рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як освітлити брови: основні правила, способи і методи

  1. Кому і як показано освітлення брів?
  2. Освітлення брів кремом або перекисом водню
  3. Знебарвлення брів спеціальним кремом
  4. Знебарвлення брів перекисом водню
  5. Освітлення брів народними методами або кілька корисних порад

Кожна жінка хоче бути привабливою і чарівною. І важливу роль в чарівному образі грають брови - їх форма і колір. Не всім представницям прекрасної статі підходять чорні і густі брови. Все частіше жінки вдаються до освітлення брів, щоб підкреслити природність і жіночність. Світлі брови допомагають згладити різкі риси обличчя, дозволяють створити ніжний образ.

Кому і як показано освітлення брів?

Кому і як показано освітлення брів

Блондинкам і рудим для отримання гармонійного і чарівного образу зміна кольори брів буде в самий раз.

Дівчатам з рожевою або блідою шкірою, щоб виглядати ніжно, теж слід проводити таку процедуру. Причому, якщо нанести дуже яскравий макіяж, вони будуть виглядати модно і зі смаком.

Не забувайте, що відтінок брів повинен бути на тон темніше, ніж колір волосся.

Дівчатам, які від природи мають темний колір волосся, освітлювати брови не слід. Це відноситься і до тих, у кого темна і смаглява шкіра. Спроби перетворити риси обличчя можуть закінчитися невдачею.

На сьогоднішній день існує кілька способів освітлити або знебарвити брови. змінити відтінок брів можна в косметологічному центрі або салоні краси, а також в домашніх умовах.

Способи знебарвлення брів.

У салонах краси професійні візажисти змінять відтінок брів за невелику вартість, всього близько 200-300 рублів. Ціна варіюється в залежності від стажу фахівця, його вмінь, і використання спеціальної косметики. Дана процедура триває близько 30 хвилин. Досвідчений майстер зробить свою роботу якісно.

Однак перш ніж йти в салон, запитайте у подруг або почитайте відгуки в інтернеті, де вам зроблять цю процедуру більш якісно і за невеликі гроші. Процедуру можна виконувати як в косметичних салонах, так і в домашніх умовах. При цьому можна заощадити кошти і час.

Якщо ви хочете освітлити брови будинку самостійно, то слід дотримуватися нескладних правил і не забувати про запобіжні заходи.

Змінити колір брів можна трьома способами:

  1. Перекисом водню.
  2. Спеціальними кремами.
  3. Відварами з трав.

Якщо не зможете відкоригувати колір брів будинку, то майстер в салоні завжди готовий проконсультувати і підібрати відповідний спосіб освітлення.

Якщо не зможете відкоригувати колір брів будинку, то майстер в салоні завжди готовий проконсультувати і підібрати відповідний спосіб освітлення

Процедура знебарвлення брів.

процес зміни брів в більш світлий тон проводиться в кілька етапів і з дотриманням таких вимог:

  • перед процедурою на шкіру навколо брів наноситься спеціальний крем, щоб не спровокувати запалення цієї ділянки;
  • суміш для освітлення брів слід розводити в скляній або пластмасовій ємності;
  • в кінці процедури необхідно нанести на шкіру навколо брів заспокійливий крем.

Якщо не визначилися з відтінком, то зробити брови трохи світліше можна за допомогою декоративного макіяжу. Тіні світлих відтінків або кольору слонової кістки будуть відмінно гармоніювати з кольором волосся. Щоб розподілити тіні рівномірно по поверхні, слід використовувати спеціальний пензлик для брів.

Крім тіней, освітлити волоски допоможе матуюча пудра . Для створення яскравого образу, підійдуть мерехтливі тіні світлих тонів.

Якщо хочете освітлити брови на час, то можна скористатися прозорим гелем, пудрою і спеціальним олівцем для брів. Гель для брів тимчасово освітлює брови на один тон. Цей спосіб відмінно підходить для тих, хто хоче зробити очі більш виразними.

Освітлення брів кремом або перекисом водню

Як знебарвити брови за допомогою спеціальних кремів?

Знебарвлення брів спеціальним кремом

Процедура освітлення брів спеціальним кремом складається з декількох етапів:

  1. Підготовчий етап. Перед початком процедури брови слід помити і зачесати вгору. Приготуйте суміш згідно інструкції.
  2. Етап тестування. Далі зробіть тест, на виявлення алергічної реакції. Для цього нанесіть суміш на лінію скул і почекайте пару хвилин. Як правило, відчувається невелике печіння. Після цього необхідно виконати інший тест. Крапельку суміші нанести на кінець брови і почекати хвилину. Пам'ятайте, що ви маєте справу з сильним хімічною речовиною, тому стежте, щоб суміш не потрапила в очі. Якщо раптом засіб все ж потрапило в очі, то промийте великою кількістю води. Якщо ніяких дій не відбулося (волоски не почали випадати, немає алергії, почервоніння), то сміливо можете наносити суміш на всю брову.
  3. Заключний етап. Наносити крем відразу на обидві брови не рекомендується. Спеціальної пензликом нанесіть суміш на брову на одну хвилину. Потім ватним диском зітріть крем. Далі знову наносите крем з хвилинними інтервалами і знову змиваєте. Так ви перевіряєте, наскільки освітлилася брову. Важливо пам'ятати скільки разів ви наносили крем на брову. Як тільки ви отримали бажаний результат, починайте освітлювати таким же чином і іншу брову, враховуйте хвилинні проміжки і кількість нанесень на вже осветленную брову. Це дуже важливо. Так ви можете порівнювати колір брів і не допустити надмірного освітлення однієї з них.

Залишати засіб надовго теж не рекомендується. В результаті брови можуть стати помаранчевими або жовтими. Не забувайте, що у більшості блондинок брови коричневого кольору.

Знебарвлення брів перекисом водню

Процедура знебарвлення брів за допомогою перекису водню.

Освітлення брів самостійно за допомогою перекису водню здійснюється наступним чином:

  1. Перед процедурою слід видалити з брів бруд і залишки макіяжу . Для цього необхідно вимити брови з милом або шампунем.
  2. Далі, щоб уникнути роздратування, нанесіть живильний крем або вазелін на ділянки навколо брів. Слідкуйте, щоб вазелін не потрапив на волоски брів, інакше вони можуть погано освітлити. Перекис водню необхідно наносити тільки на сухі брови.
  3. У розчин перекису опустити або вмочити ватяну паличку, ватний диск. Ватяними паличками нанесіть розчин на брови і розподіліть по всій довжині волосків. Зачекайте 5-7 хвилин. Якщо після закінчення часу брови освітлити недостатньо, змочіть паличку ще раз, нанесіть на брови і почекайте ще 5 хвилин. Виконуйте процедуру стільки разів, скільки буде потрібно для досягнення бажаного ефекту . Пам'ятайте, що довго перекис тримати не слід, брови можуть стати білими.

Виконуйте процедуру акуратно, уникайте попадання розчину в очі. Після процедури скористайтеся зволожуючим або живильним кремом, для відновлення пересушеній шкіри.

Освітлення брів народними методами або кілька корисних порад

Як знебарвити брови за допомогою настоянок трав?

Якщо не хочете освітлювати за допомогою хімічних препаратів, то можна змінити відтінок брів настоєм лікарських трав.

Даний спосіб не завдає шкоди кожному і волосяний покрив. Як правило, курс складається з декількох процедур, і займає кілька тижнів. Найпопулярнішим рослиною для освітлення є польова ромашка .

Для приготування відвару необхідно взяти 25 грам квіток на одну склянку води. Ромашку потрібно залити водою і довести до кипіння на водяній бані. Потім поставити охолоджуватися в прохолодне місце. Відвар слід процідити і додати туди кілька крапель лимонного соку. Наносити 2 рази в день вранці і ввечері. Ромашковий відвар зберігається два дні, потім бажано приготувати новий розчин.

Натуральні засоби для догляду за бровами.

Подібний засіб не рекомендується використовувати для брів темного насиченого кольору, так як настойки з трав для них не досить ефективні.

Крім ромашки, відмінним осветляющим засобом є безбарвна хна. Вона не тільки добре освітлює волоски, але і відмінно живить шкіру брів і волосяні фолікули. Щоб підсилити ефект додають календулу і лимонний сік.

До найбільш безпечним способам віднесені:

  • освітлення брів із застосуванням перекису водню;
  • за допомогою народних засобів.

Будь-яку косметичну процедуру час від часу супроводжують всілякі казуси. Те колір виходить більш насиченим, ніж хотілося б, або навпаки, барвник засіб зовсім бере або взагалі щось інше.

Але не варто засмучуватися, цілком можливо, що вийти з подібної ситуації або уникнути її, допоможуть наші корисні поради:

  1. Якщо ви сильно освітлити брови, то виправити цей дефект допоможе спеціальний олівець коричневого кольору.
  2. Пам'ятайте, що у деяких людей волосся практично не піддаються фарбуванню. Тому часу на освітлення потрібно більше.
  3. Якщо залишити фарбу на бровах на 5 хвилин, то відтінок буде на тон світліше, якщо на 10 хвилин, то на два тони світліше.
  4. Обов'язково звертайте увагу на термін придатності осветляющего кошти.
  5. Зберігати препарат для освітлення слід в темному, прохолодному і сухому місці.
  6. Робіть поживні та вітамінні маски для брів, щоб зберегти шкіру здоровою і красивою.
  7. Не вибирайте такі форми і відтінки брів, які зараз в моді, а підбирайте ті, які йдуть особисто вам.
  8. Якщо не вдасться підібрати колір і форму брови самостійно, зверніться за допомогою до фахівця. Він підбере саме той відтінок, який буде гармоніювати з вашим чином.

Поради по фарбуванню брів в світлі тони.

Нескладні рекомендації і поради допоможуть правильно провести процедуру освітлення брів і уникнути неприємних наслідків. А якщо не підучиться все зробити самій, то на допомогу завжди прийде професійний косметолог, який швидко і якісно допоможе вирішити дане питання.

Пам'ятайте, що природа нагородила всіх нас ідеальною зовнішністю, і завжди потрібно прагнути, перш за все, до натуральної природної красі . Даний аспект актуальний і в відношенні що ідеально підходять за кольором брів, до яких слід прагнути.

А як ви освітлює свої брови? Поділіться з нами своїми секретами в коментарях.

Кому і як показано освітлення брів?
Кому і як показано освітлення брів?
А як ви освітлює свої брови?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com