рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як підібрати форму брів за типом обличчя

  1. Для круглого обличчя
  2. Форма брів для овального особи
  3. Для квадратного особи
  4. Форма брів для витягнутого обличчя

Виразний і привабливий погляд можна знайти підібравши правильну форму брів. Природність і симпатичність кожної жінки безпосередньо залежить від товстих або тонких, світлих або темних, довгих або коротких вигинів над очима. Важливий індивідуальний підхід до корекції брів . Якщо враховувати особливості особи при виборі форми, то досягнете неперевершеного результату.

Для круглого обличчя

Потрібно ретельно підійти до підбору форми брів , Щоб не посилювати загального вигляду. Можна вдало змоделювати широкі вилиці, великі щоки за допомогою акуратних, густих, класичних брів з невеликим вигином.

Особа повністю зміниться і стане гармонійним, якщо зробити трикутні брови або як їх ще називають «бровки будиночком». Постарайтеся не розташовувати їх занадто високо або низько - є ризик бути постійно трагічною або здивованої. Широкому особі такі форми додадуть ніжності і м'якості. Можна злегка піднімати кінчики брів за допомогою туші або олівця.

Уникайте закруглених ліній - вони додадуть комічності і наївності.

Форма брів для овального особи

Це правильний, гармонійний і основний тип. Його власникам підійдуть, і будуть красиво, природно виглядати майже всі види брів: широкі і прямі, злегка або сильно вигнуті, товсті і тонкі. Але треба враховувати, що на овальному особі неохайно виглядатимуть надто тонкі, низькі і недоглянуті брови.

Поправити витягнутий овал можна за допомогою плавних ліній зламу на округлених дугах. Пом'якшити вузький - можна завдяки не надто тонким і прямим брів.

Якщо, не дивлячись на правильну форму особи, є деякі особливості, то їх коригують за допомогою правильно підібраних форм. Бажано подовжувати кінчики для жінок з великим підборіддям і широкими щелепами.

щоб брови на овальному обличчі виглядали бездоганно, важлива правильно підібрана довжина. Це нескладно зробити самостійно, користуючись лінійкою або простим олівцем. Призначте один з предметів (що буде під рукою) кінцем до крил носа так, щоб шлях проходив по внутрішньому краю очей. Там, де перетнуться уявна риса з лінією брови - буде розташовуватися початок близько перенісся.

Проведіть лінію від крил носа до брови через зовнішній шматочок очі - закінчуватися вона повинна там. Пам'ятайте, що в старшому віці довжину бажано зменшувати. Це не буде акцентувати увагу оточуючих на «гусячі лапки» біля очей. Надто темні - будуть виділятися неорганічно на овальних осіб. Підбираючи для них колір, пам'ятайте, що волоски повинні бути на тон темніше, ніж волосся на голові.

Для квадратного особи

Жінкам з таким типом особи рекомендують закруглені форми. Високопріподнятие і вигнуті дуги додадуть жіночності, ніжності і м'якості. Підійдуть і універсальні прямі брови із закругленими і подовженими кінцями. Такі брови роблять з товстим і широким початком, а у середини очей переводять в прямі лінії.

Якщо є видатні широкі вилиці, то відмінно виглядатимуть з ними загострені кути. Вигин робіть ближче до центру очі і мають у своєму розпорядженні у зовнішніх країв брів. Але на відміну від жінок з круглими особами, кут повинен знаходитися над зіницею, або далі. Хоча немає такої форми, яка не підходить власникам квадратного особи. Один виняток - тонкі, вузькі брови. Вони непропорційно виглядають і збільшують особа, так як не збігаються пропорції.

Якщо важко визначити відповідну форму, то користуйтеся спеціальними трафаретами для визначення варіантів. У квадратному типі особи важливо, щоб брови були витонченими, щоб максимально пом'якшилися жорсткі лінії і акцент змістився на очі.

Форма брів для витягнутого обличчя

Вузьке обличчя має форму подовженого овалу, де вертикальна вісь перевищує в 1,5 або 2 рази горизонтальну. Високе чоло, довгий ніс або підборіддя вимагає корекції - їх пом'якшують за допомогою вірно обраної форми брів.

Брови з гострими зламами або з високо піднятими акцентують і притягують увагу до вертикальних лініях особи. В результаті витягнутий овал здаються довшими і гостріше, ніж насправді. Додатково буде ефект подиву, невдоволення, обурення.

Ідеальна форма передбачає уникати висхідних або опущених ліній - ні початку, ні кінець брів не повинно утворювати гострих кутів, які псують і без того суворе обличчя. Уникайте тонко вищипані брів. Вони повністю порушать гармонію і зроблять погляд втомленим і безглуздим.

Вдалими будуть прямі брови. Вони урівноважать особа, зроблять міміку безпосередній і приємною. Пам'ятайте, що брови повинні бути довгими. Краєчки - обов'язково як би дотягуватися до зовнішнього куточка ока, а кінчик направляють на верхню точку вуха.

Можна мати неідеальну форму особи, маленькі очі, занадто виражені вилиці і інші особливості - але з допомогою коригування форми брів ситуацію можливо виправити. Красиві доглянуті брови додадуть шарму, виразності і привабливості кожній жінці.

Красиві доглянуті брови додадуть шарму, виразності і привабливості кожній жінці

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com