рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як користуватися трафаретами для брів

  1. Що це таке
  2. Які бувають різновиди
  3. Як правильно вибрати
  4. Як зробити своїми руками
  5. Як користуватися - покрокова інструкція з фото
  6. Відгуки
  7. Валентина, 32 роки
  8. Оксана, 34 роки
  9. Олена, 28 років
  10. Відео про те, як користуватися трафаретом для брів

Рейтинг: Немає рейтингу Рейтинг: Немає рейтингу   Зміст статті:   Красиво і чітко виконані брови роблять будь-яку особу виразним, а погляд притягальним

Зміст статті:

Красиво і чітко виконані брови роблять будь-яку особу виразним, а погляд притягальним. Але що робити, якщо на відвідування салону не знаходиться часу, а простого вищипування недостатньо і без корекції тінями або олівцем не обійтися. Для додання бровам потрібної форми і рішення цього завдання візажисти пропонують спеціальні трафарети. Їх можна придбати в косметичних магазинах або виготовити своїми руками, заощадивши витрати і час на пошуки.

Що це таке

Трафарет для фарбування і вищипування брів є виробом з картону або пластику, в якому вирізано отвір у формі брів. Отвори бувають різної форми, щоб кожна жінка могла підібрати собі потрібний варіант за типом обличчя.

Приклавши такий «макет» до брови, легко визначити зайві волоски при корекції і нанесенні макіяжу, прорисовуючи олівцем або пудрою ідеальну форму. Зручно користуватися трафаретом при фарбуванні брів для акуратного обмеження їх форми. Готові трафарети зазвичай мають спеціальні позначки, що забезпечують точну фіксацію.

Які бувають різновиди

Перш ніж навчитися робити трафарет для брів своїми руками, варто розглянути існуючі шаблони:

Два останніх варіанти зробити самостійно складно, а ось простий варіант цілком ймовірно.

Як правильно вибрати

З усього набору трафаретів для брів дуже важливо виділити свій оптимальний варіант. Щоб домогтися реального ефекту, необхідно вибрати шаблон, максимально копіює форму ваших брів по ширині, вигину і довжині. Тут важливу роль грають ваші навички і вміння нанесення макіяжу, і потрібно розуміти, зручніше вам користуватися трафаретом-маскою або одиничним шаблоном. Вони дуже різні, але при виборі ви повинні врахувати всі особливості свого обличчя, бо правильна форма брів здатна м'яко приховати недоліки і підкреслити всі його достоїнства.

За допомогою шаблону легко додати погляду замислене, суворе або кокетливий вираз. У будь-якому випадку їх придбання дешевше, ніж відвідування салону. Єдиною проблемою при індивідуальному підборі може бути природна асиметрія особи, так як всі шаблони дзеркальні.

Як зробити своїми руками

Якщо ви не готові витратитися на готовий продукт, то за допомогою інтернету викачуємо трафарети для брів в натуральну величину, роздруковуємо або перемальовували вподобаний шаблон.

Для його самостійного виготовлення підійдуть такі інструменти та матеріали:

  • Шматочок прозорого пластика з підручних матеріалів.
  • Ніж канцелярський і маленькі ножиці.
  • Прозора калька.
  • Маркер і олівець.
  • Нитка з голкою.
  • Липучки і фіксує матеріал типу стрічок і ремінців.

Липучки і фіксує матеріал типу стрічок і ремінців

Далі робимо наступне:

Трафарет для іншої брови робити недоцільно, потрібно скористатися цим же, але дзеркально.

Як користуватися - покрокова інструкція з фото

Зупинившись на оптимальному варіанті трафарету моделювання брів , Потрібно знати, що з його допомогою зручно робити і корекцію і макіяж. При самостійному виконанні цієї косметичної процедури радимо дотримуватися запропонованої нами покрокової інструкції.

Послідовність дій при нанесенні макіяжу:

Корекція брів виконується в наступній послідовності:

Нагадуємо про необхідність дуже обережного виконання даної процедури. При невдалої корекції доводиться довго чекати, поки брови відновляться. Щоб відростити і зробити їх густими, фахівці рекомендують застосовувати касторове масло або засіб для росту брів .

Трафарет незамінний при нанесенні татуажу, розтушовування і нанонапиленія брів . Хоча професіонали вдаються до них лише в рідкісних випадках, так як вважають виведену форму від руки більш природною.

Відгуки

Для того щоб вам було легше визначитися з вибором готового трафарету для брів або зважитися на його самостійне виготовлення, пропонуємо огляд відгуків про фірмових шаблонах РівГош, Ейвон, Діваж.

Валентина, 32 роки

Чи не ризикнула зробити трафарети для брів своїми руками і за рекомендацією майстра придбала фірмові РівГош, але була сильно розчарована. Через жорсткості я не змогла щільно поєднати їх з бровою, щоб легко промальовувати контур, зробила, звичайно, але намучилася. Форма брів у мене специфічна, навіть майстри це відзначають, одне втішає, що з шаблонами в комплекті йдуть пінцет, тіні і гель відмінної якості. Але збираюся ще пошукати варіанти.
Чи не ризикнула зробити трафарети для брів своїми руками і за рекомендацією майстра придбала фірмові РівГош, але була сильно розчарована

Коментарі фахівця: Мабуть, у Валентини через своєрідної форми брів в готовому наборі трафаретів варіантів не знайшлося. Радимо пошукати в інтернеті максимально відповідну форму і виготовити їх своїми руками.

Оксана, 34 роки

Нещодавно замовила набір трафаретів фірми Ейвон і дуже задоволена. Вони прекрасно коригують природну лінію брів, зручні в застосуванні, а ціна просто радує.
Нещодавно замовила набір трафаретів фірми Ейвон і дуже задоволена

Коментарі фахівця: Набір для дизайну брів від Ейвон містить чотири форми різної товщини і довжини з прозорого пластика, і моделювання брів з їх допомогою продумано до дрібниць. Знову ж можуть підійти не всім, але через низьку ціну це не критично.

Олена, 28 років

У мене природна форма брів не дуже вродлива, але хороший візажист примудряється завжди це виправити. Але до них не набігає, тому довелося шукати варіанти своєї ідеальної форми серед трафаретів. На даний момент мені відмінно підійшли для макіяжу три шаблони для брів фірми Діваж.
У мене природна форма брів не дуже вродлива, але хороший візажист примудряється завжди це виправити

Коментарі фахівця: Цей набір містить п'ять видів професійно виконаних трафаретів з тонкого пластику зі спеціальними позначками для зручності суміщення. Не дивно, що багато жінок зможуть скористатися хоча б одним з відповідних для них варіантом.

Відео про те, як користуватися трафаретом для брів

У відеоролику детально і дохідливо показано, як зробити трафарет для брів своїми руками в домашніх умовах із застосуванням підручних засобів. Майстер дуже зрозуміло пояснила, як правильно зробити корекцію проблемних брів з його допомогою.

У цьому відео розкрито, як вибрати з безлічі шаблонів, знайдених в інтернеті, оптимальний варіант виготовлення трафарету для брів своїми руками. Також показано, як застосувати його при корекції форми брів, щоб це виглядало красиво і професійно.

За допомогою відео майстер розповідає і радить, як вибрати потрібний трафарет для брів з набору, купленого в магазині фікс прайс. Проводить тестування кисті, що входить в цей набір. Показує на практиці, як зробити за допомогою цих трафаретів, пензлики і тіней красиву форму брів.

Хочеться відзначити, що не завжди вдається вибрати з фірмових трафаретів ідеальний варіант. Це обумовлено різними особливостями безлічі осіб. Причому навіть професіонали змушені зізнатися, що в деяких конкретних випадках для виведення правильної форми брів не обійтися без виготовлення окремого шаблону.

Оцініть статтю

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com