рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно фарбувати брови в домашніх умовах

Фарбування брів в домашніх умовах. Дізнайтеся, як швидко і акуратно «зробити» брови будинку

Якщо салонні процедури вам не по кишені, або ж займають занадто багато часу, якого у вас просто немає, спробуйте пофарбувати брови в домашніх умовах.

Маркер або підводка з ефектом татуажу для брів

Д ержіт колір і форму брів від 3-х до 7 днів. Засіб не "розмивається" навіть після прийняття душу. Для початку потрібно скорегувати за допомогою олівця лінію брів. Наносити після вмивання, на абсолютно сухі брови за 1-2 години до сну. Виправити похибки можна за допомогою ватного тампона. Ефект проявиться протягом 6 годин. Відновлювати колір можна через 3-5 днів.

Фарба для брів

Зберігає колір на тиждень-два. Найекономічніший спосіб додання кольору брів на тривалий термін. Для цього є спеціальна фарба для вій і брів. Саме її часто використовують в салонах. Купити таку фарбу можна в будь-якому магазині косметики. Часто вона буває двох кольорів - чорна або коричнева. Але в фарбах, які дорожче, палітра більше. Вибирайте колір брів на тон світліше волосся. Якщо ж брови виявляться занадто темними, то вони будуть здаватися неприродними і залучати занадто багато уваги.

Читайте також: Макіяж в стилі нюд: робимо денний макіяж

Для фарбування брів в домашніх умовах потрібно приготувати:

· Саму фарбу;

· Тонку пензлик для нанесення;

· Ватяну паличку або диск;

· Жирний крем

Надайте бровам потрібну форму до початку фарбування. Нанесіть крем навколо брів (він не дасть фарбі «поплисти»). Розведіть фарбу строго по інструкції. Нанесіть фарбу на брови тонким шаром, починаючи з зовнішнього краю брови. Внутрішній кінчик повинен бути світліше, ніж зовнішній. Не можна виходити за форму брови, все потрібно робити гранично акуратно. Через 5-15 хвилин потрібно видалити пігмент. Для цього використовується змочений в мильній воді ватний диск або паличка. Ще раз скоректуйте форму брів

Хна для брів

Зберігає колір на 2-3 тижні. Брови будуть виглядати відмінно мінімум два тижні. А головне природно. Щоб зробити процедуру біотатуаж брів будинку - знадобиться іранська хна і будь-який додатковий компонент. Як доповнення підходять: басма, какао, кава, дуже міцний чай, лимонна кислота або лимонний сік. Вам будуть потрібні рукавички, рушник і серветки. Рекомендується перед біотатуажем брів зробити пілінг для очищення шкіри і найкращого закріплення фарби. Перед нанесенням хни необхідно подбати про знежирюванні зони брів:

· Хну розчиняємо гарячою водою в неметалевої ємності, для цього підходить скляна або фаянсовий посуд.

· Наполягаємо кашку, накривши ємність целофаном.

· Навколо брів наносимо жирний крем

· Акуратно малюємо контур брови. Необов'язково застосовувати кисть, підходить також ватяна паличка, зубочистка або інший зручний інструмент.

· Вважається, що правильніше спочатку опрацьовувати хвостик брів, потім центральну частину. В кінці - головки обох брів.

· Лительного фарбування підбирається індивідуально

· Видаляємо фарбу ватним диском, бажано холодною водою. Не потрібно користуватися милом

Увага! Щоб результат був максимально стійким, краще не піддавати брови зволоженню протягом двох днів після біотатуаж хною.

При правильному догляді, можна зберегти колір брів надовго навіть в домашніх умовах. Головне, вчасно його підтримувати і освіжати.

Читайте також: Модний манікюр на осінь 2016: ТОП-7 ідей

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com