рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як фарбувати брови

  1. Як фарбувати брови: АГАЛЬНІ правила
  2. Секрети ідеального макіяжу
  3. фото

Ох вже ці жіночі брови! Вони будь-якого чоловіка можуть звести з розуму при правильному використанні цього підступного зброї. Якщо ж жінка вміє доглядати за ними, майстерно підкреслювати їх форму, то навіть колір її очей стає набагато яскравіше, а погляд - глибше. Для цього просто треба знати, як фарбувати брови, дотримуючись заходів. Ох вже ці жіночі брови

«Ниточки», як у Марлен Дітріх - моветон. Сьогодні в моді природність

Зміст статті

Як фарбувати брови: АГАЛЬНІ правила

Головне перед початком будь-якої роботи - підготувати інструменти. Основний з них - олівець. Крім нього є спеціальні туші, тіні, водостійкі фарби, а олівець найзручніший і популярний спосіб надати бровам потрібну форму і колір. Він, на відміну від контурного олівця для очей і губ, повинен бути твердим. Якщо робити косметичну корекцію м'яким олівцем, призначеним спеціально для нанесення стрілок біля очей, по ніжній шкірі повік, то волоски будуть сильно забарвленими. Результат виявиться просто жалюгідним. Отримавши такий неприємний досвід, багато жінок відмовляються застосовувати олівець, вважаючи, що не вміють ним користуватися. А просто треба підбирати якісний спеціальний зразок, який делікатно прорисует кожен волосок.

Перед підфарбовування брів треба нанести на обличчя тональний крем або пудру. Щоб зробити мейк природним, краще користуватися двома відтінками олівця того ж кольору. Також його потрібно добре загострити. Для початківців є стандартні рекомендації, як користуватися таким олівцем:

  1. Малювати треба маленькими штрихами, імітуючи дрібні волоски. Однак таких штришків потрібно робити якомога менше.
  2. Не слід наводити жирні суцільні лінії, які будуть виглядати не просто ненатурально, але навіть вульгарно. Брови взагалі дуже примхливі в макіяжі і вимагають максимальної точності під час догляду за ними.
  3. Не треба сильно тиснути олівцем під час промальовування, це буде робити штрихи неприродно жирними.
  4. Важливо зуміти вчасно зупинити роботу, керуйтеся девізом: «Що зайве, то не здраво». По місцях промальовування треба пройтися щіточкою, це додасть макіяжу натуральний вигляд.
  5. В кінці роботи волоски треба розчесати щіточкою, призначеної спеціально для брів - спочатку вгору, а потім в сторону.

Дуже важливо вибрати якісний олівець

Секрети ідеального макіяжу

Часто візажисти в своїх радах,, рекомендують користуватися тінями. Їх треба вибирати тверді, що не кришаться. Перед фарбуванням волоски треба причесати, потім нанести на них трошки гелю для волосся і пригладити. Самі тіні наносяться невеликими мазками жорсткої кисті з загостреним кінцем.

Самі тіні наносяться невеликими мазками жорсткої кисті з загостреним кінцем

Багато косметичних фірм випускають спеціальні набори тіней

Повертаючись до олівця, слід зазначити, що деяким жінкам він зовсім не потрібен, так як їх цілком може влаштовувати форма брів або вони зробили татуаж. Багато жінок з обережністю використовують олівець, адже у них сиве волосся, а посивілі брови, підмальовані олівцем, виглядають більш ніж ненатурально. Але в цій ситуації можна просто підфарбувати брови відтінком трохи темнішим, ніж колір волосся.

Зробивши вибір на користь перманентного макіяжу, не поскупилася на хорошого майстра, інакше результат може бути плачевним

Одне з основних переваг олівця - можливість намалювати макіяж штришками, а потім виправити невдалі моменти, не знімаючи макіяж повністю. Навіть жінки, які віддають перевагу стійкі види фарбування, все одно користуються олівцем при корекції. Вибираючи ідеальний варіант, треба враховувати, що існують спеціальні олівці. Якщо вам подобається користуватися м'яким, то в ньому, звичайно, є свої переваги, зокрема - швидкість нанесення. Але з ним треба бути обережною, адже м'який олівець може зробити макіяж надмірно яскравим і навіть грубим. Також важливу роль в нанесенні штрихів, що зображують волоски, грає ступінь гостроти олівця. Винятком може бути механічний олівець, який завжди готовий до роботи, і його не потрібно заточувати. Але він і закінчується швидше, ніж його заточується аналоги. Якщо попався занадто м'який олівець, то перед заточуванням потрібно його потримати в холодильнику, після чого точилка точно не зімне грифель і не розмаже його. Також зручні ті олівці, які мають на кінчику щіточку, призначену для розчісування волосків.

Також зручні ті олівці, які мають на кінчику щіточку, призначену для розчісування волосків

Часто не знаючи, як фарбувати брови олівцем, жінки навіть найідеальніший пристосування використовують неправильно і створюють негарний візаж. А треба просто враховувати стандартні поради майстрів. Так ніякої олівець не зробить лінію брів з нуля, якщо ви просто повністю пінцетом видаліть волоски, сподіваючись потім домалювати нові. Від такого прийому особа зробиться абсолютно неприродним. Також не потрібно виділяти контур брів суцільною лінією, яка зробить весь макіяж важким і неприродним. Небажано значно збільшувати натуральну товщину брови. Негарно виглядає і тонка межа в широкій смузі не профарбованих світлого волосся, і широкі підмальовані брови із вузькою лінією волосків по центру. Дуже яскраво підфарбовані брови додадуть особі грубий суворий вигляд. Цей ефект буде особливо чітко виражений з чорним олівцем, відповідним не всім жінкам.

Цей ефект буде особливо чітко виражений з чорним олівцем, відповідним не всім жінкам

Спочатку потрібно підстригти брови

Спочатку потрібно підстригти брови

Потім скорегувати форму пінцетом

Потім скорегувати форму пінцетом

І тільки після цього приступати безпосередньо до макіяжу

Ідеального кольору можна домогтися, якщо використовувати олівець трошки темніше тону волосся, але світліше, ніж вії. Перед початком підводки, як уже говорилося раніше, наноситься тональна основа і пудра. Після корекції олівцем зробити це акуратно не вийде. Також слід змиритися з тим, що з першого разу нафарбувати олівцем брови так, щоб вони виглядали природно і красиво, дуже непросто, адже така навичка виробляється довго. Не потрібно нехтувати і підготовчими роботами, наприклад, наданням потрібної форми за допомогою пінцета. Адже макіяж, нанесений на доглянуті брови, робиться набагато швидше, а виглядає при цьому набагато природніше і виграшніше. Якщо у вас немає зайвого часу для кропіткої роботи з пінцетом, потрібно обов'язково видалити хоча б зайві волоски на переніссі, адже зрощені лінії брів додадуть особі насуплені похмуре вираз.

Пінцет теж повинен бути якісним, щоб не ламати волоски

Пінцет теж повинен бути якісним, щоб не ламати волоски

Не забувайте регулярно підстригати брови

Багато жінок, брови яких через світлого кольору потребують постійного підфарбовування, шукають більш довготривалі способи, ніж щоденний візаж олівцем. Тому вони цікавляться, як фарбувати брови фарбою. Адже якщо їх пофарбувати правильно, то це значно полегшить життя, звільнивши час від нудного нанесення чергового макіяжу. Після того як зроблена правильна форма, залишиться лише зробити дрібну коригування. Але для фарбування застосовується тільки спеціальна фарба, а не та, якою фарбуються волосся. Якщо ви уважно читаєте інформацію на упаковці, то помічали попередження, що її не можна застосовувати для фарбування вій і брів, щоб уникнути пошкодження слизової оболонки очей. В ідеалі для фарбування цього вкрай важливого ділянки обличчя краще скористатися послугами професіоналів. Але при бажанні таку процедуру можна успішно провести і вдома - самостійно, хоча для першого разу бажано звернутися до фахівців, щоб на власні очі поспостерігати за процесом, а також отримати необхідні індивідуальні підказки та рекомендації.

Першу процедуру по фарбуванню краще провести в салоні

Отже, спочатку вибирається колір фарби. Для цього не потрібно обмежуватися тим, що буде в парфумерному магазині з невеликим асортиментом барвників. Вибираючи колір, слід керуватися загальновідомими правилами. Так, за порадами фахівців, брюнеткам рекомендується вибирати фарбу, відтінок якої на кілька тонів світліше волосся. Блондинкам ж навпаки треба застосовувати фарбу темніше на кілька тонів. Шатенки можуть застосовувати фарбу коричневого кольору. Отже, спочатку вибирається колір фарби

Шатенки можуть застосовувати фарбу коричневого кольору

Зазвичай фарба для брів продається в комплекті з інструментами для проведення фарбування. Це можуть бути пензлик, ємність для засобу, гумові рукавички та інструкція. Також треба приготувати накидку або рушник, який захистить одяг від плям фарби. Спочатку барвник засіб перевіряється, чи не стане воно для вас алергеном, для чого робиться проба на зап'ясті або за вухом, де пляма не буде дуже помітним. Щоб фарба не потрапила в мікрорани, коригувати форму пінцетом потрібно не раніше, ніж за день до проведення процедури. Надягають рукавички, готується фарба: в ємність кладеться 2 мілілітра фарби і десять крапельок окислювача. Шкіра навколо брів змащується кремом, який захистить від забруднюватись фарбою. Фарба ретельно перемішується, її склад пензлем наноситься по лінії зростання волосків. Через 15 хвилин фарба змивається за допомогою ватного диска в проточній воді. Фарба тримається строго відведений час, так як барвник здатний впливати на структуру волоска і змінювати його пігментацію. Щоб зробити більш світлий тон, доведеться волоски попередньо освітлити, скориставшись перекисом водню (полпузирька) і двома таблетками гидроперита. Наноситься суміш жорсткої пензлем на 10 хвилин. Змивається теж ватним диском. Важливо при цьому дотримуватися запобіжних заходів, так як суміш небезпечна для очей. Все це можна замінити татуажем. Ну, а найбільш нетерплячі не знаходять нічого кращого і простіше, як фарбувати брови тінями: чи не клопітно, швидко, безболісно і ціла палітра тіней під рукою. Ще легендарна Коко Шанель відзначала, що брови створюють обличчя. З нею погодяться всі професійні візажисти. А нам залишається тільки доглядати за бровами і бути по-справжньому красивими.

фото

Схема визначення форми брови

Схема визначення форми брови

Зачешіть брови вгору і зріжте стирчать волоски

Зачешіть брови вгору і зріжте стирчать волоски

Відкоректуйте форму за допомогою пінцета

Відкоректуйте форму за допомогою пінцета

Визначте кордону промальовування брів, як показано на схемі вище

Визначте кордону промальовування брів, як показано на схемі вище

Прокрасьте брови, не виходячи за ці межі

Відео

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com