рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як пофарбувати брови - поради, фото і відео

  1. Корекція брів
  2. фарбування брів
  3. Етапи догляду за бровами

Виразні брови правильної форми - це завжди красиво, а після феномена Кара Делевінь і багатьох інших відомих моделей, густі природні брови і зовсім тренд №1. Як же поліпшити форму брів, зробити їх візуально яскравішим і гущі? Виразні брови правильної форми - це завжди красиво, а після феномена Кара Делевінь і багатьох інших відомих моделей, густі природні брови і зовсім тренд №1

pinterest.com

Для новачків в догляді за бровами головним радою буде звернутися до професійного візажиста. Тільки після того, як ти побачиш правильну послідовність дій, можна починати покращувати свої брови самостійно. Ті, хто знайомий з макіяжем не з чуток, можуть скористатися нашими порадами на дому.

Корекція брів

Якщо твої брови занадто рідкісні, спробуй скористатися натуральним маслом усьми - воно значно стимулює ріст волосся. Наноси його в невеликій кількості приблизно кожен день, акуратно змочуючи брову ватною паличкою.

Наноси його в невеликій кількості приблизно кожен день, акуратно змочуючи брову ватною паличкою

pinterest.com

Під час вищипування брів, форму можна коригувати за допомогою спеціальних шаблонів. Якщо ж ти більше впевнена в своїх силах, то сміливо пробуй робити це на око. Важливо пам'ятати, що гарний вигин досягається не шляхом вищипування нижньої арки брів, як часто помиляються дівчата, а за рахунок прибирання волосків по верхній лінії на початку брови.

pinterest.com

Ще один важливий елемент додачі брів гарної форми - фіксація. Для цього потрібно використовувати спеціальну щіточку і гель для брів. Багато візажисти кажуть, що підійде навіть звичайний гель для волосся. Акуратно нанеси гель щіточкою, прочісуючи волоски і красиво укладаючи їх так, як тобі потрібно. Гель допоможе закріпити отриманий результат на цілий день.

pinterest.com

фарбування брів

При виборі косметики для брів потрібно орієнтуватися на свій натуральний колір волосся, адже природність - перш за все. Якщо ти брюнетка, то потрібно вибирати колір на тон світліше, якщо блондинка - навпаки, на тон темніше.

Якщо ти брюнетка, то потрібно вибирати колір на тон світліше, якщо блондинка - навпаки, на тон темніше

pinterest.com pinterest pinterest.com pinterest.com

Для фарбування брів на дому використовують тіні, олівець і гель. Новачкові бажано почекати з олівцем і попрактикуватися з формами брів.

Тіні можуть бути пудровие і кремові. Пудровие легші, візуально заповнюють місця, де не вистачає волосків, і цим роблять брови гущі. Кремові тіні роблять брови більш насиченими і яскравими, додаючи їм відтінок.

Олівець для брів допоможе створити ідеальну форму і заповнити всі недосконалі ділянки брів. Щоб підфарбовані брови виглядали органічно і не виділялися двома кричущими лініями на обличчі, потрібно правильно підібрати відтінок і акуратно розтушувати олівець. Для цього використовують спеціальну щіточку-йоржик або чисту щітку від туші.

pinterest.com

Можна також використовувати хайлайтер, щоб приховати проблемні місця в зоні навколо брів. Якщо нанести його під брови, то він візуально підніміть їх, а якщо по контуру - зробить більш чіткими і виразними.

Етапи догляду за бровами

  • Надай форму за допомогою пінцета. Чи не вискубувати занадто багато, тонкі неприродні брови вже давно не в моді. Якщо виникають труднощі, скористайся шаблонами з формами;
  • Знежирити область брів за допомогою тоніка або лосьйону;
  • Розчеши волоски спеціальною щіточкою;
  • Нанеси тіні або олівець за наміченим контуру, надавши бажану форму;
  • Підкоригуй підфарбований ділянку. Зроби його яскравіше і виразніше, якщо це необхідно;
  • Закрепи результат гелем;
  • Підкоригуй зону навколо брів хайланером.

pinterest.com pinterest pinterest.com

Догляд за бровами дуже простий, потрібно просто приділити йому трохи часу. У сучасній б'юті-всесвіту на брови звертають багато уваги і ти сама не повіриш, як зміниться твоє обличчя, варто тільки поліпшити брови.

Читай також:

Макіяж в коричневих відтінках: як робити, поради та фото

Топ-5 процедур для обсягу і довжини вій

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com