіні для брів ідеально підійдуть для сухої шкіри, так як мають зволожуючі властивості.

  • Водостійкі рідкі тіні для брів по консистенції Не такі густі.
  • Воскові тіні складніше наносити, зате вони чітко фіксують вигин.

Уподобання у виборі строго індивідуальні. Для зручності виробниками пропонується дуже зручна форма - по кілька поєднуваних відтінків оформляються в одну палетку.

Наприклад: чорний і коричневий, або темно-коричневий і коричнево-сірий, або ж бежевий і світло-кавовий. Така палетка тіней для брів дуже зручна у використанні, а в жіночій сумочці не займе багато місця.

При виконанні макіяжу брів необхідно в першу чергу визначитися з відповідною кольоровою гамою. З огляду на, що дбайливі виробники надають можливість купувати тіні комплектами поєднуються між собою відтінків, залишається тільки звернутися до загальних правил.

  • Брюнетки можуть сміливо використовувати самі темні кольори, не виключаючи чорну. Якщо шкіра обличчя смаглява - краще саме чорний колір. А білошкірі брюнетки можуть вибирати з гамми темно-коричневих і сірих тіней для брів.
  • Блондинкам краще зупинитися на коричневих тонах різного ступеня насиченості, адже занадто темні брови при світлому волоссі візуально додають вік. Для платинових блондинок ідеальний варіант - сірі тони.
  • Шатенки і рудоволосі дами можуть використовувати всі коричневі відтінки, можливо з рижінкой.

Головна умова для макіяжу брів - вони повинні виглядати природно
Головна умова для макіяжу брів - вони повинні виглядати природно. Для цього потрібно підбирати відтінки трохи темніше кольору волосся, щоб підкреслити виразність обличчя. Не варто забувати і про те, що використовувані тіні для повік обов'язково повинні гармоніювати з тінями для брів.

Рейтинг кращих тіней для брів

У безмежному розмаїтті пропонованої продукції не дивно розгубитися. Якщо хочеться придбати дійсно якісну косметику, розумніше буде звернутися до перевірених марок, що залишаються на вершині рейтингів не один рік.

  • Тіні для брів від Nyx. Американська компанія пропонує палетку Eyebrow Cake Powder. Це комплект з двох тіней коричневих відтінків з воском. Наявність в складі воску обумовлює високу стійкість. У набір входить щітка з пензликом і пінцет.

У набір входить щітка з пензликом і пінцет

  • Тіні для брів від Лореаль. Французи пропонують професійні тіні для брів Brow Artist Genius Kit, скориставшись якими, можна не боятися ні дощу, ні снігу, так як вони мають водостійкими властивостями. Палітра має два відтінки коричневого кольору компактних сухих тіней, до них додається пензлик, щітка і щипці.

Палітра має два відтінки коричневого кольору компактних сухих тіней, до них додається пензлик, щітка і щипці

  • Тіні для брів від Пупа. Італійський бренд пропонує набір Eyebrow Design Set, в який входять тіні, віск для фіксації, спеціальний двосторонній аплікатор з пензлем і щіточкою і мініатюрний пінцет. Набір випускається в трьох варіантах - для брюнеток, блондинок і шатенок.

Набір випускається в трьох варіантах - для брюнеток, блондинок і шатенок

  • Тіні для брів від Мейбелін. У цього косметичного бренду є відмінний кремовий варіант тіней для брів, за допомогою якого можна домогтися ідеального контуру брови і підібрати потрібний відтінок кольору. Колірна палітра дуже широка. Тіні мають водостійкістю. Розфасовані в скляні баночки. Кисті до них не передбачені.

Кисті до них не передбачені

  • Тіні для брів від Діваж. Вітчизняний виробник пропонує палетку Eyebrow Styling Kit з двома відтінками в двох варіантах: чорний колір з темно-коричневим або два відтінки світло-коричневого. До набору додається двосторонній аплікатор. Відгуки про тінях для брів від Діваждовольно позитивні, хоча блондинкам не завадили б більш світлі тони.

Відгуки про тінях для брів від Діваждовольно позитивні, хоча блондинкам не завадили б більш світлі тони

  • Тіні для брів від Ейвон. Ця компанія пропонує набір матових тіней під амбітною назвою «Досконалість» з двома насиченими натуральними відтінками. Дозволяє промальовувати чітку конфігурацію брів і домогтися бажаного кольору. До набору додається жорстка пензлик.

До набору додається жорстка пензлик

Як правильно малювати брови тінями - інструкція з покроковими фото

Тим, хто вперше вирішив скористатися тінями для брів, корисно буде вивчити детальну інструкцію, в якій чітко розписано, як нафарбувати брови тінями поетапно.
Варто нагадати, що перш ніж застосовувати тіні, потрібно чітко оформити лінію брів, видаливши зайві волоски.

Важливо усвідомлювати, який результат хочеться отримати в результаті. Для цього треба визначитися з гамою відтінків, що підходить для загального макіяжу особи. Це залежить від того, які тіні підходять для будь-віч , Денний або вечірній передбачається макіяж. Для макіяжу брів рекомендується користуватися спеціальною жорсткою скошеної пензлем і щіточкою для розчісування.

  • Спосіб одноколірної штрихування. Потрібен один колір тіней. Найчастіше використовується для світлих шатенок щоб уникнути різких контрастних кольорів.
  • Спосіб двокольорового штрихування. Спочатку наноситься світлий тон по всій довжині брови, потім тоном темніше фарбують нижній край брови. Траєкторія дуги здається чіткіше, прибираючи ефект навислої століття.
  • Трендовий спосіб омбре. Спочатку наноситься світлий тон по всій довжині брови, поступово затемнюючи її до кінчика. Виглядає дуже ефектно і природно.
  • Спосіб часткового фарбування. Застосовується при нерівномірно зростаючих бровах. Закрашуються ті ділянки, де не вистачає волосків.

Закрашуються ті ділянки, де не вистачає волосків

А тепер безпосередньо інструкція. Ті, хто знає, як фарбувати очі тінями , Легко запам'ятають алгоритм.

  • Щіточкою треба прочесати брову проти росту волосся.
  • Потім, набравши на кисть тіней потрібного відтінку, промаківающімі рухами фарбувати вздовж всієї довжини дуги.
  • Тепер потрібно причесати бровку по росту волосся і знову нанести тіні штрих рухами або суцільною лінією. Якщо є бажання закріпити результат, потрібно скористатися воском. Для цього необхідно взяти іншу щітку.
  • Легкими рухами провести уздовж волосинок. Це дозволить макіяжу триматися досить тривалий час.

Відгуки про використання тіней для брів

Аліна, 32 роки

Вирішила спробувати нову для мене техніку макіяжу брів тінями. Довго вибирала марку. У вас нічого не сказано про бренд Летуаль, але зупинилася на палітрі саме цього виробника. Тільки тому, що волосся у мене рудуваті, хотілося, щоб рудий відтінок присутній в тінях, а саме у Летуаль знайшлися потрібні мені тони. Трошки довелося поекспериментувати. Зате вийшло - чудо. Мене вразив спосіб омбре. Дійсно, все дуже натурально.

Коментар спеціаліста: На жаль, в рамках статті неможливо прокоментувати всі гідні уваги продукти виробництва косметичних компаній. А асортимент фірми Летуаль дійсно дозволяє змішувати відтінки, домагаючись потрібного і неповторного. І ще одна перевага цих тіней - наявність моделює воску, що дозволяє закріпити результат.

Єлизавета, 36 років

Для мене брови завжди були проблемою. Рідкісні, світлі. Як не умудряються - підсумок жалюгідний. Тіні для брів - це для мене відкриття. Правда, довелося повозитися. Але результат вартий того. Використовувала тіні від Лореаль. Відмінно фарбувати все проміжки між волосками.

Коментар спеціаліста: У Вашому випадку можна спробувати тіні-олівець для брів Brow Satin від Мейбелін. З одного боку - олівець, з іншого - тіні. Спочатку олівцем позначте форму, Доріс, де необхідно. А потім скористайтеся тінями, вони повністю загасити всі потрібні ділянки.

У статті самим докладним чином описується, як фарбувати брови тінями для брів . Може бути, вам хотілося б дізнатися про продукцію для макіяжу брів інших косметичних компаній? Або, можливо, ви винайшли якийсь ексклюзивний спосіб, як намалювати брови тінями? Ви можете поділитися з іншими своїми відкриттями або враженнями від користі наших інструкцій.

Оцініть статтю

Що краще: звичний олівець для брів або трендові кошти - тіні або туш?
Може бути, вам хотілося б дізнатися про продукцію для макіяжу брів інших косметичних компаній?
Або, можливо, ви винайшли якийсь ексклюзивний спосіб, як намалювати брови тінями?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com