рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно фарбувати брови олівцем покроково і поетапна інструкція

  1. Як вибрати потрібний колір
  2. Визначаємо довжину і форму брови
  3. Інструкція
  4. Як правильно розставити акценти в макіяжі
  5. Відео

Навіть самий грамотний і ефектний макіяж буде неповним без правильно окресленої лінії брів Навіть самий грамотний і ефектний макіяж буде неповним без правильно окресленої лінії брів. Сучасні косметичні засоби і аксесуари відомі всім, але як фарбувати брови олівцем знають і вміють не всі. Цей інструмент макіяжу підвладний просунутим користувачам. Простіше і швидше провести лінію пензлем для smoky eyes з використанням тіней для повік темних відтінків. Але тим не менше створити рівні бровки допомогою олівця в домашніх умовах теж можна навчитися.

Без потрібних навичок намалювати олівцем з першого разу струнку лінію може не вийти. Тому для новачків є маленька хитрість, якою звикли користуватися навіть досвідчені візажисти. Для цього знадобитися знайти вдома скошену кисть з синтетичного ворсу (нейлону) і олівець потрібного відтінку. Ворс вибираємо синтетичний, тому що він більш жорсткий, ніж натуральна щетина, а значить, більш відповідний для використання з жирними текстурами косметичних засобів і для промальовування чітких ліній. Нафарбувати бровки пензлем часто набагато простіше, оскільки вона більш керована. Діяти потрібно в такий спосіб:

  • кінчиком кисті проводимо по грифелю олівця, набираючи його до необхідної кількості;
  • щоб скинути зайві частинки з ворсинок злегка струшуємо пензель;
  • легкими штрихами проводимо кінчиком кисті у напрямку росту волосків від основи до кінчика;
  • спочатку наносимо колір тільки на волоски, не зачіпаючи поверхню шкіри між ними;
  • якщо відтінок виходить недостатньо насиченим, - акуратно додаємо кольору на шкіру під волосками.

Якщо ви користуєтеся олівцем, то покрокова техніка нанесення буде та ж, але знадобитися максимум старанності і майстерності, адже тонкі лінії олівця не терплять здригувань і неточності. У домашніх умовах можна спробувати намалювати рівну лінію безліч разів, до тих пір поки не вийти надати потрібну форму.

А якщо помилки вже допущені, то скоректувати їх можна ватною паличкою, растушевав в потрібному напрямку А якщо помилки вже допущені, то скоректувати їх можна ватною паличкою, растушевав в потрібному напрямку. Якщо ж лінії вийшли за межі обриси бровки, то виправити це можна, змочивши ватяну паличку рідиною для зняття макіяжу і легкими рухами стерти зайве.

Як вибрати потрібний колір

Щоб створити ідеальні бровки потрібно знати не тільки як правильно фарбувати брови олівцем, а й мати уявлення про те, який відтінок вигідно підкреслить образ Щоб створити ідеальні бровки потрібно знати не тільки як правильно фарбувати брови олівцем, а й мати уявлення про те, який відтінок вигідно підкреслить образ. Головним орієнтиром тут буде колір волосся. Сядьте будинку біля вікна і уважно подивіться на своє волосся. Чи є золотистий або рудуватий перелив, або може навпаки попелястий відтінок?

Для темноволосих дівчат актуальне колір брів на 1-2 відтінки світліше основної маси волосся на голові. Світловолосим дамам потрібно фарбувати надбрівні дуги на 1-2 відтінки темніше білявих локонів.

Стоячи біля прилавка з косметикою, беремо кілька олівців для брів різних кольорів і перед дзеркалом по черзі прикладаємо їх до лінії росту волосся для порівняння відтінків або до брів для вибору потрібного кольору, що ідеально підходить до кольоротипу. Можна зробити кілька ліній олівцем на зап'ясті, щоб точно зрозуміти його колір і насиченість. Правильний колір повинен вигідно підкреслити колір очей.

Чорні олівці краще намагатися не використовувати, вони виглядають занадто неприродно. Краще спробувати намалювати бровки темно-сірим або темно-коричневим олівцем, навіть якщо свої брови від природи чорні. Винятком мабуть будуть дівчата з чорним волоссям, але у них зазвичай і так густі брови, які не потребують додаткових маніпуляцій.

Дуже важливо пам'ятати, що олівець повинен бути призначений саме для малювання брів, а не для губ або очей. Оскільки спеціальні олівці більш стійкі і намалювати потрібні лінії буде набагато простіше.

Визначаємо довжину і форму брови

Коли необхідний відтінок обраний, потрібно визначити оптимальну довжину брови Коли необхідний відтінок обраний, потрібно визначити оптимальну довжину брови. Вона буде різною на кожному окремо взятому особі. Спокійно, сидячи вдома і не кваплячись, починаємо підбирати форму, по якій будемо малювати бровки. Щоб намітити кордону лінії беремо той же олівець для брів і визначаємо точки, за якими будемо проводити ідеальну брову:

  • Перша точка - це початок брови. Докладаємо олівець до крила носа і з'єднуємо з внутрішнім краєм ока. На цій лінії в продовженні олівця буде початок брови.
  • Друга точка - вигин брови. Тримаючи олівець у крила носа, трохи відводимо верхню його частину до середини зіниці. Перетин продовження олівця з лінією брови буде вищою точкою вигину надбрівної дуги.
  • Третя точка - закінчення брови визначається лінією від крила носа через зовнішній куточок ока.

Ось так поетапно можна самостійно в домашніх умовах підібрати саме свою форму бровки. Форма брів підбирається для кожної особи індивідуально. Адже ця важлива риса здатна навіть змінити вираз обличчя. Крім того, в різних видах макіяжу використовуються різні форми брів. Так, ділової макіяж має на увазі чіткі незграбні лінії, а для макіяжу в стилі Nude (нюд) або природного макіяжу характерні більш плавні обриси надбрівних дуг.

Інструкція

Навчиться підфарбовувати брови хочеться практично будь-якій дівчині Навчиться підфарбовувати брови хочеться практично будь-якій дівчині. Щоб зробити ідеальні лінії в домашніх умовах є проста і зрозуміла покрокова інструкція:

  1. За допомогою спеціальної щіточки (вона часто буває на іншому кінці олівця, але можна і придбати окремо або взяти щіточку від старої туші для вій) розчісуємо бровки, акуратно їх укладаючи.
  2. Проводимо лінію під волосками, окреслюючи нижню межу бровки. Наше завдання підкреслити форму і створити каркас для подальшої промальовування.
  3. Тепер проводимо лінію зверху, але починати малювати її потрібно відступивши приблизно на одну третину, оскільки у перенісся колір повинен бути менш інтенсивним. Це виглядає набагато природніше.
  4. Наступним етапом заповнюємо простір між двома лініями. Малювати краще всього короткими штрихами по діагоналі, поетапно опрацьовуючи кожну ділянку. Хвостик можна підвести однією лінією.
  5. В кінці світлим олівцем можна підкреслити нижню лінію, растушевав його в сторону очі.

Незабаром ви навчитеся в домашніх умовах малювати однакові лінії, а потім вам не складе труднощів намалювати бровки де завгодно, на роботі, в транспорті або салоні літака.

Як правильно розставити акценти в макіяжі

Озброївшись знаннями на тему, як правильно підводити брови, можна створити не тільки ідеальні ефектні лінії, а й грамотно їх використовувати. Адже для деяких типів особи, акцент на макіяжі брів допоможе візуально скоректувати форму обличчя, виводячи на перший план брови і відводячи погляд від недоліків. Такий прийом стане в нагоді круглолицим дівчатам і власницям трапецієподібної форми особи з масивним підборіддям.

Причому в першому випадку акцент на бровах повинен поєднуватися з яскравим макіяжем губ і нейтральним макіяжем очей. Яскраві губи і брови візуально витягнуть обличчя без використання класичної корекції форми обличчя. У випадку з масивним підборіддям макіяж губ повинен залишитися нейтральним, а ось яскраві брови доповнити виразним макіяжем очей. Таким чином, погляд співрозмовника буде залучати верхня частина особи, тим самим відволікаючи увагу від нижньої частини.

Користуватися олівцем спочатку звичайно буде трохи незвично, але зате потім ви зможете намалювати ідеальні брови всього за пару хвилин. Це стане виходити так само легко і природно, як нафарбувати очі тушшю або намалювати стрілки.

Відео

У цьому відео розповідаються і пояснюються всі тонкощі поетапного макіяжу для початківців. Якщо ви тільки починаєте занурюватися в світ косметики, то рекомендується до перегляду.

admin

Чи є золотистий або рудуватий перелив, або може навпаки попелястий відтінок?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com